2010. június 20., vasárnap

Pár furcsaság az MFNK házatáján

Irénke szerint szeptemberben 500 hajóból álló flotta indul a háborúba, az MFNK még nem tudja konkrétan, miért és kik ellen küzdenek, sem, hogy mikor és mit is fognak csinálni, de a megoldás, egy horoszkóp készítés, hogy a jövőbe lássanak, de mindezeken felül, saját pénzt is ki kell bocsátaniuk.

24 megjegyzés:

  1. A PI blog jó volt amikor még Imre nem árasztotta el mindenféle homályos jóslatokkal és vad elemezgetésekkel. Akkor sokkal kevesebb cikk volt, de ezeknek volt mondanivalójuk és volt idő is megemészteni, illetve értelmes hozzászólásokkal kiegészíteni őket. Akkor még voltak olyan hozzászólók is, akiknek volt mondanivalójuk. Most már csak szófosás az egész és valszeg gyakran a tucatnyi maradék Imifan sem olvassa el a blablát mielőtt elkezd traccsolni. Lehet ezt nevezni szektának, vagy misztikus online kocsmának, de az tuti hogy értelmes ember nem marad ott, ha véletlenül betéved.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nobody
    Nehogy már ennyire mélyre menj Imcsi blokkjának elemzésében... Posta Imre mindent elkövetett, amit csak lehet a Jobbik lejáratásában az év elejétöl, holott ez az egyetlen lehetöség az igazi nemzeti gondolkodáú szimpatizánsok összefogására ma Magyarhonban.Személy szerint én nem vagyok a pártokrácia hive, de a Jobbik,- mint párt - akárhonnan is nézzük - ma az egyetlen törvényes alap a máskéntgondolkodók véleményének és elvárásainak közvetitéséhez.Nos, mi az amit Posta eddig tett???? Minden lehetöséget felhasznált ennek (mármint a Jobbik céljainak, programjának) becsmérlésére, rombolására, mégpedig személyes okokból... A legrosszabb és legalantasabb módon. Posta Imre egy patkány - hiszen annyi ész sincs a fejében, mint egy lego-kockának. Aki a nemzet érdekét háttérbe helyezi hiúságával szemben az sajnálnivaló féreg.POSTA IMRE PONTOSAN ILYEN ÉLÖSKÖDÕ... Nem több, de nem is kevesebb. Ráadásúl egy lelkileg sérült, paranoid emberszabású, aki nadrágban és kabátban közlekedik világunkban.

    VálaszTörlés
  3. Imre azt mondja, hogy az egész jobbik vezérkara zsidó! Vonának még bármicvája is volt az egri zsinagában még a meghívókat is lefotózta Imre és rátette a blogjára! Imrének rengeteg informátora van még a jobbikban is meg a gárdában is amit egyébként a moszad hozott létre! Ha pedig így van akkor bazmeg igaza van Imrének hogy kibelezi a jobbikot! Éljen az MFNK!

    VálaszTörlés
  4. Posta Imre beveheti a faxt... Az nem jelent semmit amit mond, hiszen betegek(agyilag) bármit mondhatnak. Az, hogy POSTA BETEG, nem kérdés.Az, hogy a postaimre.com tagjai szintén kezelésre szorulnak - szintén nyilvánvaló tény... Mikor kaapcsolódik már ebbe a társaságba be egy hozzáértö ideggyógyász??????????

    VálaszTörlés
  5. Hülyeségeket azért nem kellene irkálni! Imre soha nem írta azt hogy Vona zsidó lenne, és azt a barmicvós képet (ami már akkor egy éve keringett a neten) is kizárólag tesztként rakta fel, amivel az volt a célja, hogy Vona kitolja az ablakba az anyakönyvi kivonatait! Valójában ezzel pedig az lett volna a célja, hogy miután Vona ezt megteszi, akkor utánna lehetett volna követelni azoktól a jobbikosoktól is hogy tegyék meg ugyanezt, akikkel kapcsolatban ténylegesen felmerülhet, hogy nem teljesen azok akiknek mondják magukat! Imre korábban Vona tanácsadója volt, tehát ki van zárva, hogy egy ilyen neten keringő kép alapján azt hinné róla hogy zsidó, korábban meg ezt nem vette észre mikor személyes munkakapcsolatban voltak! Aki azt hiszi, hogy Imre valóban azt gondolja Vonáról hogy zsidó, az üljön vissza a TV elé és nézze tovább a Maunika sóóóóót!

    VálaszTörlés
  6. Üdv!

