2010. június 19., szombat

Válasz főratyi kerecsen mocskolódásaira - Ez is média fogás, törpokos?

Újabb családon segítettek a jobbikosok
A kuruc.info-n olvashattuk nem oly régen, hogy Csány települést is elérte a mostoha időjárás. Egy család házát elöntötte a belvíz, tönkre téve azt teljes bútorzatával együtt. A csányi Jobbik szervezet segítő szándékát kifejezve, egy segítség kérő üzenetet tett közzé. Ezt az üzenetet Sümegen is olvasták, és egyből elindul a szervezkedés.
Szerencsére Sümegen is vannak igaz magyar emberek, akik önzetlenül felajánlották segítségüket, karöltve a Jobbik sümegi szervezetével. Többen anyagilag segítették az utazás megvalósulását, sokan pedig ruha, bútor, és egyéb felajánlással járultak hozzá, hogy ez a balul járt család fellélegezhessen. Hamar összegyűlt egy kis teherautó adomány, már csak a fuvart kellett megszervezni. Ennek megoldására sem kellett sokat várni, mivel jelentkezett egy helyi fuvarozással foglalkozó család, és felajánlotta, hogy üzemanyag áron elviszik az összegyűlt adományokat.
Június 17-én este megrakodtuk az autót, és felkészítettük a másnapi útra. Reggel 5 órakor indultunk, mivel hosszú út várt ránk. Megérkezésünkkor szembesülhettünk a természet pusztító erejével, és ami még szomorúbb, azzal a ténnyel, hogy a helyi önkormányzat nem volt felkészülve egy ilyen jellegű természeti csapásra. A vízelvezető rendszer, vagyis az árkok, vagy túl kicsik, vagy egyszerűen nincsenek, mert betemették őket. A kapubejárók alatti csőrendszerek eltömődtek, elhanyagoltak. Egyszerű dolgok ezek, de ha nem foglalkozik velük senki, akkor nagy baj forrásai lehetnek. Remélem, ez a sajnálatos esemény felnyitja az illetékesek szemét (és nem csak Csányban), hogy a mai szélsőséges időjárási viszonyok bizony megkövetelik a nagyobb odafigyelést, és ráfordítást.
Ezúton szeretném megköszönni dr. Kulcsár Ferencnek a szervezésben tanúsított önzetlen segítségét, valamint Varga Istvánnak és fiának, Varga Szabolcsnak, hogy autójuk felajánlásával segítették egy család kilábalását balsorsukból. Természetesen minden közreműködőnek, segítőnek ugyan úgy köszönet jár.
bar!kád.hu

2 megjegyzés:

  1. Az MFNK is segít, például drukkol hogy minél nagyobb kupi legyen minél hamarabb hogy aztán minél többen belezzék ki egymást, mert akkor végre hatalomra kerülünk és végre eljöhet az MFNKánaán.

    Őshúnszittyahősvezírharcos

    VálaszTörlés
  2. Moto

    Imiék még hírből sem ismerik az önzetlenség, összetartás vagy a segítség nyújtás fogalmát... Az emefenkáá egy tehetetlen, töketlen, fogyatékos banda...:))
    Csak arra jók hogy jót röhögjünk rajtuk...XD

    VálaszTörlés