2010. június 27., vasárnap

Újabb apró győzelem - Ez már a sokadik

Nem hagyjuk cserben nyájas olvasóinkat, a derű folytatódik! :))
Az MFNK-t besz@ratta a két blogger! Futásnak eredtek a hős cincérek, kikapcsolták a nyílvánosság elől a csevegőjüket. Ez egy nagyon jó hír a Nemzeti oldalnak, hiszen a ratyikák nem tudják megosztani frenetikus elméleteiket a nyílvánossággal, magukban kell buzulniuk. És mint tudjuk, az exchibicionista homároknak ez nagy érvágás. Viszont rossz hír a rajtuk röhögőknek, mert nem tudják a napi örömhormon készleteiket feltölteni jókedvvel. DE! A két szemétláda blogger nem ma kezdte a "szakmát" és mint tudjuk az internet csodákra képes. ...és, hogy ne áruljunk zsákbamacskát és, mert a Google a barátunk, így minden weboldalról készít tárolt változatot, mi pedíg tudjuk hol és hogyan keressük azokat az infókat, amik érdekelnek minket. Lehet, hogy ezért némi fázis késéssel lesznek feltéve a FIKÁK, de amilyen jókat szoktunk kacarászni az MFNK-sok háború vízionálásain, megéri várni 24 órát.
Megjegyzés:
Szegény ratyikák, már azt sem tudják mit is kéne tenni hajuk tépése közben. Kapkodnak, mászkálnak, mint pók a falon, válságstábot hívnak össze, tanácskoznak, mérgelődve keresik önmagukat. A két szemétláda blogger jó munkát végez. És mindezt csípőből. Azért az nagyon CIKI, hogy ennyire képes az MFNK. Többet vártunk az országunkat kormányozni szándékozó vitézektől. Szerintetek egy óvodás kiscsoportot eltudnánek vezetni? Micsoda F@szkalap Nyomorék Kiskancsó banda.

Kapcsolódó cikkek:
-

8 megjegyzés:

  1. ennyire hogy lehetnek nyomorékok?...ilyen nincs...:)))
    Inkább levették a chatboxot csak hogy ne lássuk hogy miket írnak...áááá...mit akarnak ezek??? Ha két ember rájuk pirít máris elszaladnak.... :))
    A Jobbikot az egész undorító cionista média és a világsajtó támadja...mégis vállalják magukat....
    Hol vagytok ti a Jobbikhoz képest, faszpörgentyűk...:))))))

    VálaszTörlés
  2. Üdv az oldal látogatóinak, meg e szörnyű blog szerzőinek is.
    Hol is kezdjem?...mert ugye nem egyszerű.
    Ez a felszínes stílus, meg a semmiféle mondanivalóval feltöltött, és mindenféle alpárisággal megtűzdelt blog, nos hát igen kritikán aluli, ezért hát szavazni sem tudtam, hiszen nem tudom bejelölni azt, hogy elkezdeni is kár volt.
    Nem tudom, másoknak is feltűnt e a dolog, de saját gondolatokból egyáltalán nem táplálkozik ez a blog, valószínűleg nincs, ezért kell máshonnét ötleteket lopni, mást fikázni, addig sem gondol arra a tulaj, hogy mennyire ingerszegény, szánalmas ez a blog.
    Nagyon hiányzik a mondanivaló...
    Ha jól látom, a blog szerzői a jobbik mellett tették e a voksukat, de mindezt olyan stílusban teszik, ami inkább hasonlít az szdsz-re. Vagy csak kuruckodni akarnak? Sajnálattal közlöm, hogy nagyon gyenge kezdeményezés. Ez inkább a gazdag, elkényeztetett "fiúcskák" stílusa.
    Jaaaaaaaa. Majdnem elfelejtettem, a jobbik vállalja magát. Ez a kedvenc részem! Bocs, de a vakbelem nem engedi, hogy ezt a részt jobban kifejtsem, pedig lenne mit mesélnem a dologról.
    Az üzenőfal? Nos elárulom, hogy miért tűnt el az egyszerű látogatók elől. Azért, hogy az ilyen gondolatszegény blog írói ne meríthessenek újabb és újabb ötleteket blogjuk tartalmának feltöltésére, így egy idő után úgy sem lesz miről írnia. A másik ok pedig az, hogy az üzenőfal nem ilyen alul művelt "****köszörűknek" szól, akik még az írással is bajban vannak.
    Mit írhatnék még? Véleményem szerint ezt is kár volt, mert lepereg, mint a falrahányt borsó. Hiába, ha az alapok hiányoznak, lehet bármilyen iskolád!
    Minden jót a blog szerzőinek, sok önálló gondolatot, mert enélkül ez a blog is csupán egy lesz a sok közül, ami látogatottság hiánya miatt eltűnik az internet sűrűjében.
    Sorok Sári

    VálaszTörlés
  3. Kedves Sorok Sári!

    Tudjuk, hogy ez nektek MFNK-soknak nem tetszik, de nem is azért csináljuk. Ha annyira nem érdekelne benneteket, akkor nem lennétek itt nap, mint nap. Az üzenőfalatokon meg a nyálas dumákon kívűl nem láttunk semmit. nem értem mit lehett volna onnan tanulni....

    Üdv, Nagy Brittania

    VálaszTörlés
  4. Üdv Mr.Moto!

    Kérdeznék tőled valamit, örülnék, ha választ is kapnék. Szerinted mit jelent az MFNK rövidítés?
    Várom válaszod!
    Sorok Sári

    VálaszTörlés
  5. Imre szerint Magyar Felelős Kemzeti Kormány. Szerintetek Kör.
    Szerinem Mihaszna Faszok és Nyálasok Klubja.

    Kun Béla

    VálaszTörlés
  6. Látod nyuszó-muszó erről beszéltem! Annyira felszínes az ismeretetek mindenről, hogy még különbséget sem tudtok tenni bizonyos dolgok közt, pedig csak olvasni kellene.
    Nekem most volt elég, ebből a blogból, nem tudsz olyan hírt feltenni, hogy én azt elolvassam.
    Minden jót!
    Sorok Sári

    VálaszTörlés
  7. Jól van cuci-muci, örülünk, hogy megmagyaráztad.
    Mi azért megyünk hozzátok cikkeket lopni, mint pl amit kerecsen művész úr is írt, mert jókat lehet rajta kacarászni!

    Isten veled!
    Kun Béla

    VálaszTörlés