2010. június 28., hétfő

kerecsen ideges lett blogunk miatt! Eltudjuk képzelni, hogyan reagált.

Íme hozzá egy kis animáció

24 megjegyzés:

  1. Hogy ti milyen hülye, fosok vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Mi is üdvözlünk bátor névtelen! :))

    VálaszTörlés
  3. Bekaphatod a bátor névtelen faszát! Ha hagyja!
    He-he-he-he-he!

    Apropó Moto-szka, nem vagy te véletlenül a Psota gyerek marketingese? Vagy puszta véletlen az, hogy az itteni maszatolásod, sokkal hatásosabb reklámja Irénke oldalának, mint bármi amivel ők korábban eddig próbálkoztak?

    Üdv:
    -Motoklón!-

    VálaszTörlés
  4. Majd kerecsen bekapja. Ő úgy annak él. :))

    VálaszTörlés
  5. Motoklón

    Imre már rágen elsüllyedt a saját maga által kavart szarban... Még egy pozitív reklámozás sem tudna rajta segíteni, nemhogy a mi blogunk..;-)
    Idióta pánikkeltő híreket írkálni ráadásul pénzért ez ma már nem gyön be... És még lesznek itt érdekességek a jövőben.... Nem hiszem hogy ilyen reklámra vágyott Imi boy... de majd meglátod....

    VálaszTörlés
  6. Hát ha neki jó reklám hogy már mindenki Psota Irénnek hívja... ám legyen! :)))))

    VálaszTörlés
  7. Üdv duplaM !

    Megy a bót rendesen... Nem tudom, hogy Shlomo miért nem használja ki a megnövekedett olvasói jelenlétet az oldalon. Lehet, hogy nem is igazi zsidó csak olyan imniféle, akik minden mélygarázsba elrejtõzte a fõvárosban????

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  8. Komolytalan egy nulla csapat, ha tényleg olyan nagy emberekből állna az MFNK, akkor már régen kellett volna tegyenek valami értelmes dolgot. De ezek csak magukat szórakoztatják, de azt is rohadt szarul csinálják. Imre a zsidó, vagy zsidóbérenc!!!! Aki lehúzza a szerencsétlen embereket, kihasználja mások jóindulatát!

    VálaszTörlés
  9. Lehet, hogy a Shlomo nevet valaki Imrusékhoz tartozó szektatag hasnálja???? Húbammeg, most éppen tízen lessük duplaMéket....) Mantis, valakit be kell állítanotok hamarosan, ha ez így megy tovább. Esetleg félállásba.

    VálaszTörlés
  10. Már beszéltünk Shlomo műanyag nyomdájával és már nyomtatják a felfújható mozijegyeket. Nah majd abból meggazdaxunk! :))

    VálaszTörlés
  11. Névtelen

    Már ketten is sokan vagyunk nekik.... :)))

    VálaszTörlés
  12. Döbúúú lé dáné dölateeeeeerö lalala ez jóóó szé kerecsen tu krásé :)))

    VálaszTörlés
  13. Shalom mindenki! Shlomó sajnos még nem árul felfújható mozijegyet, kedves Moto. Viszont már meg lehet rendelni az exxxkluzív Shlomo felfújható gumikályhát ami naaaagyon trendi lesz hamarosan mivel a a mexikói öbölböl annyi olaj fog bekerülni a Gulfstreambe hogy az el fog süllyedni mint tasvezír a fürcsiben és ettől egész Európát egy vastag jégréteg fogja hamarosan borítani. De jóóóó lesz akkor Izraelben élni ahol nem lesz sem túl meleg sem túl hideg, onnan majd nézni fogjuk kukkerrel ahogy a húnok segge befagy kivéve persze azoké akik megvásárolták a Shlomo felfújható gumikályhát.

    Shlomó

    VálaszTörlés
  14. Vazzeg Moto!

    Úgy leült a kezdeti humorlendület, hogy mindjárt elalszom miközben az oldaladat olvasom!

    Kapjad össze magad de izibe-gyorsba, és találjál ki valami humoros dolgot végre, mert az utóbbi pár nap már tiszta pusztulat!

    Nem bánom még azt se, ha megversz valakit néhány poénért, de valami legyen, mert ha nem, akkor unalmas pancsernak foglak hívni!

    Üdv:
    -Motoklón!-

    VálaszTörlés
  15. Vazze Motoklón!

    Türelem! Most még ocsudnak a Irénkék a stresszből, hiszen tegnap kaptak egy kemény sallert és még szédelegnek a dühtől. Irénkét pár 1000 ember kimulatta, megszégyenült rendesen. Meg kell vári míg Irénke kinyitja az ócsak weboldalát, aztán lesz itt poén dögivel. Lesz háború vízioálás, zsidó harci alakulatok minden bokorban, frenetikus hozzászólások, überokos megjegyzések, csíkok az égen, HAARP-féle vulkán kitörés, JANI PAPA meg Szuhay-Makai féle harckészültség, és minden ami szem-szájnak ingere. Beindulnak majd a postacsicskák és gyártják majd a poénokat, kerecsennel az élen. Drukkolj inkább, hogy mielőbb oldja fel a blokkolást a MOSSAD!

