2010. június 30., szerda

Imi ismét fenyít....

Imi most ismét rápirított az NBH-ra és a Mossad-ra... És a nagy nemzetmentés közben (miközben hamarosan kilövik az internetet, világháború lesz, itthon meg tömegmészárlás) a legnagyobb kínja hogy a hülye könyveit újra árulhassa....:))

Link:http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.2078

Megjegyzés: Imi! Én nem vagyok sem nbhs sem moszados de jelentkezem a "tréningedre". Itt az első kérdésem: Te miért vagy ennyire szar ember? :)))

Irénke várja a licitet a fenti felszólítására!
Nyilas csontig benyal
Találós kérdés Irénke felszólítására:
Hányan olvassák el a felszólítottak közül és hányan fognak neki válaszolni?
(megfejtés a kép alján)
(megfejtés: SENKI!)

Nyilas!
Javaslat: Kezdetnek nem rossz, de ha lecopod Irénkét, jobban fog kedvelni! Jah és vegyél könyvet, kölönben cophacc non-stop!

-

6 megjegyzés:

  1. Mantis!

    Látom Irénke bevette a gyógyszereit, de sajna burjánzik benne a mellékhatás. Ő nem szar ember, ő szimplán elmebeteg. Csak azt nem értem, miért nem a háztartási boltba viszi a könyveit? Ott hamar elkapkodnák, ha hiánycikk lenne a wc papír!

    VálaszTörlés
  2. Mr.Moto

    Hidd el imre amellett hogy zavart az elmeállapota még embernek is szar.... Nem hisz ő abban amit csinál....azért csinálja mert ebből él...ha ugyanezt mondjuk a hitgyüliben csinálná arra szarnék...de nemzetinek mondja magát....és közben pont a nemzeti oldalt tenné tönkre(ha nem egy kis faszpörgentyű lenne akire alig figyelnek)....szóvaal imre egy szar ember és pont.

    VálaszTörlés
  3. Néztem a vuvuzelás videó látogatottságát. Közel 10 ezren röhögték ki Irénkét! XDXDXD

    VálaszTörlés
  4. Igen láttam a videó nézettségét.... Ütős lett...XDXD
    Gratula..:))

    VálaszTörlés
  5. Amúgy ez a könyv leszedés is egy nagy kamu. Nem kell Irénke könyve a kutyának se, de valamivel meg kell magyaráznia híveinek a totális bukást.

    VálaszTörlés