2010. június 18., péntek

honvedesku felfedezte Atlantiszt!

Amit a kutatók már több 100 ill. 1000 éve keresnek sikertelenül, azt már 2 éve egy hős MFNK dzsiájdzsó felfedezte. Még a pontos helyét is meghatározta GPS rendszerrel. Hiába no... az MFNK szekta tagjai különleges képességekkel vannak megáldva.
Megjegyzés: Az Online bolondokházán kétségkívűl kiváló képességekkel rendelkező emberek vannak jelen. Valószínűnek tartom, hogy hamarosan felbukkan a szektatagok között egy halottakat feltámasztani tudó és egy az örökélet vizének összetételét ismerő valaki. Már, csak a szelet befogni képes, Istennel nap, mint nap személyesen beszélgető tag hiányzik és kész is az MFNK harci alakulata ...és jöhet a 3.VALAMI!

75 megjegyzés:

  1. jújjj ez már meredek. nem lehet hogy ezek csak viccelnek? vagy ezeket tényleg komolyan gondolják?

    VálaszTörlés
  2. Névtelen, az a baj, hogy teljesen komolyan gondolják...ami nem is lenne baj, ha magukban elvolnának, de NINCSENEK!!! Mocskolják, bomlasszák és megkavarják ezekkel a faszságokkal a bizonytalanabb embereket a nemzeti oldalon, ez tipikus zsidó módszer...

    VálaszTörlés
  3. Fasza gyerekek ezek, ha elengednénk őket egy ócskavas telepen tán még Attila kardját is előkerítenék!

    VálaszTörlés
  4. Honvedesku = honvéd Eskü

    Valahogy nincsenek kibékülve a magyar nyelvvel ezek a nagymagyar emenefkánisták.

    VálaszTörlés
  5. Talán ha egy kicsit visszább vennétek a mocskolódó kurvaanyázásból, és gondolkodnátok, békésebb lenne a ti életetek is.

    Az adott koordináták képe:
    http://kepfeltoltes.hu/view/100626/madeira_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    A google earth legalábbis ezt dobja ki. Persze, lehet csalás is, de akinek van pénze és ráér, menjen oda nyugodtan, és csobbanjon egyet.

    ------------

    "Honvedesku = honvéd Eskü

    Valahogy nincsenek kibékülve a magyar nyelvvel ezek a nagymagyar emenefkánisták."

    Vannak, akik külföldről írnak, angol billentyűzetről, és nem tudják, hogyan lehet átváltani magyarra. Plusz nem azt a korosztályt képviselik, amelyik a számítógépen szocializálódott. Ez legyen a legnagyobb bajod az életben, pancserkám.

    VálaszTörlés
  6. Szewa!

    Hiába van a képen Madeira, ha honvédeskű azt mondja, hogy ő megtalálta Atlantiszt, akkor az ott is van. Az, hogy a tudósok nem foglalkoznak vele, az az ő bajuk.

    VálaszTörlés
  7. Szóval mégsem a kommentelő (honvedesku) a hülye?
    Minden egyes posztodra meg tudnám találni a riposztot, ugyanígy.

    Kurva sokat kell még tanulnod, aranyom. De megvan benned a spiritusz, kár, hogy a sötét oldalra esküdtél fel.

    Nagyon nem vagy tisztában azzal, kikbe kötöttél bele.

    VálaszTörlés
  8. Már hogy lenne honvedeskiu hulye? Honvedesku talalta fel a melegvizet is.

    Nah bogaram miért? Csak nem valami Jedi lovag vagy, hogy itt sötét oldalazol? Vagy már a csillagok háborúja van? ülj vissza az űrhajódba és irány a Nibiru!

    VálaszTörlés
  9. LÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚK, az erő veled van!!! XDXDXD

    VálaszTörlés
  10. Gyenge vagy, mondom, csak szaladgálsz körbe-körbe, mint a kanos kutya. :)
    Nincs egy értelmes, logikus érved.

    Ratyi vagy, te kis XD-ző buzi.

