2010. június 18., péntek

kerecsen az okostojás


Megjegyzés: kerecsen, te kicsi huszár! A Jobbik kiállt a család mellett, adott rögtön zsebből 100 000 Ft-ot és felajánlottak egy 2 szobás lakást átmenetileg. Az MFNK-sok adtak-e 100 azaz Száz Ft-ot is?? Vagy, csak megint másokat vonsz felelősségre? Irénke pár könyvét azért felajánlhatta vóna, hisz úgy is, csak ott áll a pincéjében, a kutyát sem érdekelve. Legalább a családnak nem kellett vóna wc papírt vennie, lett vóna mivel a seggüket kitörölni. Nah, meg a könyveknek is lett vóna valami értelme!

21 megjegyzés:

  1. Kerecsen egy igazi eset. Mármint egy bal-eset :DDD

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  2. Ez a posta imre és a kerecsen árnyéka nem lehet hogy a fidesz pénzeli őket? Ezek miből élnek és ki fizeti a szervert tulajdonképpen?

    VálaszTörlés
  3. Seenki nem pénzeli ezeket. Ezekre még a kutya sem kíváncsi. Azért is vergődnek annyira. Nincs saját szerverük, egy ócska havi 4 eurós honlapjuk van, de azt sem tudja Imre néha befizetni és mikor lekapcsolják neki, akkor hogy ne égjen a pofája, hogy koldus, az híreszteli, hogy a MOSSAD tette.

    VálaszTörlés
  4. Na jó de valamibül csak kell élniük. Nem melóznak, csak pötyögtetnek a blogon, ha éheznének nem hinném hogy így otthon üldögélnének hiszen még fiatalok.

    VálaszTörlés
  5. Vagy talán ez a Posta nem is lett kiselejtezve annak idején csak netes ügynök lett belőle hogy beépüljön a nemzeti oldalba és mivel ez nem jött be most azon izzadozik hogy lejáratja a nemzeti oldalt?

    VálaszTörlés
  6. Névtelen, van vmi abban amit mondasz.

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  7. Egyébként hogy kerülhetett ez a Posta ilyen közel Vonához egy időben? Meg ha jól tudom elég közel került Vukicsékhoz azután.

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  8. Imre és Kerecsen.... Róluk a Forest Gump jut az eszembe...:))
    Olyanok mint a borsó meg a héjja ...XDXDXD

    Jó a cikk Moto!
    Erről pofáztam én is a legutóbb. A Jobbik odaállt és segített. Ezek a kis köcsögök meg rinyálnak iminél egész nap...

    VálaszTörlés
  9. Ahogy én hallottam, de ez sem hivatalos, hisz tudomást sem vesznek Imréről sehol, az az, hogy 2 éve kb még volt mondani valója. El el eresztett néha valami értelmeset, de aztán lassacskán egyre vadabb dolgokat kezdett mondani. összefüggéstelen fantazmagóriákat kezdett el tényként kezelni, aztán ráuntak baromságaira és egyszerűen nem állnak vele szóba. Ezt nem vette jó néven és azóta böfög a agyvilágba ökörségeket. Nem tud ártani semelyik oldalnak, hisz súlytalanok szavai. Élni meg abból él, amit összekoldul a számlaszámával a weboldalán. Mindíg akad 1-2 hülye aki bedől neki.

    VálaszTörlés
  10. Tisztára jó , hogy vagytok!!!...heheheheeeee, de tényleg !!!ehehehehe......

    VálaszTörlés
  11. Üdv Mantis Cimbi!

    Köszi! Ezeknek hiába mondod, ők kiatlálták, hogy reklám fogás. De, ha meg nem mentek volna oda a Jobbikosok, meg a Gárdisták, akkor meg miért nem mentek oda. Van rajta sapka, nincs rajta sapka szitu... Csinálhat az ember bármit a kákán is csomót keresnek. Buta szarok.

    Névtelen!

