2010. május 28., péntek

Imre újabb "Jobbikos" cikke

Most kivételesen részben egyet kell hogy értsek Posta Imrével. A legújabb kettős állampolgársági szavazásról szóló cikkében vannak fájdalmas igazságok. A zsidók valóban kihasználhatják (és elég valószínű hogy fogják is) ezt a kiskaput. De abban biztos vagyok hogy a Jobbik nem az ehhez való asszisztálás miatt szavazott igennel. Imre, talán abba kéne hagyni ezt az örökös Jobbikra való köpködést, nem? Hogyan akarsz te határon túli magyarságnak állampolgárságot adni máshogy?
A Jobbiknak mi köze ahhoz hogy a zsidók lecsaptak erre? Talán nem véletlenül vették el tőlük a nemzetbiztonsági elnöki posztot, nem?
Mindenesetre várom én is a reakciót arra a bizonyos mazsihisz közleményre a Jobbiktól. De kizártnak tartom hogy a Jobbik a betelepítéshez asszisztálna.
Nem értem miért kell ebbe belekeverni a nemzeti oldalt. Gondolod ez segít a helyzeten? Támadod aki beleláthat ebbe és felhívhatja rá a figyelmet?
Gusztustalan dolog hogy ebbe is a Jobbikot találod meg bűnbaknak, mintha ők ebben részt akarnának venni

Mellesleg régebben azt írtad hogy a papírok már készen állnak(1-2 millió személyigazolvány van legyártva előre, tudod egy ismerősöd mondta), meg hogy a zsidóknak nem kell sokat vacakolniuk az állampolgársággal hiszen a hivatalokat ők irányítják így nekik sokkal egyszerűbb elintézni az állampolgárságot. Akkor hát minek ez a formaság (még ha nem is örülök ennek a kiskapunak) ha egyszer a zsidók szerinted itt bármikor elintézhetik az állampolgárságukat. Ráadásul állítólag menekültként is be kellene fogadnunk egy esetleges izraeli bebukás esetén a zsidókat, állítólag erre már van valami megegyezés.
Szóval ha szerinted már úgy is mindent ők irányítanak akkor miért folyamodnának ilyen módszerekhez?
És miért dörgölnék ezt így az orrunk alá ilyen nyíltan?

5 megjegyzés:

  1. Mantis!

    Mennyire tele lehet fusztrálódással ez emberállat. Kész idegroncs, hogy szarba sem veszi őt a Jobbik. Azért ilyen ocsmány embert is ritkán hord a föld a hátán.

    VálaszTörlés
  2. Mr.Moto

    Egyrészt egy aljas szarházi másrész érdekelne hogy mit tettek eddig ezek ellen azon kívül hogy mindíg mindent "jóelőre megmondanak".
    De mondom imre követhetetlen. Régebben egy egészen más verziót adott elő tuti jóslatként a zsidó betelepüléssel kapcsolatban.
    Ezt csinálja mindíg. Egy valós veszélyt össze vissza kavar a saját baromságaival.

    VálaszTörlés
  3. Mantis!

    Ez egy szar beteg ember. Amúgy megírtam a kuruc-nak. Tudod, mit válaszoltak?
    "Megőrült. Nem kell vele foglalkozni."

    Ennyit Psota Irén népszerűségéről.Még le sem szarják. XDXD

    VálaszTörlés
  4. Mr.Moto

    Lehet hogy nem sokan foglalkoznak a baromságaival de engem rohadtul idegesít az a sok szar amit összehány az oldalán.
    Persze tenni nem tesznek semmit, csak "megmondják előre hogy mi lesz" meg mindenki szar aki nem Imre hirtelenjött agydurranásaihoz tapsikol.
    Néhány osztást azért megér de többet nem. :))

    VálaszTörlés
  5. Naná! Adunk a pofájára! XXD Van pár fika a tarsolyomban, de majd szép sorjában. Az a jó, ha minden nap kap egy szeletet. XDXD

    VálaszTörlés