2010. június 16., szerda

Tulok ismeri a titkot: a vulkánkitörést HAARP-pal csinálták


heavenslight a fény erejében hisz

Megjegyzés: heavenslight! Igazad van! Te olyan sötét vagy, hogy lámpás kell hozzád!

Köszönet Calimera kartársnőknek a fotókért!

26 megjegyzés:

  1. Ti vagytok sötétek kis zsidaj puhapöccsök! Hévenszlájtnak igaza van hogy jön a MEGVÁLTÓ FÉÉÉÉÉNY csak azt nem látja még hogy ez a FÉÉÉÉÉÉNY már eljött, hiszen ez a fény maga az MFNK!!!! A sötétség pedig a Jobbik, a Jobbik az Ántikrisztus aki el akarja velünk hitetni hogy ő a fény csak hogy ne vegyük észre hogy az MFNK a fény!!!!!! Hát olyan nehéz ezt megértnei?!?!

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  2. Őshúnszittyavezér!

    Mi sátánisták vagyunk és utáljuk a fényt. Fúúújjj fény!

    VálaszTörlés
  3. Az MFNK-nál mindig is tudtuk hogy sátánisták vagytok és azt is hogy Mossad ügynökök vagytok de most végre nyíltan beismerte ezt Moto ügynök! Ennek a vallomásnak az egész nemzeti sajtóban meg kellene jelennie de tudjuk hogy nem fog mert mindenki retteg tőletek mocskos sátánisták! Az MFNK egyedül nem fél a sötétségtől és a Szent Korona segítségével le fogjuk győzni a sátánista Jobbikot. Áruld már el Moto hogy Vona és Morvai és Csanád valóban démonok akiket Sátán azért küldött hogy hatalmába kerítse a Szent Koronát! Biztos vagyok benne hogy olyanok mint Vona, Morvai, Csanád, Moto és Mantis még a közelébe sem tudnak menni a Szent Koronának anélkül hogy porrá égjenek! A FÉÉÉÉÉÉÉÉNY győzni fog!!!!!! Az MFNK győőőőőőzni fog!!!!!!!!!!!!!

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  4. Salom mindenki. Vajon győzni fog é a fény vagy sem? Fogadj te is a nagy kozmikus meccs végeredményére! ShlomoWin, a galaxis legnagyobb online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatója visszafizeti a feltett összeget ha a mérkőzést érvénytelennek minősítik! ShlomoWin: légy gazdag egy gombnyomással!!!!!

    Shlomo

    VálaszTörlés
  5. Őshúnszittyavezér, Jobb vagy mint a Heti Hetes...:))))

    VálaszTörlés
  6. Tudjuk hogy Calimera is egy nőstény démon meg azt is hogy Slomo is egy démon! Az MFNK mindent tud! A sötétség nem fog megmenekülni a Szent Korona tisztító fénye előtt!!!!!!!!

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  7. Bazmeg ezek télleg mindent tudnak! Neke nem mondta senki hogy ez egy ilyen seggszőrmeresztő küldetés lesz! Jobb ha gyorsan visszahúzódunk a pokol biztonságába ameddig még egyben vagyunk! Egyébként is én csak egy tizenharmadosztályú démon vagyok, nekem nem kellene részt venni ilyen veszélyes küldetéseken, panaszt fogok tenni a démon ombucmánnál!

    Shlomo

    VálaszTörlés
  8. Még ennyi pihent embert. Tán sokat aludtatok?? Szerintem ti csúfolódtok az MFNK hős tagjain. Nem szép tőletek! Majd eltűntetik a napot az égről, aszt leszen sötécccsék évezredekig. Amit nektek köszönhet majd az emberiség!
    Elhatárolódom tőletek!!!!

    VálaszTörlés
  9. Bassza meg, hááát lebuktunk!!Mi lesz most? Asszem elő kell vegyek valami női és/vagy valami démoni praktikát, meee így nem lesz jó vége :)))))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon helyes Moto! Csat-lakozz a FÉÉÉÉÉÉNY táborához ameddig még lehet! Befizettél már az MFNK számlájára?

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  11. Szégyen ide, szégyen oda, még nem fizettem be semmit. Most eladom a házat is fejünk fölül és akkó fizetek. És minyiszter leszek!!!! :P:P És, ha szerencsém lesz, kerecsen felettese lesz. De én úgy kirúúúúgom.... de úúúúgy!!! :P:P

    VálaszTörlés
  12. Moto te nyavajás áruló! Ha átmész az ellenség táborába ne hogy azt hidd má hogy utánad lesz küldve a pokolból a pornókulcstartó gyüjteményed!

    Belzebub

    VálaszTörlés
  13. Belzebub!

    Én nem vagyok áruló, kikérem magamat! Csak szeretem Imrét. A pornó gyűjteményem meg nem is kell, hisz buzulni fogunk egésznap kerecsennel és Imrussal. Csinálunk majd jó kis felvételeket. :P

    VálaszTörlés
  14. Jaj nekem! Anyukám és a rabbi pedig jól megmondták hogy nekem inkább egy iroda állás kell! Most pedig szarvig benne vagyok a pácban!

    Shlomo

    VálaszTörlés
  15. Beszéltem Imrével és ő végtelen jóságában megkegyelmez Moto és Mantisnak ha ezek eljönnek pucéron az MFNK kapuja elé és ott átadják nekünk a blog-lyuk kulcsát és megcsókolják Kerecsen fenekét aztán pedig kellőképpen könyörögnek neki nyavajás életükért és végül is az összes vagyonukat az MFNK-nak adományozzák beleértve lányaikat és 30 év alatti feleségüket.