    Üdv:
    -Postaszopó-

    VálaszTörlés
  16. Dupla M-ek

    Mi van a begerjedt nõkkel a másik partról? Nóri és társai nem szeretnek már titeket? Franc sem érti, nekem valahogy hiányoznak minden pocsékságukkal együtt

    Erkelenz(ma Simmerath)

    VálaszTörlés
  17. Szewa Simmerath!

    Itt vannak azok minden nap, csak megszólalni nem mernek. Puffognak magukban. Viszont bővült a társaság GIGI-vel aki nem érti hogyan hatoltunk be a számítógépére, ZSUZSA633-mal akinek olyan a feje, mint egy bagolynak. Nóri3 alias aragorn az meg pereskedni akar minden áron. Állítólag már 4 évet is kaphatunk becsület sértésért. Szegény egész hétvégén nem aludt miattunk egy perces sem. Rohangált fűhöz-fához. Szóval megy irr a buli, csak most elbújtak a hős fenyegetőzők és névtelenül írkálnak. De a Google a barátom és már van anyag bőven, később felteszem. Lehet majd kacarászni! XDXD

    VálaszTörlés
  18. 4 évet becsület sErtésért? Akkó inkább maradok a becstelen tyúkhúsinál :DDD

    VálaszTörlés
  19. Shlomókám, komolyan mondod ezt a Gulfstream-süllyesztő jégkorszak izét? Mert ha így van, akkor megváltoztatom a rendelésemet. Küldj lécci vastagon bélelt pólusváltás-álló kényszerzubbonyt, nehogymá benáthasoggyak a pólusváltáskor.

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  20. Nem hiszem, hogy Imre megint kinyitná a régi oldalát. Ha akará is, irányitói nem támogatnák. A bukás ott óriási volt, s ezt két blogger pár hét alatt lerendezte. Félkézzel. XDXDXD.Ti, duplaM, hathatósabbak voltatok mint a Mossad, NBH és Nibiru összesen.Ennek van azonban hátránya is, mert a postaimre.com nélkül ti sem üzemelhettek sokáig, ez tiszta sor. Kár, mert egyre többen olvasnak titeket minden nap.

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  21. Erkelenz, majd Shlomó fog nyitni ez online áruházat vigaszként :)))

    VálaszTörlés
  22. Imre nem fogja becsukni az oldalát (Moto és Mantis miatt biztos nem - akár vuduzhatjátok is naponta akkor sem :-) Komolyan veszi és hisz is abban amit csinál úgyhogy ettől sokkal több kell, hogy bezárjon az oldal.

    Már éled is nézzétek csak meg :-)

    Meghívásom még mindig áll. nem haragszom rátok, mert nem vagytok tisztában néhány dologgal. El kell ismerni, hogy volt egy két jó poén az oldalon amin hangosan felröhögtem :-D humorérzéketek és tehetségetek van - hisz magyarok vagytok. egy zsidó vagy egy cigány az életbe nem lenne képes egy ilyen blogot összerakni. Ez tény. Egyet tudnotok kell : a negatív reklám is reklám.

    Lehet a munkátoknak köszönhetően Posta Imre ismertebb lesz, mint Orbán,Vona és Psota Irén egyszerre :-) És ezt nektek köszönheti majd. :-D

    (Gondoljatok bele : valaki gyanútlanul rákeres Psota Irénre a neten és utána már a Posta Imi oldalát fogja olvasgatni. Remek ötlet! ;)

    Szerintem ne hagyjátok abba. Csak így tovább. Most már naponta benézek, hogy röhögjek egy jót mert a móka tényleg fontos és a kacagás. A valóság sajnos nem ilyen mulatságos (hogy ekkora sötétség van itthon sokak fejében)

    Üdv!

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  23. Csak nektek :

    http://nethekk.blogspot.com/

    ezt a blogot még tavaly júniusban kezdtem el csinálni. azóta kicsit leült az ügy. De olvasgassátok. hátha van rajta olyan infó amit még nem tudtatok.

    ÜDv!

    Lajos.

    VálaszTörlés
  24. Üdv buko!

    Megnyugtatlak nem hagyjuk abba. :)) Jól látod a dolgokat. irénke olyan híres lesz, hogy az csak na. Viszont akkor nem értem, miért habzik kerecsen és atöbbiek szája... :))) Most jelent meg a Google tárolt változatban pár fórum bejegyzésetek. Utána jártam, 8 óránként frissít a Google. Így hát mindjárt kiteszem amiket találtam. Jó kacarászást! XDXD

    A válaszomat meg megtalálod ahol a cigó haveroddal fenyegettél topicban.

    VálaszTörlés