    VálaszTörlés
  11. Nics hát. Ellenetek nem lehet érvelni.

    Benned viszont az a jó, hogy nemcsak ratyibuzi vagy, hanem még hülye is. XD

    VálaszTörlés
  12. Calimera!

    Ne XD-zz, mert lebuziz a bátor Névtelen. XD

    VálaszTörlés
  13. Mellesleg a Nibiru nevű égitestet (bolygót) lassan 30 éve jegyzi a NASA, csak ti vagytok olyan gyökerek, hogy leragadtatok a feudalista boszorkányüldözésnél (vagy a Nasa Obrazovkánál). Aztán, persze, helyesbítettek (naná, bizonyára a tetűhintás kommandó rájuk szólt), meg még a Plutót is kivették a sorból, kár, hogy majdnem 80 évig azt is bolygónak nevezték (ennyire egzakt a tudomány, hehe).

    Csak olvasgassatok, gyerekek, rátok fér.

    VálaszTörlés
  14. Névteleeen? És téged hogy hívnak, szépöcsém? Fasszopidy Lakatos Mózesnek?

    VálaszTörlés
  15. Senki nem tagadja a Nibirut, hisz még az ovisok is tudnak róla. De ne akarjátok már elhitetni mindenkivel, hogy ti fedeztétek vel.

    Látom te olvasott vagy papa.

    VálaszTörlés
  16. Mijjaza Fasszopidy? Az olyan Posta Imre-kerecsen féle seggbe baszós pőz?

    VálaszTörlés
  17. Az IP felismerővel meg nagyon mellélőttetek, mert én próbálkoztam már telefonfülke számát is kikérni a szolgáltatótól, de csak a rendőrségnek adják ki. Aki nektek kiadja az utca-házszámot, az ugyanúgy törvényt sért, mint aki titeket megfenyeget.

    VálaszTörlés
  18. Nem mindegy, ki fedezte fel? Amerikát is Kolombusznak jegyzik, közben még egy "ovis" is tudja, hogy a vikingek sokkal korábban ott voltak.

    Mondom, csak vagdalkoztok, komolytalan kis senkik vagytok.

    VálaszTörlés
  19. Jaaah értem. Tehát 500 év múlva átírják Imre nevére a Nibiru felfedezését.

    Te meg olyan bölcs valaki vagy.

    VálaszTörlés
  20. Nyugodj meg, már megtettem a jogi lépéseket.
    Bár, amíg zsidócigánybuzi erőfölény és pártosság van a törvényhozásban és a törvényhozásban és az igazságszolgáltatásban, addig hiába ugatok.

    VálaszTörlés
  21. De mint tudjuk, az MFNK hamarosan átveszi a globális hatalmat. Akkor aztán érvénybe lép igazad.

    VálaszTörlés
  22. "Tehát 500 év múlva átírják Imre nevére a Nibeiru felfedezését."

    Egyáltalán nem érted a lényeget, pöcsfejkém. Ha téged vagy Imrét vagy Orbánt vagy Vonát holnap lelövik egy revolverrel, nem a lőpor vagy a forgópisztoly feltalálóját fogják emlegetni, hanem az ESEMÉNY lesz a lényeg.

    Bohóckodhattok, de ez van.

    VálaszTörlés
  23. Jah értem. Tehát még sem Imrét fogják emlegetni, pedíg ő fedezte fel, hanem az eseményt, hogy a Nibiru föld pályára került.

    Világos ez, de most komolyan.

    VálaszTörlés
  24. Az MFNK egy formális valami, nem áll mögötte tömegbázis.

    DE, ha tanultatok politológiát vagy akár egyetemes történelmet, tudhatjátok, hogy a tömeg által legitimizált uralkodó réteg gyakran nem alkalmsa a pozíció betöltésére.

    Már a görögök is jegyezték az ochlokrácia fogalmát, ami papíron demokrácia, aztán mégsem az. Nálunk már 20 éve az van, nem demokrácia.

    VálaszTörlés
  25. És? Ezzel mit akarsz mondani?

