2010. június 14., hétfő

Danika nem bírja a kritikát

A vitának VÉGE XD

Danika már roppant ideges XD

Keserű életű Danika már le is szedte kommentem. Mondom én, hogy Psota Irénkéhez való. Ami nem tetszik azt töröljük, aki nem tetszik, azt kirúgjuk. XD


7 megjegyzés:

  1. Nem is értem ezt a fickót. Én 24 éves koromban egyetemi diplomával a zsebemben autókat mostam miközben másfél évig sem találtam meg az első diplomás állásomat és az is inkább csúzlival volt fizetve. Mit remélhet az, akinek nincs protekciója, az élet mindennapi harc és nem a fidesz korszakában fog ez változni.

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  2. Ős-plebsz!

    Én a Youtube-n, több, mint 40 csatornát üzemeltetek, mind Jobbik-os. Több Nemzeti hírpoltálnak "szállítom" a videókat. A parlamenti ülésektől kezdve az egyéb televíziós riportokig mindent feltöltök, hogy minél több emberhez juthasson el a Jobbik információi. Szerinted én mennyi pénzt kapok??? Pedig sokszor éjszakába nyúlóan töltöm fel a videókat. Nemhogy pénzt nem várok el, de még egy köszönömet sem kérek. De mindig megköszönik!!!!
    Az én lelkemet simogatja az a tudat, hogy tehetek a Nemzetemért, tehetek a Hazámért! Nem várok el ellenszolgáltatást. Szerintem ez így helyes!

    VálaszTörlés
  3. Mr.Moto
    Ne féjjmááá!.....
    Vannak emberek akik tudnak irni, söt, hisztizni is. Mint Danika. Fiatal még szegénykém, ezért néha eltörik a mécses.Azután vannak irástudok, akik egyszercsak elkezdenek hisztizni mert ugy gondolják, hogy köröttük forog a világ. Mint Danika. Elmulik ez idövel...Addig is: tükröt kell tartani eléjük, hogy megismerjék magukat. Nem megy ez másképp!!!!

    VálaszTörlés
  4. Mr Moto
    A Dani anyázott és te hagyod??? Ki ez a kis senki???? Anyázz máááá te is vissza legalább vagy küldd oda Norcsiékat (1-10), hogy ruházzák le!!!! Shlomo is segithet.

    VálaszTörlés
  5. ÁÁÁÁ Hova gondolsz? Nem merek én anyázni, még a végén tele ríná az étert! XDXD

    VálaszTörlés
  6. Üdv Moto

    Látom megsirattad a Danit...XDXD

    VálaszTörlés
  7. Üdv Cimbi!

    Nem volt nehéz XDXD

    VálaszTörlés