2010. június 30., szerda

Kezdődik a családozás?

Készülj MFNK!
Pont a mai napon tisztáztuk bukovinai-val, hogy a mi ügyünkhöz semmi a köze családtagjainknak. Elmondtam neki, míg az MFNK nem családozik, addig nekünk eszünkbe sem jut, amiben meg is egyeztünk! De mint látom bort isznak és vizet prédikálnak. Nem értem mi okból vonták bele kedvesem, de semmi baj!
Még várok kicsit, hátha visszavesznek magukból, ha meg még sem, akkor Kezdődjön a családozás!

-

13 megjegyzés:

  1. Moto,
    nyugimááá...Azt hittem, te surrantottad be a hölgyet. Gondolod, az elsõ HSZ-e is valamelyik postafan müve???? Nekem nem úgy tünik, de a te dógod...Bukónak ehhez nem hiszem, hogy köze lenne.

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  2. Szewa Erkelenz!
    Nálam nyugi van. Irénke leszedeti az avatart, szól, hogy családozni azé még se kéne és részemről "béke" van.

    VálaszTörlés
  3. Egyre több csaj van a szektában, asszem én is csatlakozok tuti hogy nekem lesz a legnagyobb farkam a csapatban és az összes kiéhezett csajszi rám fog tapadni. Éjjen a ZFMNFK (vagy micsoda)!

    Szuperhívő

    VálaszTörlés
  4. Kedves MFNFNK! Vegyetek be engem is a szektába mert én hiszek az NFMNFNk-ban és ha kell készen állok meghalni az FNMKNFNMKFK-ért mert TUDOM hogy az a hívő aki az NMNFZFNMNFK-ért hal meg az mehet direkk a keccsöpbe ahol mindenféle nagybögyös szőke pucér csajok má alig várják hogy elkenyésztessék! Éjjen az NMNMFNMNFK!!!

    Szuperhívő

    VálaszTörlés
  5. És gondolod, az avatarhoz õk írták a HSZ-eket? Nem lehetetlen, de kétséges. Azt hittem, profi létedre valamit elbaxtál és megbuktál. Persze csak az követ el hibát, aki tüsténkedik...Akkor ide tnyleg az ellenség keze tette be a lábát????
    Erkelenz

    VálaszTörlés
  6. Erk!
    Ezt most nem értem. Hogy ki tette be a lábát hova?

    VálaszTörlés
  7. Tegnap megjelent HSZ+avatar.... Ha te vagy a bartnõd lopakodtatok be Iréhez és lebuktatok - az üzemi baleset...
    Ha az avatart õk kotorták össze és csak a kép megjelentetése ürügyén két HSZ-t irtak, az egy csúnya dolog, mert csak arra törekedtek, hogy a barátnõdet kiadják, akinek az egész show-hoz semmi köze....Te pld. nem keverted Nóri3 fiát vagy férjét be, szóval világos eset.

    "Az ellenség keze ide is betette a lábát..."- ez egy, a 60-as években készült filmben volt ( pár éve láttam...)A szocialista éberség megtestesitõje, a párttitkár elsõ mondataa taggyxülésen. Nem tudom ezt a mondatot elfelejteni...
    E

    VálaszTörlés
  8. Jah így már világos! Nem, mi nem regeltünk be Irénkéhez, látni kívűlről mindent. Ha meg beleszólnék, 2 perc múlva repülnék. Ezért válaszolgatok itt. Az avatart ők szedték le és cigánylányka néven írogat valaki. Ezért mondom, várok még, aztán ha üres fülekre talál, akkor jöhet a gyerekezés, feleségeskedés, férjezész, és jópár piszkos szenny teregetése. Szerencsére ismerve magam, nekem nem sok félni valóm van. Épp ezért bátran állok elébe!

    VálaszTörlés
  9. Teccik ez az eszeveszett vonzódás. Gerrypapának most kéne okosan cselekedni, talán megteszi, hogy ne fajuljon el a dolog a hozzátartozók irányába. Csak van ennyi taktikai érzéke.

    E

    VálaszTörlés
  10. E!
    A labda fel van dobva. Rajtuk múlik merre veszi az irányt ez "háború"

    VálaszTörlés
  11. Ismét letartóztatták Kerecsent, az MFNK titokminiszterét! Gyerekek itt már nem babra megy a játék ez már kihívás a polgárháborúra! http://href.hu/x/cnu3

    Őshúnszittyaharcosvezérhúnhősvezérharcoshún

    VálaszTörlés
  12. XDXDXD köszi! Már kint is van! XDXDXD

    VálaszTörlés
  13. Moto : érdekes amiket mondasz. (én is azt hittem, hogy ti szórakoztok...)

    Szerinted kinek az érdeke lenne ez ? (hogy elmérgesedjen még jobban a dolog)

    Gondolom nem hiszed, hogy én voltam ?

    bukovinai.

    Látod öregem! Ha beszéltünk volna már sokkal előrébb járnánk. És azt is megmondom, hogy együtt kitalálnánk, hogy ki a kakukktojás.

    Mert úgy látom, hogy "kakukktojás" van a sólyomfészekben. Eddig is gyanítottam, sőt tudtam. Nagyon sok mindenről nem tudsz. Bazzeg!

    Egyszer csak felemeled már végre azt a rohadt telefont! És hagyod, hogy elmondjak neked egy-két dolgot. Amitől megvilágosodsz.

    Ne halgass senkire. Beszélnünk kell.

    Lajos.

    VálaszTörlés