2010. június 27., vasárnap

kerecsen úgy érzi felnőtt a feladathoz - Budaházynak válaszol

Nem olvastam el a hős fotelforradalmár kerecsen alkormányzótábornokúrkettő szösszenetét amit Budaházynak írt, hiszem írásait ismerve értelmetlen okoskodások szoktak lenni, de véleményezem, hogy überokosokat tanácsol Gyurinak. Akit érdekel az ITT elolvashatja.
Kérdés:
kerecsen! Szerinted Budaházy tud a te létezésedről? Vagy bárki is az MFNK-n kívűl, hallot-e már rólad? Nem érzed, hogy túl súlytalan vagy te bármi hasonló dologhoz? Inkább pózolj tovább a tükör előtt a papírcsákódban és elmélkedj milyen szép is lesz, mikor ratyi vezéreddel a hadsereg élén bevonulsz majd, mint a győztes csapat vezértábornoka! Jó éjt, szép álmokat!
Kapcsolódó cikkek:

18 megjegyzés:

  1. Kerecsen egy (bal)eset. Az összes mondanivalója az, hogy nincs értelme a pártoknak és mindenki hazaáruló akinek más a véleménye. Arra viszont véletlenül sem tér ki, hogy mi a megoldás és arra sem természetesen, hogy mi a szöszt csinál az MFNK a bloggoláson és a kamu villanyoszlopdöntögetéseken kívül (még mindig várjuk a videót arról a nagy hőstettről, de valószínűleg hiába) vagy a kamu "magyar tengeralattjárók" megmentéséről (még egy nyamvas kép sem jelent meg a Posta blogon a kikunyerált több mint százezer forinttal "megmentett" csodabogárról). Az MFNK egy sima megélhetési szélhámosság és ez bírálja a Jobbikot és a Gárdát. Hát megértem, hogy fel vagy háborodva, Motokám. Szebb Jövőt!

    Gesztesi-Lukács Krisztina

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kristina!

    Köszönöm véleményed, egy állásponton vagyunk.

    Hahóóó MFNK-s bátor névtelen hozzászólók!!

    Egy komment így kezdődik. Bemutatkozunk. De hiába is mondja nektek az ember, a kígyónak nincs gerince.

    VálaszTörlés
  3. Ja tényleg, mi lett a villanyoszlop és a tengeralattjáró emefenkás hadjáratokból? Meg a nagy utazásból Bécsbe a hívek benzinpénzével. Bammeg ez az egész tényleg már gyomorforgató.

    Öcspöcs

    VálaszTörlés
  4. Ős-plebsz!

    Sosem tudjuk meg. Ha Imi következő életében nőnek születik le, jó kurva lesz belőle.

    VálaszTörlés
  5. Lehet hogy most is éppen nyaralni ment az MFNK a hívek zsetonjaiból? :DDD

    VálaszTörlés
  6. jajajaj már megint ez a kerecsen. az ember feje megfájdul már csak a neve hallatán is.

    Billdog

    VálaszTörlés
  7. Shalom mindenki! Nem kéne ennyire baszogatni az MFNKát, a végén még lefújják a pólusváltást és a nyakamon marad az egész pólusváltás-álló kényszerzubbony készlet! Gondoljatok egy kicsit rám is már most is csak hetente eccer engedhetem meg magamnak a kupit és azt is hitelből! A rabbinak pedig fel kell építeni az új Salomon templomot a Szina hegyen hogy eljöjjön a messiásunk, jó ok ingyen bontott téglából csinálja az egészet de ezeket még el is kell hozni a lebombázott palesztin területekről és a fuvar nem ingyen van ám! Plííííz!

    Shlomó

    VálaszTörlés
  8. Shlomo!

    Megértelek, segítenék is szívesen, hisz rengeteg zsinagógára van szüksége a világnak. De mit csináljunk, ha ezek állandóan elszaladnak? Árulj felfújható nyúlcipőt, vagy könnyen kenhető gyíkfüvet! Az MFNK lesz a legjobb vevőköröd.

    VálaszTörlés
  9. Mit képzeltek mag-átokról kis köcsögök még arra sem vagytok méltóak hogy az MFNK lábtörlőjét lenyaljátok! Rövidesen visszatérünk és még népszerűbb lesz a Posta Imre nemzeti blog mint azelőtt: http://postaimre.euroweb4you.eu/infooldal.htm

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés
  10. Juhúúúúúúú akkor lesz FIKA anyag bőven! XDXDXD Már most hízik a májam! De ki azok az egyesek akik kécccségbe voják a forgalmat?? Ha ránk gondol, akkor téved, mi nem vonjuk kéccségbe, csak azt mondjuk, hogy 500 MB helyett 3 GB-ot kéne bérelni. Mert most ez olyan, mintha kerecsen S -es méretű popójába L-es méretű f@szt akarnánk bele erőszakolni. Tehát a popóka befogadóképességét növelni kell, hogy ne szakadjon bele szegény kerecsen.

    VálaszTörlés
  11. Még egy kérdés: Most akkor mégsem a MOSSAD kapcsolta le????

    VálaszTörlés
  12. Nem a forgalom miatt nem elég az 500 mb hanem azért mert a tucatnyi nyugger hívő reggeltől estig rajta csettel és csak akkor szünetel amikor a klotyóra megy vagy amikor főz magának egy kamomillát. Jó lesz ha ezen túl többet utalnak az mfnk számlára ha tovább akarnak csettelgetni mert most már legalább 8 svájci frank lesz a havi számla :DDD

    VálaszTörlés
  13. A Magyar Gárda tüntet Budaházyért a straszburgi bíróság előtt: http://www.hungarianambiance.com/

    Kerecsen, az MFNK képviselője is ott lett volna ha ott lett volna de ő akkor éppen Tasvezírrel fürcsizett :DDD

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  14. Az MFNK biztos részt vett volna a straszburgi tüntetésen Budaházyért de előbb kellett volna benzinpénzt kunyerálni a hívőktől és sajna pont akkor kapcsolta le a blogot a mossad és ez persze nem volt véletlen mert a mossad jól tudta hogy ha az MFNK is elmegy tüntetni akkor muszály lesz elengedni Budaházyt :)))

    VálaszTörlés
  15. Szerintem meg igaza van kerecsennek. Ez, csak egy média fogás a Jobbik részéről. kerecsen meg jobban tugggya hisz mint olvassátok, puszi pajtása Budaházynak. Éjjel nappal együtt gombfociznak.

    VálaszTörlés
  16. Kerecsen egy kis köcsög...szerintem egész nap a libsi honlapokat böngészi hátha találnak valami fogást a Jobbikon vagy a Gárdán amiről pofázhat iminél...

    VálaszTörlés
  17. Shalom mindenki! Éppen most rúgta be az izraeli csapat a 6 millió-a-dik(má) GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLT a német csapatnak! És még lesz több is! Nadekomolyan nagyon drukkolok a szlovákoknak mert tavaly egy szemét holland per nyert ellenem a hágai bírósűgon csak azért mert a felfújható gumitulipánhagymaszállítmány amit eladtam neki nem kelt ki! Hogy milyen aljas emberek vannak!

    Shlomó

    VálaszTörlés
  18. Neszenektek hazaárulók! Az MFNK ezentúl új szerverrel fog működni és 750 gigabájtot fog nyomni a seggetekbe! http://www.servage.net/ Mindezt 6 ájróért havonta! Most aztán kapaszkoggyatok kicsi jobbikosok mert az MFNK hurrikánja el fog söpörni titeket akár egy amőba fingot muahahahahaha!!!

    Őshúnszittyavezér

    VálaszTörlés