2010. június 30., szerda

Irénke parázik - Jön a VALAMI - Hamarosan kilövik a netet!

JANI MAMA!
Aki nálatok leragad, az szellemileg nem fejlődött ki, vagy már összeomlott. Mi, csak örülünk, ha ti összegyűjtitek a magatok fajtáit, hisz könnyebb lesz összeterelni benneteket, mikor nyit az OPNI!
Irénke!
Látod milyen rendesek vagyunk, adjuk az igyé reklámot! De remélem nekünk hálásabb leszel, mint a bar!kádnak, vagy a Kuruc-nak, hisz rengeteget reklámozták előadásaidat és könyveidet INGYÉ! Te pedíg meg sem köszönted és hátba támadtad őket, mikor ajtót mutattak!

9323!
Visszakérdeznék! Hol van ilyenkor az MFNK? Talán otthon ülnek a fotelban és épp a gép elől osztják az észt? Netán fürcsiznek??
Ökrök, cincinvitézek, fotelforradalmárok!

-

5 megjegyzés:

  1. Kerecsen tiszta idegbeteg lett miattunk....:)) Ennek örülök . Had hisztériázzon az irénkén élősködő Jobbik ellenes köcsödje...:))

    VálaszTörlés
  2. Postánál minden ott folytatódik ahol abbahagyta. Már kezd unalmassá válni, igaziból.Ezek mind szednek valamit vagy behaarpoztak - nem tudom. Feliratkoznék náluk egy kis szint vinni az oldalra de félek, hogy számontartanak minden ott irogatót a felelõs ideggyógyászati szervek és alkalomadtán hipp-hopp, begyüjtik õket.

    Páncélos

    VálaszTörlés
  3. Szewa Páncélos!

    Sajna nem tudjuk mit szednek, de jó cucc, az biztos XD

    VálaszTörlés
  4. Jah jön valami az tuti. Jön a megrendelésem Shlomótól és végre nekem is lesz is egy MFNK feliratú pólusváltásálló bélelt kényszerzubbonyom :)))

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  5. Shlomonak óriási bót lehetne a felfújható postaimre.com forgalmazása. Ha az Internet úgyis megszünik, ahogy ezt a koordinátor ma megjósolta, lenne valami helyettük.(Shlomokám, ez 3% ötletrészesedés nekem.)
    Shalom:

    Erkelenz

    VálaszTörlés