    Márperdig én olvastam és láttam mikor Irénke le akarta zsidózni Vonát. Az, hogy ezt senki nem hitte el neki és rosszul jött ki belőle, aztán visszakoznia kellett és, azt találta ki, hogy ez csak próba volt, meg teszt, az az ő hazug magyarázata. Irénke egy gyökér, hazug, pszichopata provokatőr, akinek a családján kívűl már semmilye sincs. Nincs neve, nincs szava, nincs tekintélye, nincs barátja, stb... Egyszóval ő, csak egy súlytalan SENKI!

    VálaszTörlés
  7. Üdv!

    Hogy is mondtad?

    ..."én olvastam és láttam mikor Irénke le akarta zsidózni "...

    A süket meg hallotta, a némától, hogy a vak látta szaladni a nyomorékot!

    Hát persze! Hát persze! He he!

    Neked meg persze higgyje el mindenki, hogy semmi hátsó szándék nincs abban, hogy ezt az oldalt szerkeszted! Sőt! Pusztán csak az az oka, hogy annyira felháborít az amiket Imre írkál, hogy kénytelen vagy azokra így reagálni!

    Íme az igazságosság bajnoka aki rendet rak a világban! Egy igazi ki-bebaszott igazságosztó!

    Te tényleg azt hiszed, hogy ezzel a dumával, hogy te csak azért csinálod a moslékot mert az igazságérzeted erre ambícionál, elaltathatod az embereket és emiatt majd te hitelesnek tűnsz az emberek szemében, amíg Imre nem?

    A maunika só után kapcsolj át a másik agymosó csatornára és akkor ugyanazon a színvonalon nézheted tovább a Joshi barátot!

    Vagy! Várjunk csak! Lehet ezeknek a műsoroknak is Imre a producere, és azért szídja mind a kettőt állandóan, hogy így csináljon reklámot nekik?

    Na kb. ilyen gyermeteg szarságokkal támasztod alá folyamatosan a véleményedet! Szerintem ne csodálkozz azon, ha még az Imréjénél is súlytalanabbnak tünnek a mondataid az emberek szemében!

    Nem elég, hogy semmivel nem vagy külömb az Imrénél, de te még szarul is csinálod!

    VálaszTörlés
  8. "Nem elég, hogy semmivel nem vagy külömb az Imrénél, de te még szarul is csinálod!"

    Annyira azért meg sem olyan szar ez a blog, ha reklám nélkül napi 2-300 látogatónk van!
    Szóval CUMI, amit hinni szeretnél, mert a blog látogatott! XDXD

    VálaszTörlés
  9. Mr.Moto

    Csináld tovább ezt a blogot. mégpedig azért, mert a dolgokat nem komolyan veszed - mint Posta. Ahogy írtad, játékosan kell felfogni az oldalt, ám pontosan ezért üti Posta Imrét és az online-bolondokházának összes tagját. Te legalább leirtad, hogy mi a célod a bloggal. Postánál azonban ez egyáltalán nem világos, sõt zavaros a szándéka. Annyira, hogy senki nem ért semmit...
    Moto, tedd a dolgod amig kedved van hozzá...Sok sikert!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  10. Ájjon má meg a menet namost akkor mivan Imre mondta vagy nem mondta hogy a jobbik vezetősége szinte mind zsidó? Mert ha nem mondta akkor valamit kurván szarul értettem és akkor azt sem értem hogy Imre mért nem támogatja a jobbikot. mindenesetre én azért nem szavaztam erre a kibaszott jobbikra mert nem akarok szavazni zsidókra és már pedig Imre azt mondta hogy a jobbik vezérkara hemzseg a zsiráfoktól és azt is hogy a gárdát a moszad csinálta bazmeg!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm a bíztatást, ígérem folyt.köv... XD
    Viszont ezt a blogot Mantis barátommal csináljuk közösen. Jól kipótóljuk egymást. Nah meg már ti kommentelők is a szerkesztők közé tartoztok, hisz veletek együtt színesedik ez a blog!
    Mi is köszönjük, csak így tovább! Továbbra is várjuk véleményeiteket!

    VálaszTörlés
  12. Kedves Névtelen!

    Jól tetted! Szavazz Irénkére, egyedül ő nem zsidó!

    VálaszTörlés
  13. "Jól tetted! Szavazz Irénkére, egyedül ő nem zsidó!" ...vagy talán mégis az? Mindenesetre az, amit csinál, csak azoknak jó, mert a Jobbikon kívül a magyar politika az ő érdekükről szól.

    Ős-plebsz

    Bocs, de nagyon lustán töltődik a lap, gondolom a sok link és a szavazótábla miatt, nem lehetne esetleg kicsit karcsúsítani?

    VálaszTörlés
  14. Nincs köze a lassúságnak az adathalmazokhoz. Néha lassú a szolgáltatás. Amikor szar az idő, én akkor szoktam észlelni. Meg estefelé, mikor mindenki gép előtt ül.