    Mikor még kisebb volt a Jobbik, sok mindenki odafért a vezetőséghez. Mondjuk még ma is bárki oda mehet bárkihez egy fórumon, vagy levélben megkereshet bárkit, szóba állnak, vagy válaszolnak, mint nekem is több ízben. Még brüsszelbe is meghívot Morvai. nem nagy kunct a közelükbe kerülni, hisz ők is emberből vannak. Vukics is emberből van. Az lehet, hogy 2 éve még odafért valahogy irénke, de akkor még nem volt totál hibbant. Ma nemhogy a közelükbe nem tudna menni, de még a környékükre se. Hót CIKI kimondani Posta Imre nevét. Ha valaki rá hivatkozna, örökre elvágná magát. Ez az ember maga a szégyen.

    VálaszTörlés
  12. ájjámánmeg!!!....hát az nem ciki, hogy magát tapsoltattja a jobbik egy tragédia közepén???...szinház amit csináltak és kész!! na ez a szégyen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. ÓÓÓ hát persze. ha meg nem megy oda, akkor bunkó Jobbik, még oda sem megy. Szerintem az a CIKI, hogy csak a pofátok püffög, de 5 FT-ot nem gyűjtött a nagy MFNK a családnak. Nah, ez a CIKI!

    VálaszTörlés
  14. Ez az emefenká a legnagyobb ökörség ami elképzelhető. Fel sem emelik szaros valagukat a székből de mindenkit kioktatnak és észre sem veszik hogy csak a fingszaguk miatt figyelnek rájuk.

    VálaszTörlés
  15. Akárki!

    A Jobbik és a Gárda odament és segített...
    Ha majd az emefenkááá véletlenül csinál valami hasznosat is majd őket is meg fogják tapsolni biztosan.
    A lejmoláson kívül viszont nem csinálnak semmit. Lassan ha imi budijából elfogy a wc papír , már akkor is segítséget és adományt kér az emefenká a szerencsétlen hozzászólóitól. Ez a ciki szerintem...

    VálaszTörlés
  16. Forrest Gump....XD Megyek futni...XD
    Majd a Csanád az igen Motokám ,megold mindent XD
    Az nagyon tuti csávó,mindig megmondja a frankót és mindenhez ért XD
    Nekem az összes egykutya lett imitől a jobbikig bezárólag.Remélem nem probléma...

    F.G.

    VálaszTörlés
  17. Én azt sem hiszem el hogy akár húsz igazi hozzászóló lenne azon a blogon. Szerintem egy része csak az Imre vagy a kerecsen különböző nikneveken. Tényleg jöhet már az új Opni mert nem szabad hagyni így szenvedni valakit.

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  18. ÜDV FG!

    Miért lenne probléma. Mindenkinek meg van a saját véleménye. Csak mikor megalakítod te is magad harcosok klubját, ne másokat mocskolva karj kitűnni, hanem mondd el amit kidolgoztál és azzal kampányolj! A többi már a te dolgod, És igérem, nem fogunk antifan blogot nyitni ellened! XD

    VálaszTörlés
  19. Kb annyian vannak ott. Max 20-an. Bár, Irénke szerint rohamosan növexik táboruk, csak sosem látna azt a nagy fejlődést. Ha havi 1-2 idióta odaverődik és azt rohamos növekedésnek látja, akkor valószínű a gyógyszerei mellékhatásaitól igencsak be van lassulva. Imre a csiga XDXD

    VálaszTörlés
  20. Én már várok egy-két évet Mr Moto XD. Addig nem alakítok semmit...


    F.G

    VálaszTörlés
  21. 20 ömber jo-hoooo... 20 ömber és egy üveg rum! 20 ömber jo-hooooo... 20 ömber a koporsó körül jo-hooooo és egy üveg rum jo-hooooo... ez egy régi kalóz nóta. Vajon mi van a koporsóban, csak nem 20 kényszerzubbony?

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés