2010. június 24., csütörtök

Irénke kerecsent utasítgatttya...

6 megjegyzés:

  1. Ebben az egészben az a legszörnyűbb, hogy motomantison kívül senki sem vette még észre a postablog lekapcsolását! Egy blog sem ír róla, nem is beszélve a többi mediákról! Pedig ez volt az egyetlen igaz hír forrás Magyarországon! Normális körülmények közt most mindenkinek erről kellene beszélni, ehelyett SEMMI! Ez az ország tényleg a szellemi kihalás szélén áll! Jöjjön hát Nibiru!t

    VálaszTörlés
  2. Ügye! Mi itt majd megszakadunk, fel vagyunk háborodva, követeljük a postaimre.com visszaállítást. A rohadt szemét média, még arra sem képes, hogy Irénkének a problémáját napvilágra hozza, sőt el is titkolja! A postafanok meg minket akarnak eltenni láb alól!

    VálaszTörlés
  3. Moto, Imréék most is keményen dolgoznak, amíg te csak arra vagy képes, hogy unalmadban basszad itt a blogodat, tudjuk hol laksz! kis pöcs és ne aggódj , azért mert nem vagy az országban, megtalálunk nemzetközi kapcsolatainkon keresztül.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Nóra100000000!

    Tehát Irénke koldul ma is? Mert a munkája a koldulás. Olyan, mit a cigányok. Seggíjbő él, amit ti utalgattok neki. Kérlek ne fenyegess többet, mert már tiszta fos a bokám! :P:P

    VálaszTörlés
  5. Ha valakit érdekel itt van Nóra1000 IP címe: 213.16.88.131
    Elég lefotózni scrippel egy fenyegető hozzászólását, elküldeni az internet szolgáltatójának és már adják is ki az adatait. Engem nem érdekel, mert csak üres buta fröcsögés amit művel, de ha valaki kiakar baszni vele, akkor csak egy e-mailjébe kerül!

    VálaszTörlés
  6. Ha már nem nincs postablog akkó valamelyik Nórát akarom hogy megvigasztajjon! Nórááááááááákat akaroooook mosrögtönnnnnnnn Nóóóóóóóóóórákat wááááááááááááááááh!

    VálaszTörlés