2010. május 24., hétfő

velős megállapítás az egyik hozzászólótól

11 megjegyzés:

  1. mezes-mozes az, aki gondolataival szinvonalat teremt postaimre.com kiralyi udvaraban...
    neki nincs igenye a hivatasos "megmondo-emberi" titulusra, hiszen ebböl a tipusbol akad ott jopar...
    erthetetlen, hogy vilagos logikajat, erthetö erveleseit eddig senki nem követte ezen a weblapon...

    VálaszTörlés
  2. Én is figyeltem az oldalt, mint kívülálló, de január-február óta, mintha elszabadult volna ott valami szellemi őrület. Előszőr, csak néztem, hogy nem jól olvasoke, vagy, csak tudatlan vagyoke, de minden esetre Posta úr állításainak utána olvastam több helyen. Több hónapon keresztül vártam az általa leírt dolgok bekövetkeztét, de eddig még semmi sem úgy volt, ahogy leírta. A zsidó kérédésben olyan 70%-osan egyet értek vele, de szerintem azokat, csak az olvasatlan, vagy politikailag totál analfabéták nem tudják maguktól. Minden esetre örülök, hogy a jobbikról beállított "tényei" rendre csődöt mondtak illetve mondanak. Ez is megerősített, hogy jó választás volt a jobbikra tennem a 2 X-et. Posta úrat meg sajnálom, többre volna hivatott.
    Üdvözlettel, Slym

    VálaszTörlés
  3. Elnézést, lemaradt az beköszönésem! Figyelmetlen voltam, bocsánat!

    Sziasztok! :-)

    VálaszTörlés
  4. Üdvözöllek Slym!

    Jól látod. Nem is a zsidókkal kapcsolatos tényekkel van ott a gond mert azokat valóban nem nagyon lehet már ragozni, hanem azzal ahogy a tényeket kezeli illetve vegyíti a fantazmagóriáival. Kezdetben sokan tisztelték az őszinte és bátor írásai miatt de mára nagyjából egy kategória Molnár F. Árpival.
    A Jobbik pedig az egyetlen választás a nemzetben gondolkodó magyaroknak. Ez az oldal tulajdonképpen azért jött létre mert mi lövünk vissza a Jobbik helyett(imre az év eleje óta támadja őket). Egyébként szerintem Vonáék azért nem foglalkoznak vele mert nem számolnak vele mint tényező...
    Külömben már rég elhajtották volna a búsba... Annyi volt a véleményük róla hogy furán visenkedett:))))

    VálaszTörlés
  5. josef

    Így van. Az a mézesmozes rengeteget dobott az egyébként sokszor nagyon alacsony szinvonalon azon az oldalon.
    Sok hozzászólását olvastam, mindíg oijektiv maradt.
    Nem ment bele a beteges konspirálásba...
    Meglepett hogy még ott van. Szerintem már ő is kicsit tele van Imre ökörségeivel.

    VálaszTörlés
  6. Üdv josef!
    Mézes-mózet én is láttam többször, de mivel ezt az oldalt nem egészen 2 hete nyitottuk, nem volt időnk mindennel foglalkozni. de én úgy vélem, ne is kell visszafelé haladnunk, hiszen, ha Imre összes ökörségét begyűjtenénk, sosem érnénk utól magunkat, ezért az oldal nyitásától történt Posta dolgokkal kívánunk foglalkozni. Bár 1-2 régebbi Kuruc.info, vagy más helyen megjelnt írást is becopiztunk, de csak azért, mert azok (úgy gondoltuk) elengedhetetlenek voltak.

    Üdv Slym!
    Nincs is hozzáfűzni valóm írásodhoz, hisz, mintha szívemből szóltál volna.

    VálaszTörlés
  7. Hova tűntek a kommentek? É összesen 2-t látok.Vagy csak az én gépem szarakodik??

    VálaszTörlés
  8. nálam is eltüntek nem tudom mi van...