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  16. Uhhh te ismered Imrét személyesen?? Te kiválccságos ember vagy! Szerencsés! Mesélj kérlek! Milyen a hangja? Szépek a szemei? Tényleg az aurája színaranyból van?? ÓÓÓ ha ecce megérinthetném.... Mit nem adnék.... A buzulást nem említette??

    VálaszTörlés
  17. Én csak egy eszköz vagyok Imre kezében, minden6ó munkájában, gondviselésében. Imádkozzatok hogy eccer ti is ilyen eszközök lehessetek mert csak akkor fogja Imre magyasztalni lelketeket ha előtte tekintetre méltatta alázatosságaitokat.

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  18. Én mindig is tudtam, hittem benne, hogy másodszor is eljő a Messiás. És lám... Igazam lett! Imrus itt jár köztünk!

    VálaszTörlés
  19. Azt is elárulhatom hogy az MFNK főhadiszállása egy repülő erőd ahonnan hamarosan az egész galaxisra fog sugarazni a megváltó fény! http://href.hu/x/cjy7

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  20. HÁHÁ XD Köszi Ős a leleplezést! Minnyá ki is teszem! XDXD

    VálaszTörlés
  21. Moto cirmi a vályogházad nem ér semmit:))))
    Mindenki fenekét meg kell csókólnod. A nyugdíjas nőkét is! A rokkantnyudíjjas nőkét is!!!
    Mantisét is!!!

    VálaszTörlés
  22. Meg is csókolom! Csak hadd legyek MFNK tag!

    VálaszTörlés
  23. Vállalnod kell az agybeültetést. Eddig az agyrágó
    bogár éhenhalt a fejedben. Vállalod?

    VálaszTörlés
  24. " jún 11 2010, 10:41

    rózsa

    Nem azért kérdem, mert kötözködni akarok, de nálatok az Imrével való foglalatosság valamiféle virtuális kielégülés vagy mi?
    Annyi szép, és fontos dolog van még a világban rajta kívül...
    rózsa

    *************************************
    White Falcon
    p jún 11 2010, 11:07
    Feher Solyom


    Ertem az erzelmi motivaciodat, - Imre meg Kerecsen kopkodi a Jobbikot - te ezert visszakopkodsz. Csak a kerdes az - nem - e ugyanoda sullyedsz te is le, ha kopkodesre kopkodessel valaszolsz?
    Erted? Nem megitelni akarlak, plane nem bantani, csak nekem ezek a szempontok voltak elottem amikor eldontottem hogy - nem - fogok kopkodni......

    Aldas s Bekesseg

    *******

    vasassc = P.E.= Mr.Moto

    p jún 11 2010, 11:26

    Még egy ilyen hisztérikus bandát.... ünneprontók!:)))
    Csak poén az egész. Imre és tökkelütött sleppje semmi féle veszélyt nem jelent már a Jobbikra, nem mi csinálunk hülyét belőle hanem ő magából. Ha lenne egy csepp eszük ők is poénra vennék a blogot, de helyette hisztériáznak miattunk..
    De mondom már kezdem unni és nem szándékozom örökké csinálni.
    Na, többet nem jövök elő a blog témával itt mer még elhitetitek velem hogy gonosz vagyok...:)))).
    ************************************************

    Csak halkan jegyzem meg: nem téma a P.I. oldalán ez a blog!!!!

    A bosszú a legnagyobb csalások egyike, amelyekkel az emberiség zsákutcába vágta magát az elmúlt évezredekben. Csapda!
    A bosszúvágy megszületésekor ugyanis többé nem mi vagyunk önmagunk középpontjában: nem magunkkal törődünk, nem magunknak akarunk jót, hanem a másiknak rosszat. Ez az igazi egérfogó!
    A harag, a bosszúvágy és a gyűlölet érzései romboló érzések.

    Minden rossz cselekedet 7-szeres jócselekedettel korrigálható!

    Vagyis a gyógyír a bajodra egyszerű.
    # Cselekedj 7 esetben jót
    # Az első jó cselekedetet azzal tedd, akivel a rosszat akartad cselekedni
    # Jó cselekedeteid legyenek önzetlenek
    # Jó cselekedeteid, legyenek -egyenként- egyenértékűek a rossz cselekedeteddel
    Az így létrehozott "gyógyelixíred" ki fog gyógyítani a "beteg állapotodból", életerősebb, életvidámabb, jólelkűbb, igazabb EMBER-ré válsz általa.

    VálaszTörlés
  25. Üdv nem tudom ki!

    Gondolom ez valami levelezés valahol és bemásoltad. Vasasc és Mr.Moto nem ugyan az. Én, csak ezt az egy nick nevem használom "hivatalosan". Más nevében sosem írok, bár sok csenelem van a jewtubon.
    Ez a blog részünkről egy sport. Most nem mások blogját olvasgatom szabadidőmben, hanem a satunkat csináljuk. én nagyon jókat röhögök magunkon. Az, hogy Irénkét érdekli, vagy sem ez a blog, nem érdekel. Több 100-an röhögnek már rajta miattunk, akik eddig nem tették és ez nekünk jó, mert kicit visszaütünk. Mint a látogatók száma is mutatja, egyre többen olvasság ezt a blogot és egyre többen röhögnek az MFNK-n. Most gondolkozunk épp egy nagyon ütős dolgon, amivel felkerülhet mondjuk a Kuruc-ra. Csak várjuk Irénke botlását. Ahogy hörög a szája, nem is kell sokáig várnunk. akkor meg már híres lesz a blogunk, Irénke klónjának meg KAMPEC! XD

    VálaszTörlés