2010. június 20., vasárnap

zenefan tudja, hogyan kell hatni a fiatalokra: Az árvizeket a diszkókba kell terelni!

5 megjegyzés:

  1. Micsoda perverz népség... A gyökerénél akarja a fiatalokat megbirizgálni. Egyébként tiszta hülye is mert mi a f@szt akar az internetkábelek szétvágásával?...Az árvizet a plázába vezetné de akkor hol vásárol be a szecsencsétlenje?

    VálaszTörlés
  2. Gondolom a hegyen lévő kisközértekben. A kapcsolatot meg, postagalambokkal oldanák meg.

    VálaszTörlés
  3. A Vénusz ma este 22 órakor kerül legközelebb az égbolton a Rák csillagképhez, egyébként meg a Nap a Neptunusszal trigonál.
    Az Uránusz Kosba lépésétől /2010.05.28./eltelt jó 3 hétben rengeteg "kapcsolat" jött létre az ÉGEN. Az összes bolygó, a Holdat És a Napot is beleértve, és egy csomó csillagjegy és csillagkép került kölcsönhatásba.
    A legfontosabb az, hogy a Kosban, illetve vele kölcsönhatásban zajlanak az események. Ennyiben ül a jóslat a Kos fiairól, de ITT a MÚLT és a JÖVŐ küzdelméről van szó, ami persze EGY emberen belül is "dúlhat".
    Az Orion most már a "Földre" került a tavalyi Kígyótartó után, s ezzel mind a két beavató csillagkép landolt a Kárpát medencében, felébresztve a "Hórusz" minőséget. Természetesen ez esetben a Hold is idetartozik a Földhöz.
    Június 6.-án fontos volt a Jupiter Kosba lépése, mely szeptember 9.-edikéig "tunningolja" a magyarságot, egyelőre.
    Ehhez jött a Merkúr, de főleg a Vénusz, amely elhozta a Bikát, a "Hathor" minőséget a Bika csillagkép Omikron Tauri rendszeréből. A Vénusz belépvén az Oroszlánba uralkodóvá vált a NAPBAN, s ezzel létrejött a "Teremtő" minőség.
    Amikor a Föld is a "NAPBA LÉP", EGYESÜL HATHOR ÉS HÓRUSZ, EGGYÉ VÁLIK, és minden megváltozik...

    VálaszTörlés
  4. ..és jön a 3.VALAMI! De mi megmenekülünk, mert Shlomo ad pólusálló vádőmellényt és az "Imre csoda" is segíteni fog!
    Szóval, ne ijesztgess, uccse félünk!

    VálaszTörlés
  5. Jó nagyra kell tervezni az új Opnit.

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés