2010. június 17., csütörtök

A Nap Hozzászólója : heavenslight

A mai első helyezett

Megjegyzés: Neked és a többi szekta tagnak nem kell félnie a pólus váltás okozta elmebajtól hiszen ti már jó előre megbolondultatok, így nem hinném hogy látványosan tudna rosszabbodni az elme állapototok. :))


Link:http://postaimre.euroweb4you.eu/comment.php?comment.news.2023

8 megjegyzés:

  1. Ezt elküldte Calimera is reggel. Nem nagyo tudtam mit kezdeni vele. El is felejtettem kitenni. De Imre jól érzi magát ezek között a sültbolondok között. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi hülye szaladgál szabadlábon.

    VálaszTörlés
  2. Mantis ,csak nehogy pofára ess majd 1-2 év múlva...XD


    F.G.

    VálaszTörlés
  3. FG!
    De az is lehet, hogy te esel pofára. Várod itt a nagy csidát, mint 2000-ben a Hit gyülisek a világvégét, oszt most se lesz semmi. Tudom, akkor nick nevet cserélsz és te is lehülyézel majd mindenkit, akik a Nibirut várták. Így szokott ez lenni.

    VálaszTörlés
  4. Gump

    Miért esnék akkor pofára? Ha valami ilyesmi hókuszpókusz lenne 1-2 éven belül akkor szerinted én lepődnék meg egyedül? :))
    Meg amúgy is Te, Moto és a többi 12.21.igeiek majd csak megoldjátok valahogy a helyzetet...:) Én nyári vagyok nekem máá mindegy...:))))
    Addig is kissé aggályoskodó maradok az ilyen ezo szarságokkal szemben, nekem ezek általában fölösleges fej kavarásnak tünnek...ki fogékony ezekre ki nem...
    mindenesetre imre variálása amit a cikkében levágott (a gyűrük ura szarsággal megfűszerezve ) "kicsit" zavarosra sikeredett megint...:))

    Sajnálom a Nigrókat...lebaszta a meccset a kiállítás....

    VálaszTörlés
  5. Salom mindenki. Nagy örömmel látom hogy sokan már komolyan veszik a pólusváltás veszedelmet! Itt hát az idő hogy mindenki rendeljen magának egy exxxxkluzív Shlomo pólusváltás-álló kényszerzubbonyt! Ha pedig teljes biztonságban akarja átvészelni a végitéleti napokat rendelje meg most a Nibiru ütközés-álló tökfedőt is: http://href.hu/x/ckbd

    Shlomo

    VálaszTörlés
  6. Pólusváltás-álló kényszerzubbonyt mindenkinek! ami jár az jár, ne adjuk alább!

    Dr Himmelslicht

    VálaszTörlés
  7. Mr.Motó

    Én nem várok semmit,csupán élem az életem jelenleg.Ettől még lehetnek dolgok majd( a véleményem hogy lesz is).Lehet erről nem venni tudomást, de attól még létezhetnek dolgok...és közelít az időnk XD

    CSAK EGY MARADHAT XD

    VálaszTörlés
  8. Rendben, de 50-50%. Fele-fele. Lehet eső, lehet sár. Tehát nem hülyézhetünk le téged, de te se minket. Viszont tényként kezelni és megmagyarázni hogy mi lesz konkrétan, az már hülyeség. Mindenki meg fog süketülni, meg nem éli túl... bla... bla... bla.... Maradjunk a földön két lábbal, különben értelmetlen vitatkozni.

    VálaszTörlés