    VálaszTörlés
  9. Megválaszoltam josefnek is és Slym-nek is. De nincs sehol. Biztos a Google xarakodik. Szokott hasonlókat csinálni.

    VálaszTörlés
  10. Üdv. mindenki.

    Nem akarom mentegetni Posta Imrét, de a blogját már egy idő óta az a bizonyos "Gerry" rohasztja el: mivel minden olyan hozzászólót ki tilt a cybermókus, aki nem rögeszmésen zsidózik és Imrében messiást lát, nincs kedve már egy értelmes fickónak sem regisztrálni az oldalon. Ennek köszönhetően és megfelelően a kereslet-kinálat törvényhez, Imre elfelejti használni az eszét és csak olyasmikat írogat, amivel fenn tudja tartani a Gerry által szelektált idióta közönség állandó orgazmusát és persze Imre-imádatát. Ráadásul Imre, miután nem sikerült megszereznie Vona Gábor bizalmát és bejutni a Jobbik vezető körébe, látszólag egy bosszú hadjáratott indított és olyan baromságokat kezdett terjeszteni a Jobbikról, amik önmagukban is elegek voltak távol tartani a blogtól az értelmes nemzeti érzésű embereket.

    Kérdés, hogy ez mire jó ez az egész Gerry szájbérmókusnak, aki állítólag önkéntesen működteti a blogot annak cserében, hogy kedve szerint szabdálhassa a hozzászóló közönséget aza elvégre a blog jellemét. Mindenesetre az egész nem csak oda lyukad ki, hogy egy magát nemzetinek mondó Jobbik-ellenes blog született, hanem oda is, hogy eggyel több primitíven zsidózó blog van Magyarországon, aminek csak örülhetnek a holokószt biznisz haszonélvezői akik a nemzeti érzésű magyarokat és különösen a Jobbikot erőszeretettel fassisztázzák le.

    VálaszTörlés
  11. Üdvözlök mindenkit
    Nem szep dolgot követek el, de kenytelen vagyok a Posta-klant a hata mögött elemezni,illetve a jelenlegi helyzetet az en szemszögemböl megitelni... Ugy velem, hogy a Postaimre.com nem veletlenül indult be, s meg kevesbe gondolom,hogy ez Posta kezdemenyezese volt. Azok, akik Posta Imret erre rabeszeltek, ket dolgot tartottak szem elött. Az elsö, s szerintem a leglenyegesebb, az sajat erdekük. Hogy ezek mi szerint csoportosulnak, kinek a celjait követik, egyelöre nem tiszta... Irasaikat, eddigi tevekenysegüket ertekelve igen szeles a skala, de ennek ellenere egyetlen, a nemzet erdekeit szolgalo erintkezesi pontot nem talalni... Ha pedig ez igy van, akkor - sajnos - minden, a nemzet alapvetö erdekeit sertö celra lehet tippelni...
    A masik feltetelezest egyszerübb megerteni. Azok, akik Posta Imret kivalasztottak, jol tudtak, mit tesznek. Posta egy, a szereplest, a kinyilatkoztatast igenylö ember.Nem tud elni a nyilvanossag nelkül, kenyszeritve erzi magat, hogy allandoan a közeppontban alljon. Ha ez elmarad, az szamara a csödöt jelenti...Mindegy, hogy jo vagy rossz a visszhang, a lenyeg a visszhang...Ö ilyen, nem tehet erröl. Gyengeseg, hiusag vagy betegseg - egyre megy...

    Munkaltatoi pontosan ezt hasznaltak,s hasznaljak ki. Ö ezt nem veszi eszre, hiszen ha eszrevenne, befejezödne az elöadas.
    Az, hogy kik es miert inditottak a showt, remelhetöleg kiderül hamarosan, hiszen Posta Imre psychologiai mutatoi naprol-napra zuhannak... En szemely szerint öszinten sajnalom, hiszen mar elveszitette egykori önmagat...

    VálaszTörlés