    VálaszTörlés
  26. "Tehát még sem Imrét fogják emlegetni, pedíg ő fedezte fel, hanem az eseményt, hogy a Nibiru föld pályára került."

    Ezt is elbohóckodod.
    Nem ő fedezte fel, soha nem állított ilyet. Ez olyan, mintha egy történelemkönyv/fizikakönyv stb. íróját mocskolnád azzal, hogy azt állítja, ő fedezte fel a gőzgépet vagy a gravitációt.

    Imre rengeteget olvas, konzultál, egyeztet olyan személyekkel, akiket ti max. a híradóból ismerhettek, és nemcsak a téneket szűri le, hanem az összefüggéseket is keresi.

    Sokmindenben túllő a célon, de azt szoktam mondani, ha csak 1, azaz EGY %-a igaz annak, amit érvként vagy ellenérvként felhoz, máris borult a bili.

    Higgyétek el, nem ellenetek van/vagyunk, hanem értetek (is).

    VálaszTörlés
  27. És bocs a durva kifejezésekért, de annyira alpári a stílusotok, hogy első reflexként azonnal ez jött elő belőlem.

    VálaszTörlés
  28. Ezzel semmi gond. Bár azt kétlem, hogy aki kicsit is normális Irénkével szóba állna. De tőlünk azt csináltok amit akartok, tőlem kiállyá is koronázhatjátok, kerecsent meg elveheti feleségül, ha mindezt magatok között csináljátok. Viszont míg csak a Jobbik mocskolásával akarjátok felhívni magatokra a figyelmet, akkor ne rinyáljatok, ha itt mi kifikázunk benneteket.

    VálaszTörlés
  29. Az MFNK egy semmi, és a tagjai ugyanolyan senkik mint mi...hogy mi a külömbség? Hogy mi nem is képzeljük magunkat többnek az átlag embernél és nem támadjuk a Nemzeti szervezeteket sőt aki ahol tudja segíti őket.... Ti meg fantáziáltok össze vissza és támadtok mindenkit holott szaros kis faszpörgentyűk vagytok akiket sehol senki nem jegyez...
    Bizony ez a tényállás Szász Marci...XDXDXDXD

    VálaszTörlés
  30. "És bocs a durva kifejezésekért, de annyira alpári a stílusotok, hogy első reflexként azonnal ez jött elő belőlem."

    Mikor ti mindenkit mocskoltok, akkor ti nem vagytok alpáriak? Mily érdekes, hogy ilyenkor mennyire tisztában vagytok az etikettel. Nektek nem furcsa?

    VálaszTörlés
  31. Mantis!

    Ne XD-zz, mert Névtelen azonnal lebuziz! XDXD

    VálaszTörlés
  32. Mindössze azt kívántam jelezni, hogy a tudományban az akadémiai álláspont, a politikában pedig a népszavazás és a parlamenti/önkormányzati képviselőválasztás max. 50%-ig legitim vagy fedi a valóságot.

    Soha, ismétlem, soha ne vegyetek semmit se készpénznek, úgy, ahogy Imrét sem veszitek annak. De erre ő határozottan ki is tér az előadási során.

    Nagyon értelmes, éles eszű fickóknak tűntök, ne pazaroljátok sárdobálásra azt az időt és energiát, amitek van.

    VálaszTörlés
  33. Valószínűnek tartom, hogy te talán maga vagy Irénke névtelenül. Te vagy az első ember, aki a védelmébe vette. Bár mrre járok, csak hülyézik.

    Tehát kedves Imre!

    Mi ezt szabadidőnkben, hobbiból csináljuk, sok embernek vidám pillanatokat okozva. A nemzeti oldalért, meg hidd el, ami erőnkből kitellik, azt nap, mint nap megtesszük. A minden más egyé után jön a kutyák etetése, és csak aztán foglalkozunk veletek! Számomra csak egy nagy 0-k vagytok.

    VálaszTörlés
  34. Kerecsen és tulok olyan összefüggő írásokat szoktak publikálni, amik bármelyikm hazai nyomtatott sajtótermékben megállnák a helyüket.

