2010. június 23., szerda

Psota Irén weboldalának KAMPEC! - Irénke a sóher ratyi!

Irénke weboldalának KAMPEC! A gyengéje nem bírta a nyomást! Érezte már, hogy sokáig nem hülyítheti azt a pár barmot és beadta a kulcsot. A Kuruc.infótól ellesve, régebben, mikor nem bírta fizetni a havi 4 eurós csöves weboldalát, elhíresztelte, hogy lekapcsolta a MOSSAD. Ugye milyen jól hangzik?? Most is ugyan ez lesz, hacsak nem bír gyorsan összekoldulni 4 eurót.

10 megjegyzés:

  1. Ez várható volt; már hetekkel ezelõtt célzott egy esetleges "lekapcsolásra". Most õ a hõs alattvalói körében akik márõl-holnapra tétlenségre ítéltettek. Mit fognak csinálni ugyan?

    VálaszTörlés
  2. Ettől függetlenül nem ússza meg a további FIKÁZÁST! en már eldöntöttem, hogy addig szapulom őt, míg diliházba nem kerül, vagy végképp le nem írja magát. Miután neki végleg KAMPEC, rúgok rajta még vagy 10-et. Csak utána hagyom abba.

    VálaszTörlés
  3. Heeeeejjjj Mantis & Moto, csak keményen, ha már elkezdtétek, tessék eljutni a célig....

    VálaszTörlés
  4. Basszátok meg! én még az elején azt hittem, hogy ez a posta izé nem kis falat lesz. Most meg kiderül, hogy egy gyávaszar, senki. Nekem ellenfelek kellenek, nem gyógyegerek!

    VálaszTörlés
  5. Azt hiszem most már mindenkinek világos, hogy miért rúgták páros lábbal picsán a Jobbik környékérő! A napközibe nem való egy ilyen fos szar emberállat!

    VálaszTörlés
  6. Én azért nem hinném hogy le fog állni, de ha mégis én örülök neki, akkor el lett takarítva egy beteg barom aki csak ártott a nemzeti oldalnak. De korai ez még.... nem hinném hogy irén csak így lelépne hirtelen...

    VálaszTörlés
  7. Amint lesz 4 eurója, szerintem is viiszajön. A hallucinációit valahol ki kell írnia magából XDXD

    VálaszTörlés
  8. Ugyan már Fiúk...tudjátok ti is, hogy a Moszad van a dologban, mindig azok kapcsolják le a lapot....már igazán tudhatnátok :))))))))))

    VálaszTörlés
  9. hűha! ha nem lesz többé Psota Irén blog akkor nem lesz már MotoMantis blog sem?

    VálaszTörlés
  10. Motomantis, fizessétek már ki azt a 4 eurót Imre helyett vagy nem lesz min röhögnünk bammeg!

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés