2010. június 14., hétfő

Orbánt kilövik, a Rózsadombra atombombát dobnak....

A totális hallucináció teljes terjedelmében itt olvasható: http://postaimre.euroweb4you.eu/print.php?news.1991

JANI PAPA éljenzi Irénke szösszenetét, ráadásul PAPI egy hős!
a 2 PAPI harcra kész
JANI PAPA-nak üzenem, hogy ha ekkora szabadságharcos, akkor már most felkéne állni a fotelből és el kellene indulni a Kossuth térre, hogy időben oda is érjen az októberi nagygyűlésre, hisz járókerettel nem egyszerű!
Megjegyzés:
Nem tudom eldönteni, hogy ilyenkor Irénke nem vette be a gyógyszereit, vagy túladagolta magát?

19 megjegyzés:

  1. Ez az ember egyre veszedelmesebb. Nem tudom elhinni, hogy komolyan gondolja amit ir mert ennyira azért nem lehet senki sem bekattanva. Akkor meg mi a f@szt akar????

    VálaszTörlés
  2. Névtelen!

    Hidd már el, hogy beteg! Ennyi.
    És ez nem rossz indulat a részemről, hanem ténylegesen bekattant. Slussz.

    VálaszTörlés
  3. Ha ezt fokozni lehet, akkor az az, hogy már 5-en bólogatnak Imrére. Éljenzik írását és készülnek a nagy szabadságharcra.

    VálaszTörlés
  4. Imre szegénykém teljesen megbuggyant, amit mostanában művel az már csak vergődés....Tiszta szégyen az az ember....

    Jani Papával meg nem is az a gond amit ír hanem ahol írja....

    VálaszTörlés
  5. Már előre röhögök, ahogy elképzelem, hogy az MFNK nyuggerei a fotelből kiszállva elindulnak a totális háborúba. Felemelt botokkal és járókereteiket vadul lóbálva menetelnek majd a zsidók ellen. Lesz itt olyan háború, mit még a világ nem látott. XD

    VálaszTörlés
  6. Gyerekek! Most futok neki az írásnak ötödszörre.
    Hihetetlen ez miket hallucinál. Már arra is gondoltam, hogy tudja, hogy már nem tud kibújni a sok sületlenségeiből és megakarja öletni magát, ezzel igazolva, hogy ő márpedig okosakat mondott. Öngyilkos akar lenni és a történelembe akar bevonulni. Szobrot szeretne magáról valamelyik téren és, hogy az utókor mint a hazáért életét áldozó hős hazafira emlékezzen. Ez a csávó kész.

    VálaszTörlés
  7. Mr Moto
    ....mielött azonban szájonrugják, megszüntetik a honlapot és Irén bevonul a hösök közé - az online-gyogyintézet kezeltjeinek emlékezetébe

    VálaszTörlés
  8. Én minden nap azt hiszem, hogy ma biztos nem lesz mit feltennünk a blogra. De mindíg tévedek. XD Irénke futószalagon gyártja a baromságokat XD

    VálaszTörlés
  9. Moto

    Nekem már jojózik a szeme imre faszságaitól... végigolvastam a cikket... Nem csak bolond de idegbeteg is....asszem mi sem javitunk sokat az állapotán...:))
    De ez azéé nem sámli....Imre a moszaddal fenyegeti orbánt...:D:D
    Lehet ha sokat szarakodik imre egyszer tényleg picsán rugdossa valaki...lehet arra vár már..:))

    VálaszTörlés
  10. Tényleg nem normális minden friss irása után hozzátok kapcsol és nézi hogyan reagáltok.Nem a Moszad hanem a kényszerzubbonyosok köröznek fel hamarosan a háza elött Szigetszentmikloson

    VálaszTörlés
  11. Mantis!

    Biztos vagyok benne. Ennek az írásnak semmi értelme. Nyílt provokáció az egész. Ügyesen van megírva, mert akik csüngenek nemiszervén azoknak mindegy mit ír, elfogadják, mert Imi mondta. Szerintem többen végig sem olvassák. Ha ezekkel az írásokkal sem ér el semmit Imi, valószínű valami nagy baromságot fog csinálni. Biztos vagyok benne, hogy ez részéről alaposan ki van tervelve és így szeretne az MFNK-nak valami reklámot. Csak az a baj, hogy nem vette még észre, hogy már az elején elbaszta. Ha pedíg tényleg megunják, diliházba rakják, kicsit begyógyszerezik, hgyják 1x 2x nyilatkozni, hogy mindenki láthassa mekkora idióta és annyi.

    VálaszTörlés
  12. Mr Moto!

    Pont ez a legnagyobb baj. Nem is olvassák el normálisan az írásait. Teljesen egyértelmű hogy nincs magánál az ürge...:))
    Hogy baromságot fog csinálni? Mást sem csinál.. De én nem hinném amúgy hogy valakik bántanák ezért... Nagyon is hasznos egyeseknek ha valaki kavarja a fejeket a nemzeti oldalon belül.
    Tenni nem fog ő semmit nincs neki ahhoz semmije...
    Ha érne valamit ő vagy az írkálmányai nem kéne még benzinre is az olvasóitól csöveznie lóvét mert biztos lenne forrása hogy fenntartsa az oldalát meg az "MFNK"-t de hát a szarkavaróknak nem jár támogatás....és szerintem a kutya se veszi komolyan.
    Ezek a találgatások is...abban reménykedik hogy egyszer beletrafál valamibe aztán majd akkor verheti magát hogy ő megmondta....:))

    VálaszTörlés
  13. Névtelen


    Én is attól tartok hogy hamarosan beviszik...nem csak magára de a környezetére is veszélyes...:))

    VálaszTörlés
  14. Kedves Mantis!

    Te milyen nemzeti oldalról beszélsz?? Amelyik oldalon Imre áll, az a "túlodal" ahol a hülyék vannak. Neki semmi köze semelyik oldalhoz.

    Nem lehet, hogy ami gyógyszert szed, annak ilyen mellékhatásai vannak?

    VálaszTörlés
  15. Bassszus, nehogymá bevigyék! Mi lesz a blogunkkal?? XDXD

    VálaszTörlés
  16. Moto

    Azért nemzeti oldal mert a szerencsétlen tökkelütött olvasói valahol tényleg a nemzet felemelkedését akarnák csak épp rossz helyre keveredtek. De aki nem a magyarság ellensége az automatikusan a nemzeti oldalhoz tartozik. Régen amikor imre még nem volt retardált ő is oda tartozott... Mára csak egy kis fasz aki ott kavarja a szart ahol tudja...:))

    VálaszTörlés
  17. A blogot sajnálnám de annak a 20-30 embernek jót tenne ha nem Imre faszságaival kelnének - feküdnének minden nap....:))
    De nem ma fogják bevinni... Imre kavarása most még jól jön egyeseknek...

    VálaszTörlés
  18. Miota a Posta-körböl páran kiléptek mindenki csak helyesel Imrének. Senki nem illeti a legkisebb kritikával sem, senki nem tériti észre, igaz, az addig sem ment amig ketten-hárman csillapitották...Most mi van? A HSZ-k tapsolnak bármilyen faszságokat is ir.

    VálaszTörlés
  19. Posta Klub = Házmester Gyűlés, pszichológiailag a szocializmus maradványa
    Az emberek nem egyenlőek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nem kedvelem a hazaáruló OV-t, de Imre mostani bratyizós írása vele kapcsolatban klozettra való szemétség.
    Mégis minek képzeli ez magát?????????????????????

    VálaszTörlés