    Ha nem lennének zsidó/külföldi tulajdonban.

    "Ti meg fantáziáltok össze vissza és támadtok mindenkit holott szaros kis faszpörgentyűk vagytok akiket sehol senki nem jegyez..."

    Egyik párt vagy mozgalom sem százezres vagy milliós bázissal kezdte az útját. Pénz nélkül meg pláne nehéz versenyt tartani a hazug, nemzetellenes törekvésekkel.

    VálaszTörlés
  35. "Sokmindenben túllő a célon, de azt szoktam mondani, ha csak 1, azaz EGY %-a igaz annak, amit érvként vagy ellenérvként felhoz, máris borult a bili."

    És mit szándékozna tenni ellen a blogjárol? Majd nagybetűvel írja a hozzászólásait meg a cikkeit és minden mondat végére harminc felkiáltó jelet tesz? Ébresztő ember! Létezik olyan hogy valóság. És vannak olyanok akik ténylegesen tesznek a hazáért. Imrével kapcsolatban olyan illuziókat kergettek hogy ihaj.... Nem értem mire ez a beteges bizalom amikor ezerszer annyi az anomália a személye körül mint a Jobbik körül.... Én a közelébe nem mennék egy ilyen zavart idegállapotú, sértettségből a Jobbikot mocskoló, a hozzászólóitól lejmoló (még benzinre is!!!) személynek...De ti tudjátok...

    VálaszTörlés
  36. Tudjuk, ismerjük kerecsent és tulkot is.
    kerecsen összefüggően mocskolja a Jobbikot és összefüggéstelennül gyaláz mindenkit, tulok meg a HAARP féle tudományok doktora. Szép társaság.

    VálaszTörlés
  37. Nem Imre vagyok. Viccet lehet csinálni sok mindenből (halottak, kisebbségek stb. érzéseit megsértve), de amit ti csináltok, az még a Móricka és a Kretén szintjét is alulmúlja. Csak amíg ők egy az egyben viccesek, mert egyértlemű, hogy azok akarnak lenni, ti álkomolyság köntösébe burkolózva förtelmesen izzadságszagú humort tudhattok magatokénak.

    Aztán meg, ha majd fordul a kocka, úgy fogtok lapítani, mint szar a fűben.

    VálaszTörlés
  38. Az elejére csak annyit, hogy ízlések és pofonok. Neked nem teccik, nekünk meg igen. Da, ha ennyire szar ez a blog, akkor meg nem értem hogy MFNK-sok miért rinyálnak ennyire... Még életveszélyes fenyegetésektől sem riadnak vissza. Akkor meg mirt? :))

    "Aztán meg, ha majd fordul a kocka, úgy fogtok lapítani, mint szar a fűben."

    És? Most megint beakárjátok adni milyen félelmetesek vagytok? Volt alkalom 1000, mindíg felsültetek és elrohantatok innen. Volt aki még a rendőrségre is beszaladt. Komolyan mondod, hogy tőletek kéne félnünk?? XD

    VálaszTörlés
  39. Látod e? Mi nem fenyegetünk senkit.... Attól meg hogy ti hatalomra kerülnétek nem kell tartani...
    Jó lenne azért ha ez a hisztérikus érzékenység a Jobbikkal és az érte dolgozókkal szemben is működne.... Akkor nem lenne ez a blog sem.

    VálaszTörlés
  40. Annak idején, mikor a Fidesz még tejfogú volt, egyből rájuk szavaztam. Bíztam bennük, sőt, ami ennél is több, hittem bennük. Aztán 20, mit 20, 10 év alatt liberális pártból nemzeti, konzervatív párttá lett ez a banda, s eközben eljátszották minden hitelüket. Csak éppen ezalatt az ország lakossága annyira menthetetlenül buta és hülye lett (ki önerőből, ki segítséggel), hogy ezt sokan fel sem tudják fogni. A Jobbik ugyanezt a röppályát két-három év alatt sikeresen bejárta.

