2010. június 26., szombat

Az MFNK szóvivője Nóri3 alias Bardóczky Erika feljelentést tett ellenünk!


A tegnapi nap igencsak jól "sült el"! Az MFNK szóvivője Bardóczky Erika úgy betojt tőlünk, hogy azonnal elszaladt a rendőrségre és feljelentett engem is és Mantis barátomat is. Szegényke körtelefonált, hívott bódog-bódogtalant és vízionált mindenféle dolgokat. Ilyen az, mikor a fagyi visszanyal. Minket fenyegetnek meg többször életveszélyesen, de mikor tükröt tart a megfenyegett az orcájuk elé, akkor meg kaka kerül a bugyiba. Híreink szerint a feljelentés tárgya személyes adatokkal való visszaélés és zaklatás. Továbbá kérte oldalunk felfüggesztését. A szigetszentmiklósi rkp. ügyeletes tisztje felvette a jegyzőkönyvet és továbbította az illetékeseknek. Állítólag hétfőn indul a nyomozás.
Itt kérdezném meg a kedves MFNK szóvivő asszonytól, hogy mikor behívják kihallgatni, hogy tegye meg a részletes feljelentését, akkor mit fog mondani? Elmondja netán, hogy az úgy volt, hogy őőő.. khm... izé.... hááát... úgy kezdődött, hogy visszaütöttek. Mert nem is kell visszaemlékezni, a kommentek mind megtalálhatóak ebben: http://postaimre-jobbik.blogspot.com/2010/06/bukovinai-elajult-maguktol.html#comments ,vagy ebben http://postaimre-jobbik.blogspot.com/2010/06/egy-kis-okossag-ha-megfenyeget-valaki.html és több más topicban is, hogy ki kezdte, ki mit írt a másiknak, tehát a bizonyítékok kézenfekvőek, elolvashatóak. Elmondja talán, hogy az egész vita ott robbant ki, hogy hát ő Posta Imre fan és a postaimre.com oldalon aragorn néven van beregisztrálva, ott kommentel nap, mint nap, háborúkat vízionálnak, puccsra készülnek, a jelenlegi kormányt, ha kell erőszakkal fogják eltávolítani, minden hazánkba betelepült, vagy betelepülni szándékozó zsidót el akarnak pusztítani, az itt élő cigányokat pedíg lágerekbe akarják zárni, ill. "rabszolgáknak" akarják felhasználni. Ezen felül, velünk a konkrét vita ott robbant ki, mikor nap, mint nap a Jobbik mocskolásával tengették szabadidejüket, mi ezt megelégelve nyitottuk ezt a blogot, ami az MFNK-soknak nem tetszett, idejöttek és többször életveszélyesen többünket megfenyegettek. Ezekkel fogja talán kezdeni a vallomását a kedves szóvivő asszony? Mert hiszen így kezdődött és folytatódott az egész. De térjünk vissza a mi atom horderejű büncselekményünkhöz amit elkövettünk. IP címe alapján egy ingyenes, a netről mindenkinek szabadon letölthető programmal bemértük a tartózkodási helyét, kiírtuk az IP címét, a várost ahol lakik és az iwiw-en található fotóját kitettük. Mi ebben a bűncselekmény? Vagy mi ebben a szabálysértés? Hol itt a személyes adatokkal való visszaélés? Úgy látom Erikának nagyon messzire elmentek otthonól. Az iwiw-es kép az nyílvános. Ha a sötétje elolvasná az iwiw-es szabályzatot, akkor láthatná, hogy ha egyszer ő oda feltölt egy képet, akkor az már nyilvános. Bárki által letölthető!
Kedves Erika!
De arra azért nagyon figyelj miket mondasz, hol kommentelsz, mert a főnöködet Posta urat igencsak kedvelik mindenhol és nehogy rajtad kattanjon a bilincs, ha elolvassák miket írtál, vagy írtatok a postaimre.com-on. Ha törölnétek a hozzászólásaitokat, közlöm, lementettük az egész oldalatok tartalmát bizonyítékként, tehát kár a gőzért kiccsillag!
Sok sikert kívánunk eme brutális bűncselekmény felderítéséhez, az elkövetők méltó megbűntetéséhez, de míg ezen gonosz bloggerek szabadon mászkálnak és további rettenetes bűncselekményekre készülnek, kérünk szedd a gyógyszered!


-

20 megjegyzés:

  1. motto! ezek tényleg komplett hülyék! várom a fejleményket! :DDDDDDD

    Billdog

    VálaszTörlés
  2. Moto
    mit irtam tegnap????? Én elõre tudtam, vaszeg te is, mi jön ki ebbõl a Nórából.Ha nem is ér el sokat a perrel akkor is belekezd, hogy felbosszantson, meg hogy megijesszen. Gondolom, most azt hiszi, hogy beszartál.Bammeg, nem vagyok ügyvéd de ezen már kár lamentálni, klönben beugranék a dologba. Még Nórival is megegyeznék ha elég töményet hoz vagy teljes napfogyatkozás lesz.

    Üdv: Erkelenz

    VálaszTörlés
  3. Szewa Erkelenz!

    Gondolod, hogy én ezt komolyan veszem? Ha a rendőr meghallgatja, szerintem röhögőgörcsöt kap. Ilyen butasággal nem hiszem, hogy lenne idejük foglakozni. Nah és, ha meg mégis. Akkor bemegyek és elmondom ki is valójában Erika nevű művésznő és miket is csinál egésznap a postaimre.comon Csak nehogy kapjon egy fincsi rendőrkerperecet! :))

    VálaszTörlés
  4. Moto

    Egy kielégítetlen nõ veszélyesebb mint egy cunámi+ Nibiru+idegenlégiós támadás+zsidóbetelepülés összesen. Ha meg még nem is eléggé attraktiv - szorozd meg ezeket 2-vel. Na, most mit mondol? Szerintem helyzet van, mert semmi nem az aminek látszik bammeg...

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  5. Erkelenz!

    Bizony, a baszatlan nőnél nincs veszélyesebb! Könyörgöm, ha van gusztusod, mencccs meg minket! Fizetem a piádat, csak csináld meg a szóvivő asszonyt! Nem akarok börtönbe kerülni!!!

    VálaszTörlés
  6. Aragorn csúnyán megfenyegette MotoMantist, a birodalom pedig visszavágott szintén csúnya szövegeléssel. Mert ugye nem az a baj, hogy ki lett téve Aragorn képe és személyes adatai hiszen ezek már a neten voltak, hanem az, hogy csúnyák lettek elmondva róla. Az egész nem ér ennyi felhajtást, azonnal kibékülni, gyerekek!

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  7. Motkám,

    mááá késõ. Oda mész, mégpedig egy cellába Nóri3-al. Itt már én sem segithetek. Talán Batman vagy a Tenkes kapitánya, de ne aggódj, majd küldök rendszeresen csomagot, óvszert és SM felszerelést.És ne felejtsd el, hogy a legcsúnyább nõ is megszépül egy százszázalékos coitus után.Ha nem akarod, hogy egy csúnya mellet sorvadj el lesz elég munkád (he-he-he)

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  8. Ős-plebsz!

    Nórika behisztizett. Pár nap és lenyuxik :)) Aztá, ha jó kislény lesz, bekapatom vele, had legyen egy jó napja. Megtudja milyen a bloggerek Istene! XD

    VálaszTörlés
  9. Erkelenz!

    Tényleg! Hogy te milyen jó ötletetek acc! XDXD Nórival jácchatunk majd szerepjátékos szexet. Eljáccuk a börtönös szexet. A fogdástól elkérem a bilincsét, és Nórinak lebilincselő élményekben lesz része! XXD

    VálaszTörlés
  10. Salom mindenki! Különleges nyári akció Shlomónál: felfújható enyhén szépséghibás (bemutatótermi darabok) gumiügyvédek vásárolhatók most féláron! És ez még nem minden: ha az általad vásárolt gumiügyvéd nem nyeri meg a pert, akkor kapsz ingyen egy felfújható Shlomó vasfűrészt amivel gyerekjáték lesz kiszabadulni a börtönből! Siess amíg a készlet tart!

    Shlomó

    VálaszTörlés
  11. Motokám ez a csaj sík...Pedig milyen nagy arc volt az imiéknél,igazi mindenkinélokossabbkata...
    Micsoda banda...Fut a yardhoz XDD
    Beteg.

    Forrest

    VálaszTörlés
  12. Üdv Forrest

    tegnap voltál eszembe, látom még nem cserkészett be az emefenká, bár Imrét te sem hiányolod. Nem lenne jó azért ha teljesen eltünne de egy kis szünet nem árt senkinek. Gondolom egy pár napon belül beindulnak. Ha megkapták az új stratégiát a háttérhatalomtól.XDXDXD

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  13. Szewa forest!

    Én is sajnálom, hogy Nóri kicsit tulzásba vitte, pedig jó volt szájalni vele. Nah mejd később lenyuxik és, csak leszáll a földre.

    VálaszTörlés
  14. Bocs a kis F-ért, nem figyeltem!

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Mantis!

    Most azé jelenccsük fel, mert vidéki tepsi feje van? Az csak akkor bűn, ha maszk nélkül járkál az uccán! De ki mer olyankor kimenni?

    VálaszTörlés
  17. Moto!

    Azért csak hogy tudd nem örülök hogy kitetted a képét.... Azt hiszem már megbeszéltük hogy mellőzzük a gusztustalan dolgokat. :))))

    VálaszTörlés
  18. Jóvanna! De hisz kiírtam, hogy vigyázat veszélyes és ott van a 18+ is. :))

    VálaszTörlés
  19. Miket össze hisztériázhatott a rendőrségen....:))) Ennyi erővel megvárhatta volna amíg az MFNK hatalomra kerül osztán majd jól leszámolhat velünk...)) Helyette hülyét csinált magából....:))

    VálaszTörlés
  20. Új feljelentőnk van. Már megtette a jogi lépéseket. Itt ontja az okosságait:

    http://postaimre-jobbik.blogspot.com/2010/06/honvedesku-felfedezte-atlantiszt.html

    VálaszTörlés