2010. június 16., szerda

Buksi ismét beszól...

Buksi jól megmondja a véleményét


Megjegyzés: Te meg a hozzád hasonló senkik még arra sem veszitek a fáradtságot hogy felemeljétek a szaros seggeteket a gép mellől és tiltakozzatok, az pedig a legröhejesebb az egészben hogy akik ezt megteszik helyettetek azokat van pofátok becsmérelni. Javaslom az MFNK-t változtassátok meg LFG-re (Lusta Finnyogó Gecik) ahhoz meg van alapotok, de kritizálni....

18 megjegyzés:

  1. Ez a buko-mókus egy igazi művész: még agy nélkül is képes pötyögtetni a billentyűn :)))

    VálaszTörlés
  2. Mantis!

    Én nem lennék ideges egy ilyen kis senkiházi pöcs miatt. Kis seggbebaszott ratyi. Valamit ugatni kell Irénkénél, mert a végén még kinézik. Semmi másról nem szól ez a komment, csak rábukott mélytorokkal Irénke nemiszervére és most huszárkodik. :)) Nah ez az igazi cincin vitéz! XDXD

    VálaszTörlés
  3. LFG? Ez jóóóóó XDXD

    VálaszTörlés
  4. Mr. Moto!

    Még egy ilyen kis seggbebaszott ratyitól is elvárom hogy ha nem csinál semmit akkor legalább kussoljon, felőlem nyugodtan kinyalhatják Imre és egymás seggét de ne ugassanak azokról akik odamentek és segíteni próbáltak azon a 4 gyerekes asszonyon...
    A sok köcsög meg iminél verte a nyálát közben és most még van pofájuk véleményt mondani...
    Ettől azért felforr az agyvizem...

    VálaszTörlés
  5. Megértelek. Csak hát sajnos ezek mit tudnak a böfögésen kívűl? hogy Irénke nem szégyelli, hogy ilyen tagjai vannak .... No comment.

    VálaszTörlés
  6. Moto

    A Jobbik és Gárda felhívta a figyelmet erre az esetre....egy csomó részlet kiderült már , rengeteg jogtalanság a kilakoltatás körül... most már lesz esélye hogy védekezzen és segítséget is fog kapni... Tehát amit a Jobbik és a Gárda megtehetett azt meg is tette...segítettek...
    Nem kell ünnepelni őket ezért mert ezért küldtük őket a parlamentbe hogy megvédjék a magyarságot... De az ilyen szövegelésektől hülyét lehet kapni amit ez a Bukomajom is levágott...
    Menjenek oda és segítsenek akin tudnak aztán majd lehet vitázni.... Addig meg síri kuss van az összes faszpörgentyűnek.

    VálaszTörlés
  7. Mantis te nem tucc valamit. Bukókönyökcső felajánlott több millió forintot egyedül és egy 4 szobás átmeneti lakást a családnak. Azért fikázza a Jobbikot, mert a Jobbik, csak 100ezer Ft-ot és egy 2 szobás lakást ajánlott fel és 70-ev voltak ott. Mi ez az MFNK dzsiájdzsók felajánlásához képest???

    VálaszTörlés
  8. Moto

    Nem ajánlanak azok szart se és nem is segítenek...
    Majd Imi össze kínlódik egy nyílt levelet (ha veszi rá a fáradtságot) amiben megfenyegeti a bankokat hogyha az MFNK átveszi a hatalmat akkor csúnya világ lesz rájuk:))

    VálaszTörlés
  9. Az USA csapást mérhet Iránra! - Az orosz vezérkari főnök nyilatkozata!

    VálaszTörlés
  10. Az USA csapást mérhet Iránra! - Az orosz vezérkari főnök nyilatkozata!

    VálaszTörlés
  11. Nem baj, majd az MFNK megvéd minket. Simán leverik az USA-t. Hajjajj, ha Irénke beindul.... kő kövön nem marad!

    VálaszTörlés
  12. A bunkó svájci játékvezető nukleáris csapást mért Dél-Afrikára! Remélem hogy a dél-afrikai plebsz ki fogja ezért belezni.

    VálaszTörlés
  13. A rohadt szemét még ki is állította a kapust. Ez vért kíván. Most már tényleg jönnie kell a 3.VALAMI-nek, mert ez így tarthatalan!

    VálaszTörlés
  14. Ráadásul a kapus nem is hibázott mert a labdára ment nem a bokára ez látható utólag a képen. De ha hibázott is volna, egy normális játékvezető sem teszi így tönkre a meccset azzal hogy 11-es és még plus kapus kiállítást. Ez a svájci nem komplett remélem levágják a tökét a niggerek. Hülye rasszista svájci!

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok.

    Most már értem egyébként, hogy miért nem akarsz velem találkozni. :-D

    bukovinai.

    HA ennyi mocskot és valótlanságot hordanék össze látatlanban valakiről utána én se szívesen néznék a szemébe.

    Elárulok egy titkot : nem a fotelből forradalmárkodom. csak vannak összefüggések amit esetleg te nem látsz át így a zsidók téged Mantis-al együtt akkor húznak csőbe amikor csak akarnak. A zsidókról és arról, hogy hogyan működnek a dolgok egy picivel többet tudok nálatok. (De ha nem hiszed halgass meg - szívesen elmondom) Mivel én nem marhaságokkal töltöm az időmet, hanem olvasok és tanulok. Kiismerem az ellenfelet. Pontosan tudnom kell, hogy mire készül, ha eredményes harcot akarok ellene folytatni.

    (Van egy nagyon jó barátom egyébként aki 6 évet ült a sitten a cigók között és a Bgyarmati börtönlázadásban is benne volt (a több száz emberből csak 8-an merték bevállalni). Meg fogom mutatni neki, hogy miket vizionáltatok rólam. Szerintem be fog szarni a röhögéstől :-D)

    VálaszTörlés
  16. Kedves bukovinai!

    Látom, csak nem nyuxol, baxuk a csőröd rendesen Sajnos olyan, mint a lányom 14 évesen. Hiba mondtam neki, hogy nem, akkor is még 100x Apa engedj el... Ha 1x azt mondom, hogy nem, akkor nem. Azért mára már megértette és tudja, hogy szavaimnak megpróbálok súlyt emelni.
    Nekem már megírtam levélben, csak gondolom nem jutott el az agyadig, hogy már hallottam nagyon sok előadásototokat, olvastam rengeteg írásaitokat, de mikor Imre lezsidózta Vonát, rájöttem, hogy ti hót debilek vagytok. Mindezek fényében miről tudnénk mi beszélgetni? Úgy sem tudnál meggyőzni, hogy majd ti tudtok széllel szemben pisálni, mert Imre vezet titeket. azt sem értem, hogy ti, hogy hogy nem vettétek még észre, hogy ilyen busafejű, idióta képű Posta Imrét ki fog követni?? Az a pár idegileg labilis Nórika meg jani papa?? Ha nem haraxol inkább, megyek előbb fejjel a falnak, mint egy ilyen Zrinyi reinkarnációt hallucináló vezért kövessek. Ti vízionáljátok továbbra is nagy puccsotokat és megnézzük hol tartok 1-2 év múlva. Gondolom még mindyíg a weboldalatokkat fogtok szenvedni az iszonyatos forgalom miatt.

    A cigó haverodtól meg most beszartam.

    VálaszTörlés
  17. moto!
    kereslek.
    nessaya

    VálaszTörlés