    VálaszTörlés
  41. Mondod te. Mi meg hiszünk a Jobbikban. Az, hogy ez a véleményed még tiszteletben is tartjuk. De mikor nyílt levelekkel mocskolódtok, az már nem vélamény nílvánítás. de hihetsz nyugodtan az MFNK-ban, minket nem érdekel, csináljátok építsétek.

    Viszont az a különbség kettőnk között, hogy én nem szavaztam senkire. Én már a legelajén láttam és tudtam, hogy az egész banda egy szar senki. tehát, ha innen nézzük, nekem már 20 évvel ezelőtt több eszem volt, mint neked.

    VálaszTörlés
  42. Én is a Jobbikra szavaztam először...
    De ez nem is ugyanaz a játszma mint a fidesszel volt....
    Ők nem azt az ügyet vállalták fel amit a Jobbik és a tagsága soha nem volt olyan elkötelezett a haza iránt mint a Jobbiké.... Az eszmeiség amit hordoznak sem ugyan az és még sorolhatnám...ostobaság párhuzamot voni a kettő között

    VálaszTörlés
  43. Lenne egy kérdésem.

    Miért nem vállalod a neved?

    VálaszTörlés
  44. Hogyan vállalja a nevét, amikor egy senki.... :))) még lehet neve sincs, annyira jelentéktelen..... :))))

    VálaszTörlés
  45. Nagyon, nagyon, nagyon rossz páláyn jártok, fiúk. Az a baj, hogy Imre beszólt a Jobbiknak?

    Hát ki a f.szomnak szólna be, ha nem azoknak, akikre számít(ott)? A baloldalt már kár szapulni, úgy rohadt, ahogy van, amíg ki nem pusztul az MSZP-ből mindenki, aki min. '56 (de inkább 89) előtt született, labdába nem rúghat.

    A MIÉP-et utáltam régen, mint a szart, mert Csurka régen pont azoknak (zsidők, komcsik) nyalt be csontig, akiket aztán akasztófára akart küldeni. A Jobbik Morvaival nagyon mellélőtt, a többiek meg kussolnak. Mikor Vona, nem foott be felvenni az egyenruhát, meg Zagyva Gyuri megrázta magát, azt mondtam, na, igen, EZ kell.

    A többi megmozdulásuk csak porhintés.

    VálaszTörlés
  46. Bocs, miért fedném fel magam, mikor ti is névtelenül írogattok?

    Meg amúgy is ott a fasza kis IP-cím felismerőtök, ha akartok, megtaláltok. ;)

    VálaszTörlés
  47. Nagyon nagyon nagyon rossz pályán jársz Névtele. Az a baj, hogy beszóltunk az MFNK-nak?

    Hát a f.somnak szóljunk be, ha nem az önsértettségből fakadóan alaptalan hazugságokkal mocskolja irénka nem, mint nap a jobbikot?

    Az MFNK-ra még azt sem lehet mondani, hogy fapapucs, nem azt, hogy na ez igen, EZ kell.
    Hisz még egy bútor hordásnál sem segítettek, nemhogy az árvizeknél. Ezért én azt mondom, ez nem EZ nem kell.

    VálaszTörlés
  48. Mi névtelenül írunk?? Látod ilyen az MFNK. Mindegyikőtök jól tudja a nevem. Már a legelső postaimre comos kommentemnél bemutatkoztam illendően. Ezzel a mentalitással akarsz te az iagazl élén járni???

    VálaszTörlés
  49. Már bocs, de a bútorhordás stb. nem az ő dolguk lett volna. De nem is a tiétek.

    Kurva könnyű mindig másra kenni a szart, ebben a magyarok kb. Mohács óta élen járnak.

    Ismerek személyesen (!) olyan felsőzsolcai sportoló egyetemista (tehát nem rokikártyás nyugdíjas) gyereket, aki csak nézelődni ment ki az árvízhez. Elsősorban saját magán kellett volna mindenkinek segíteni, aztán a szomszéd a szomszédnak és így tovább. A rendőrségnek meg a hadseregnek sem ez a dolga.

