2010. június 13., vasárnap

Imre újabb "Jobbikos" cikke...

Ahogy már megszokhattuk, minden hír ami a Jobbiknak rossz, vagy kellemetlen, az általában Imrénél (fasza gyerek vagy Imi!!!) köt ki...

Ma Ágoston Dániel nyílt levelét tette ki a blogjára.


Az eredeti forrásnál egy kommentelő válaszol Ágoston Dánielnek:

Megjegyzés:
Egyet értek, az ilyen esetben személyesen kell rendezni a helyzetet és nem rögtön a nyilvánossághoz rohanni... De egyébként én is sajnálom, hogy így alakult Ágoston Dániel sorsa... A módszer, ahogy intézték nem helyes, de ha egyszer nincs elég pénz,, akkor nem lehet mit kezdeni, akik ebbe belefogtak azoknak ezzel tisztában kellett lenniük...

6 megjegyzés:

  1. Te kis nyavajgó Danibogyókám, hát nem érted? A JOBBIK NEM A FIDESZ, ŐT NEM PÉNZELI SOROS BÁCSI! Vagy tán úgy gondoltad, hogy Csanád majd betör egy bankba hogy neked meglegyen a kis állásod? Örülj annak, hogy szakmai tapasztalatot szerezhettél a Barikádnál és most légy nagyfiú, próbálj te is megállni a saját kis lábaidon és túlélni, mint mindenki ebben az országban, aki nem Orbán seggét nyalogatja.

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  2. Egyébként Daniboy, úgy hallottam hogy az MFNK-nál még szabad a propaganda miniszter állás. Ha jól elnyafogod magad a Posta blogon, talán megkapod. Fizetés akkor sem lesz, de ott legalább baromilag örülni fognak ha te is bemocskolod a Jobbikot teccik érteni?

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  3. Ös-Plebsz

    Nagyon jól látod.... Kár hogy egyesekben nincs meg a kellő alázat, mert amúgy tehetséges a gyerek. Egyébként nem is értem hogy miért várta hogy 23 évesen majd pátyolgatják a nagyok. És ezzel hogy telesírja a világot pont az ilyen felelőtlen idióta hangadóknak kedvez mint Imre , aki szerintem naponta lesi hogy hol marhatna bele a Jobbikba. Kerecsen pedig szerintem leszopta magát örömében amikor ezt olvasta.

    VálaszTörlés
  4. Ez a kis postapöcs, most azt hiszi egy emberrel nőtt a tábora.
    Te kis nyomi huszár. Ha begyűjtöd a selejtet, attól te még nem leszel nagyobb, csak max a szemetesládádban, eggyel több szarral lesz nagyobb a kupacod.
    Imi, Imi, neked már semmid sincs, csak a 15 fős fotelpuccsistád, oszt slussz! XDXD

    VálaszTörlés
  5. Az embernek megáll az esze!!!
    Ki a fene ez az Ágoston Dániel???
    A jobbikos fiatalok család és munka mellett építették a mozgalmunkat, több mint tíz éve.
    INGYEN!!!
    Az eredmény(ELLENSZÉLBEN), a programjuk, a képviselőik megszólalásai mind mind őket igazolják.
    Rendezetlen magánéleti kérdésekkel nem lehet közösségi kérdésekhez nyúlni!!!
    Nincs szükség olyan emberre, aki a saját életével nem tud megbirkózni.
    Dániel Istentől kérjen segítséget, ne a Jobbiktól!

    VálaszTörlés
  6. GANDALF

    Kapott egyébként válaszlevelet is a Jobbiktól de azt nem hajlandó bemutatni. Annyiban igaza lehet hogy ha már a kampányt végig csinálta legalább személyesen közölhették volna vele hogy nem veszik fel de amúgy azzal hogy itten nyilt levelezik csak magát égeti le meg a Jobbik ellen áskálódóknak kedvez.

    VálaszTörlés