2010. június 25., péntek

Posta forgalom... Mese mese mátka, pillangós madárka...

Irénke ismét vetít, fanjai meg háttal ülnek a moziban és isszák szavait

Megjegyzés: 116 GB forgalom? Röviden: Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés.

9 megjegyzés:

  1. Motokám

    Imádkozz lödkmeg, hogy Imi újra beinduljon mert nélküle te is bezárhatod a boltot, az meg kár lenne...Egy ideig még tarthatsz itt megemlékezéseket, de azután elfelejtheted az egészet - nem érdekel majd senkit. Segitek neked: esténként kerecsent, SZM-t, meg a többieket is befoglalom a Nibiruhivogatómba, hátha használ

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  2. Szewa Erkelenz!

    Megnyugodtam ma, hisz olvastam, pár nap múlva újra kinyit. Gondolkoztam mi lesz, ha Imre végleg eltűnik a süllyesztőben... Gondoltam keresek mást, de lássuk be, ilyen bolondot még egyet nem találni széles e világon. Úgy, hogy hajrá postaimre.com!!!
    Hiányzol IMI!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ugyan, mit fog most visszamenõleg kitalálni Posta? Gondolom semmi aktuális polgárháború meg ilyesmi.Azér elvan õ is jól, mert gyakrabban rákattint az oldalra mint szokott. Moto, te gyanús vagy, csak nincs köztetek valami????

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  4. Ne aggódj, Irénke a fantáziák mestere. Lesz itt minden magyarázat, még a nibiru gravitációs hatásaival is összefüggésbe fogják hozni. Aki meg majd nem hiszi, az hülye. :))
    Ven bennünk közös, a mély ellenszenv. :))

    VálaszTörlés
  5. Azaz i-gazság, hogy mindnyájunknak hiányzik a Psotablog. Az élet szürkébb néküle. Olyan ez, mint amikor a király bolongyát elgázolja egy rövidlátó süsü. Megaztán lehet aggódni a psotafanokért is, mi lesz velük ha kifogynak a gyógyszerükbő?

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  6. Kezdtek már szenvedni mi, kis perverz anti-MFNK giliszták? Hát ezért szünetel most Imre vezérünk és nemsokára könyörögni fogtok, hogy indítsa be újra a blogot! Vagy ha úgy tetszik kis szőrösseggű jobbikosok, a Posta Imre blog most sztrájkol ti pedig kínotokban már azt sem tudjátok hogy melyik újjatokat dugjátok a szaros kis seggetekbe aaaaaaaaaaaaaamuaahhhahhaahha

    Őshúnszittyavezérharcos

    VálaszTörlés
  7. Öshúnszittyavezér

    Imi nemsokára újra kinyit....külömben nem csepeg az adomány a félkegyelmű hallgatóságtól... szégyen az az ember.... de annak örülnék a legjobban ha soha többé nem kellene hallani róla....:))
    De az a majomparádé nem ál le csak úgy...

    VálaszTörlés
  8. Baszmeg, elment az üzenetem a semmibe........Õshún, emeld a segged, aggyusztáld Irént, hogy fizessen vagy nyaljon, mindeggy. Mit akarsz, itt becsukják lassan a bótot, mert Imre durci lett!!!! Ez a Moto+Mantis konsorzium volt az utóbbi idõben, aki PI-t egyáltalán népszerüsitette. NE BAX KI VELÜK; MEG PSOTÁVAL SEM!!!!!!!!!Menj a bankhoz, OTP-hez, NBVH-hoz, de haggyad Imrét ismét álmodozni!!!!!!!!! D A K O R???????????
    Erkelenz

    VálaszTörlés
  9. Ne bántsd őshúnt erkelenz, az idősotthonkában ahonnan drukkol az emenefkának már az is performancnak számít hogy egyáltalán képes még elgurítani tolószékét a számítógéphez :DDD

    VálaszTörlés