    KURVÁRA NEM EZ!!!

    Miért nem vitték ki zsákot pakolni a kigyúrt faszkopasz retkes cigányokat a kóterből?
    Ja, bocs, mert pl. a Tisztelt Országgyűlés baszik ilyen törvényt vagy rendeletet hozni, mert az csak fosos galambok gyülekezete...

    Nem ilyen egyszerű ez a probléma, nektek sem kéne csak fehéren-feketén látni a dolgokat.

    VálaszTörlés
  50. Bocs, én nem bizonyára nem olvastam azt a kommentedet, amiben bemutatkoztál.

    VálaszTörlés
  51. Akkor, hogy tudd Fehér Gábor vagyok. de a neten Mr.Moto néven vagyok mindenhol jelen. viszont nem hiszem el, hogy aki postaimrecomos, az ne tudná a nevem, hiszem elég sok balhé van velünk, többek között szerintem te is ezért találtál most ide.

    Tehát, ha csúsztattok, hazudtok, blöfföltök, már nem lehetnek jók az alapjai az MFNK-nak. A gyávaságaitokról és a hőzöngéseitekről már nem is szólva.

    VálaszTörlés
  52. Naaa szépen össze jött itt az MFNK kis társasága !!!

    VálaszTörlés
  53. Ha meg a kikakoltatásra gondoltál: ott pedig szintén nem a rendőröket kellett volna cukkolni, mert, sajna, ők is vagy nagyon debilek, vagy értelmesek, de nem mernek visszapofázni a parancsnoknak.

    Következmények nélkül ti, mi vagy akárki könnyen lehet "bátor".

    VálaszTörlés
  54. Nem. Én erre gondoltam:

    http://postaimre-jobbik.blogspot.com/2010/06/bajtarsi-osszetartas-az-mfnk-n-belul.html

    VálaszTörlés
  55. Bocs Calimera, de én nem vagyok MFNK-s!!!! Pofámról leégne a bőr!

    VálaszTörlés
  56. Ja, bocs. Munkámból kifolyólag a hozzászólásokat nem igazán tudom nyomon követni, veletek ellentétben. ;)

    Nem akarok szerecsent mosdatni, de költözködés ügyében nem hinném, hogy egy ilyen közösségnek

    1. a neten nyilvánosan kellene egyeztetni
    2. bárki kompetens lenne számon kérni vagy dicsérni segítség vagy annak elmaradása ügyében

    VálaszTörlés
  57. Bocs Moto, kinek nem inge....ne vegye magára, természetesen, a 2M-re nem vonatkozott a kijelentés, de az összes többire igen!

    VálaszTörlés
  58. Jah értem. De a Jobbikot számon lehet mindenrt kérni.

    VálaszTörlés
  59. Moto

    várható volt, hogy pár nap után nép-szer-übb lesz az oldalatok az MFNK szektásai körében. Te is látod a számlálót.Sokan azonban az IP-rejtövel böngésznek, hiszen Tel-Avivból nem hinném, hogy ismernek titeket. (Az én rejtöm nem müködik, bammeg, ezért most más névvel kell álcáznom magam - magam elõtt)

    Fürdõzõ

    VálaszTörlés
  60. Nekem gyanús az F betűd. Nem tucccc elrejtőzködni! XD

    Senki se XD-zzen, mert le lesz buzizva! XDXD

    VálaszTörlés
  61. ....nagyon jó vagyok Moto, nagyon jó. Az F az nem G, de esetleg E...Talán... (Kegyetlen, jobb vagyok estrére mint a Hide és a Tor+Vidala.)Na megyek, sportolok kicsit a fotelben a tv elõtt. Nehagymagad!!!!!!

    VálaszTörlés
  62. A Fotel az jó hely. Onnan csinálja a Forradalmat az MFNK is XDXD

    Ne ixdézzetek! XDXD

    VálaszTörlés
  63. Imre fanok!