    VálaszTörlés
  15. Jó lenne egyet tisztázni...Posta Imre orvosi eset, tehát nem mérvadó Még akkor sem, ha egyik legszorgalmasabb olvasója ennek a blognak. Pontosan ez bizonyíja személyiségproblémáit.De mi van akkor, ha provokatõr???? Ha fizetik azért, hogy abban a sprektumban üzemeltesse lapját, amit ismerünk???? Ez a feltételezés nem bizonyított, de elképzelhetõ.Itt írta valaki, hogy egykor Vona tanácsadója volt. Ez nem igaz, hiszen Vona azonnal felismerte Posta Imre tulajdonságait, s ezt enyhénszólva éreztette is vele. Azóta hajt Imrénk a Jobbik ellen - mégpedig teljes gázzal.

    VálaszTörlés
  16. Jól látod! Posta sosem volt Vona tanácsadjó, ezt, csak ő híreszteli. Bizony, nagyon hamar felimerték pszichopataságát és szó nélkül hátat fodítottak neki. Posta Imrét nem fizeti senki. Ő csupán a szamélyes slrtettségéből fakadóan mocskolódik. zegéy annyira retaldált, hogy nem vette észre, hogy ezzel kiírja magát az úgymond nemzeti oldalról. Ma meg már ott tart, hogy ember nincs, aki ne tartaná baromnak. leszámítva azt a 15-20 idiótát aki még írkál nála.

    VálaszTörlés
  17. tanácsadjó = tanácsadója

    VálaszTörlés
  18. CUMI??????

    Látom még a kritikát sem bírod! A lényegen ez persze nem változtat, mert ami szar az szar! Na ez az igazi CUMI!

    ..."De azt sem hazugságokkal, mint Irénke teszi a Jobbik ellen, hanem tényekkel"...

    HA-HA-HA-HA-HA!

    Nem az onnan vett beszúrt képek a szarok, hanem amiket hozzáfűzöl meg belemagyarázol! Kivéve egy bejegyzést, amit nagyon elkaptál, azt amikor Imre az előadásán úgy int a kezével, mint a Jedi-k! Na az qrva jó volt, de a pitiáner fikázással, meg a hazudozással, meg a mellébeszéléssel, senkit nem lehet felébreszteni, ezért ha megengeded én ezt most vagy nem hiszem el neked, vagy ha igen akkor meg kell állapítsam újfent, hogy szarul csinálod!

    Attól pedig, hogy nem számít neked hogy mit hiszek, még nem lesz igaz amiket írkálsz, mint ahogy attól sem lenne ha számítana valamit!

    Azt viszont teljesen elhiszem neked, hogy az Imrét szándékozod lejáratni, viszont a "hogyan?"-nál itt sokkal inkább érdekesebb a "miért?" kérdés, mert azok az indokok amiket erre válaszul fogalmazol meg, na azok szánalmasak, nevetségesek és ráadásul mégcsak nem is valósak!!!

    Mindenesetre nem is zaklatlak akkor az alkotásban, ezáltal nem szerezve meg neked a továbbiakban azt az örömöt, hogy engem fikázhassál azért mert leírtam a véleményem és az neked nem tetszett!

    Na nem mintha érdekelne egy kicsit is hogy hová jutsz ezzel a hitvány stílussal, de azért szólok hogy el ne felejtsd: "Aki sokáig keveri a szart, azt berántja a kanál"

    További jó munkát.....!

    VálaszTörlés
  19. Miért, miből látod, hogy nem bírom a kritikát? Nem is volt semmi kritikus az írásodban. Ezt már más is írta itt. Újat nem rtál.

    A többire meg nem térek ki, mert már megválaszoltam.

    Köszi a jókívánságod, élni fogunk vele! A blog megy tovább! XDXD

    VálaszTörlés
  20. Moto

    Úgy látom megérkezett a posta imi féle net kommandó...:))
    1 fő...


    Örülnék a kommentelők választanának már végre egy nyavajás nick nevet....kezd az agyamra menni hogy mindenki névtelen...

    VálaszTörlés
  21. Mantis!

    Mit vársz tőlük? Hisz gyávaszarok!

    VálaszTörlés
  22. "Úgy látom megérkezett a posta imi féle net kommandó...:))
    1 fő..."

    1 fő... XDXDXD

    VálaszTörlés
  23. Igazad van a nickel. Én eddig "névtelen" voltam, mostantól Kocsonya a nevem. De lehetek Hilda, 2012, Maya, Attila, Protkó, postás is. Moto-Mantis, - választhattok XDXD

    VálaszTörlés
  24. lehecc tőlem Ms.Picsa, vagy Ms.Lyuk is, de ha vállalod magad, akkor bemutatkozol és azon a néven irogacc, amin a postacomon!

    VálaszTörlés