2010. június 26., szombat

Nóri3 as Aragorn as Bardóczky Erika törölte magát az iWiW-ről!

Úgy bekakált a nagy fenyegetőző, hogy már törölte is az adatlapját az iWiW-ről! :))
De sebaj, mert én bunkó blogger lementettem az egészet.
Íme a mostani adatlapja


Megjegyzés: Azért azt jó látni, hogy míg Imre weboldalát blokkolja a MOSSAD, addig a fanokon is lehet röhögcsélni 1000-rel!

-

8 megjegyzés:

  1. Nézzd inkább a meccset, Moto. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! éppen most rúgta be a harmadik góóóóóóóóóóólt az izraeli csapat a braziloknak! Örömében a rabbi felmászott a me-nórára és onnan mutogatja a szőrös hátsóját a brazil csapatnak!

    Shlomó

    VálaszTörlés
  2. Salom shlomo!

    Tököm az izraeliekbe! Majd visszakapcsolják Irénke oldalát, újra tud majd szervezkedni az online bolondokháza és kinyírják az összes zsidó focistát. Most is, csak azért lőhettek gólt, mert Irénkét blokkolták és nem tudta megszervezni az ellenállást!

    VálaszTörlés
  3. Ez mind igaz Motokám, de én azért drukkolok hogy az Imre minél előbb legyen császárrá koronázva, mert akkor tuti hogy lángolni fognak a zsinagógák nálatok én pedig utána egy csomó felfújható gumizsinagógát tudok majd eladni, már tárgyalásban vagyok a kínai gyártóval. Éppen most rúgta be az izraeli csapat a 19-edik gólt ennek a béna brazil csapatnak!

    Shlomó

    VálaszTörlés
  4. Jah tényleg! Irénke megmondta, hogy a vb alatt világjárvány lesz. Újra elterjesztik a disznó náthát. Tuti már mindenkinek titokban beadták azt a mikrochippes vakcinát és ezért le van gyengülve a rarzil csapat. De majd jön Irénke és mindenkit megment! Plusz kiszurkálja az összes gumizsinagógádat és mehecc panaszra ahova akarsz!
    Írhacc gumileveleket gumitollal!

    VálaszTörlés
  5. Bazi jó meccs volt, Izrael legyőzte a brazilokat 32 nullára! A palesztin játékvezető akart adni egy tizenegyest a brazilok javára de nem volt szerencséje mert akkor rálépett egy taposóaknára. A lelátó is szépen hullámzott amikor a mexikói öbölből egy váratlan cunami végigsöpörte és aztán természetesen megnyílt a vörös tenger és a csapatunk el tudott menekülni a cunami elől, magával ragadva a VB kupát. Wáááááááááááááááááh!!!

    Shlomó

    VálaszTörlés
  6. Hehe Shlomo! Jól át lettetek baxva, mert az csak egy felfújható gumi kupa volt!
    Az igazit elvitte a Jobbik frakcó foci csapata! Beeeeee XDXD

    VálaszTörlés
  7. Aaaaah nanemáááá Moto! Hisz jól tudod hogy a Jobbikot is mi csináltuk vagy tán nem olvasod a Posta blogot? Ha Jobbik elvitte az igazi kupát akkor azt természetesen Tel-Avivba vitte :)))

    Shlomó

    VálaszTörlés
  8. Mijjez a Postablog? Semmi ilyet nem találok. A postával szemben lakok de ott sem tudták megmondani mijjez a Postablog. Mijjez a Postablog? Nagyon érdekelne mert bélyegeket gyüjtök.

    VálaszTörlés