    Szerintetek miért van az hogy a világ szarik Imrére? Ő szabadon beszélheti a baromságait, ő készülhet arra hogy lekaszálja a zsidókat meg a cigányokat , ő fejbe lövöldözheti az összes parlamenti képviselőt mégse fogják perbe, mégsem nyírják ki meg egyáltalán szóba se kerül a neve sehol, magyarán nem jegyzik sehol.
    Ennek ugyebár két oka lehet. Az egyik hogy annyira komolytalan hogy egyszerűen nem is érdemes rá szót vesztegetni. A másik hogy a tevékenysége hasznos a jelenlegi elnyomó elitnek.
    Szerintem bizonyos szinten mindkettő igaz. Egyrész a röhejességig komolytalan, másrészt meg a zavar amit kelt (még ha minimális is) hasznos azoknak akik örülnek minden ilyen szarkavarónak aki ráadásul még veszélytelen és bolond is.
    Várom a véleményeteket.....

    VálaszTörlés
  64. Szerintem meg veszélyes. Az idegileg labilis embereket hülyiti meg ezekkel a baromságaival és majd ne csodálkozzunk, mikor esetleg egy ilyen Nóri3 aragorn besokal, mert csíkot látott az égen és Imi mondta,ha azt lát, akkor itt a 3.VALAMI oszt bemegy az első ABC-be és szétlüvi az összes pénztárost. És ezt most véresen komolyan mondtam. Imrének az OPNI-ban a helye.

    VálaszTörlés
  65. imi egy bolond, kibaszták az őrezredből, be sértődött és hát kell a lóvé, ezééé adogatja el a könyveit az előadásain, valakik meg támogatják a fasza ötleteit, hogy miért? Mert kell az embereknek a HIT, és igazából ezt használja ki imi, az emberek hiszékenységét, fenntartja azt a látszatot, hogy majd "lesz itt valami", csak ki kell várni! Aha , persze, de sajnos sok ember beveszi. Amit imi csinál tipikus zsidó stratégia!

    VálaszTörlés
  66. Moto

    Persze de csak egy amúgy is szektás beállítottságú és elvont gondolkozású réteg vevő az ilyesmire.... Igen rájuk nézve veszélyes...és a zavar amit a nemzeti oldalon belül kelt az is veszélyes...
    De mint befolyásoló tényező az ország szempontjából ő nem tényező....
    Egy idegesítő fasz...hát kb ennyi...

    VálaszTörlés
  67. Nah úgy látom, ezek lekoptak. Hamar elfáradnak. Főleg, ha nincs háború vízionálás. XDXD

    Mindenki buzi aki ixdézik! XDXD

    VálaszTörlés
  68. Eltüntek a harcosok...de kár :)))

    VálaszTörlés
  69. Gondoljatok bele, hogy mit jelenthet egy idegbeteg, a népszerüséget éjjel-nappal hajszoló paranoid számára ha egyszerre semmi lehetõsége nézeteit terjeszteni. Ez ezerszer rosszabb egy nikotin-,alkohol-,vagy kábítószerelvonástól. Ez a gyengeidegzetes tán még bele is pusztulhat, bammeg. Mi lesz akkor, Moto-Mantis??? Mergint jön a koporsós fotó???

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  70. Háááát... tudod ők dolgoznak, szervezkednek, stb... csak mi ratyik érünk rá bohóckodni. Ők készülnek a 3.VALAMI-re.

    VálaszTörlés
  71. Szewa Erkelenz!

    Má nem hiszem, hogy többé kiteszük, hisz ezek mindíg feltámadnak. XDXD

    Te se ixdézz, mert lebuziz Névtelen! XDXD

    VálaszTörlés
  72. .....XDXDXDXD......ami a legjobb, sehol, egyetlen bejegyzéssel sem emlitették meg a médiában, hogy a pstaimre com leltár miatt nem üzemel. EZ AZ IMRE LEGNAGYOBB BÁNATA . Most láthatja, hogy mire tartják igazából. Nem semmi...

    VálaszTörlés
  73. Baxnak Imrére. Szerintem már azt sem tudják él-e még.
    Súlytalan.

    VálaszTörlés