2010. május 28., péntek

Megdöbbentő információ, avagy milyen galád is lehet, egy kedves kis állat

Posta Imre meséskönyvéből

Titokzatos titkosszolgálati tevékenységek kis hazánkban

Nemrégiben furcsa információk jutottak a tudomásomra. Mint hazámat szerető ember, nem tudom magamban tartani, amiket megtudtam. Mardosó kételyeim és népemért érzett aggodalmam indítottak arra, hogy tollat ragadjak.
Az Izraeli repülőgépek látogatásával kezdődött az egész. Nem vagyok egy különösebben nagytudású ember, aki a nagy összefüggéseket csak úgy ripsz-ropsz átlátja, de azért mégiscsak furcsa, hogy ennek a nem túl nagy múltú, kissé viharos jelenű (és láthatóan kétséges jövőjű) országnak a harci repülői pont hozzánk látogatnak el. Ez sétarepülés szöget ütött a fejembe és nem hagyott nyugodni. Furcsa módon az élet elém hozta a történet megoldását. Biztos forrásból megtudtam, hogy ama bizonyos baráti ország, akinek a jeles képviselői már több ízben bejelentették igényüket a mi szeretett hazánk elbitorlására, titkosszolgálatával nemcsak megfigyel bennünket, de gonosz terveket is forral ellenünk. Forrásomat természetesen nem nevezhetem meg, mert azzal őt kiszolgáltatnám a gonosz erők könyörtelen martalócainak, legyen elég annyi, hogy az információt nem a zöldségesnél vettem egy huszasért.
Nos, ama bizonyos baráti ország titkosszolgálatának képviselői (a továbbiakban Mongúzok) a modern lélektan, pszichológia és a modern technika eszközeinek széles tárházát felhasználva folytatják üzelmeiket saját és leendő hazájukban, vagyis itt kishazánkban.
Informátorom szerint ama bizonyos baráti országban évek óta folynak titkos kísérletek. Az egyik ilyen projekt a „Veszedelmes vakond” fedőnevet viseli. Lényege, hogy távvezérelt robot vakondokat fejlesztettek ki katonai célokra. A robot vakond kitűnően bevethető országunkban, hiszen remekül van álcázva, mivel a vakond őshonos nálunk, senki sem fogna gyanút. Egy robot vakond eljuthat a lakóházak közelébe, könnyen megfigyelheti a renegát magyarokat, éjszakai hang- és videó felvételeket készíthet, stb. A robot vakond ezen felül bevethető a stratégiai ágazataink tönkretételének területén is. Magyarország ugyanis mezőgazdasági ország, azonban egy nagy volumenű és jól koordinált vakond támadás hatalmas károkat okozhat a veteményes kertekben. És hát az is köztudott, hogy az rendelkezik egy ország alapellátását szolgáló terményekkel, aki képes azokat elpusztítani. Remélem, hogy mostanra már minden magyar testvérem érzi, hogy a mongúzok sokéves hazai tevékenysége csak előjáték volt ilyen borzalmas csapások előkészítésére.
Fellélegeztem, amikor informátorom elmondta, hogy a „Veszedelmes vakond” hadművelet fél évvel ezelőtti titkos főpróbája kudarcba fulladt, mert a robot vakondokat elindították ugyan a föld alatt ama bizonyos baráti országból hazánk felé, de a sivatagban tesztelt vakondok sajnos nem állták meg a helyüket a Közép-Európai térség kötött agyagos talajában. Az elindított robot vakondoknak csak töredéke érte el Magyarország területét, és azok legnagyobb számú raja szerencsétlenségére a Tiszai térségben jött a felszínre, ahol éppen a Magyar Gárda folytatott árvízvédelmi tevékenységet. Amikor a szemfüles gárdisták észlelték a szokatlan vakond aktivitást, ásóikkal és csákányaikkal agyon csapdosták a vakond flotta több millió dollárt érő egységeit.
Mi fellélegezhettünk, a Mongúzoknak meg főhetett a feje. De a megtorló válaszlépés nem váratott magára sokáig. A Mongúzok felkeltették a magyar médiában már régóta alvó ügynökként beépített hiéna hadtesteket és patkány partizánokat, akik soha nem látott támadást intéztek a gárdisták ellen a médián keresztül.
Mivel a robot vakondok csődöt mondtak, a Mongúzok más titkos hadműveletek indításához kezdtek. A vakond projekt alapvető hibáját a robot technológia tökéletlenségei okozták, hiszen a robot vakond sajnos korántsem olyan intelligens, mint az élő vakond. Ebből okulva a mongúzok a pszichológiát, ideológiát és a szalámi taktikát húzták elő a tarsolyból. A baráti országban beszerveztek olyan magyarországi vakondokat, akik éppen csak ottani rokonaikhoz mentek ki látogatóba. Kit fenyegetéssel, kit anyagi előnyökkel (extra karalábé és zeller az elfoglalt kertekből) vettek rá, de elég sokukat sikerült megnyerniük. A beszervezett vakondokat két hónapos kiképzésen mind katonailag, mind ideológiailag kiképezték arra, hogy hazájukba visszatérve a vakond társadalmat megosszák és fellázítsák, és imígyen szervezett vakond csapatokkal végeztessék el a robot vakondok számára kitűzött titkosszolgálati és harcászati feladatokat.
A bökkenő csak az volt, hogy az ügynök vakondokat hogyan juttassák be az országba. A föld alatt hosszadalmas és a korábbi példák is megmutatták, hogy a siker igencsak kétes.
És itt jön be a képbe a baráti ország repülős kalandja. Sokan mondják, hogy a repülőkről lehallgatásokat és egyéb megfigyeléseket végeztek, de a szimatom azt mondja, hogy a mongúzok ilyen egyszerű módszerekkel nem járatják le magukat. Informátorom szerint az ügynök vakondokat ezen a két repülőn át juttatták az országba. A vakondok ugyanis a két hónapos kiképzés alatt ejtőernyős ismereteket is elsajátítottak. Nem furcsa? Még egy kém vakondnak is, ugyan mi szüksége lenne ilyesmire.
Nem tudom, hogy higgyek-e informátorom képtelennek tűnő feltevésében, de mindenesetre furcsa, hogy ma reggel a konyhakertemből hiányzott három répa, néhány szem krumpli és egy egész fej káposzta.
Talán most már megértik aggodalmamat.

Tisztelettel: egy ébredő magyar

****************************************************************************************************************************************

Ezt a kis történetet az egyik olvasótoktól (és persze a miénktől is) kaptam. Szerintem remekül érzékelteti a nálatok uralkodó viszonyokat.:))
Egyébként a Mr. Moto által elmondottak észemről is állnak. Felőlem nyugodtan játszadozhattok Imre oldalán de azokat akik tesznek is valamit , ne mocskoljátok.
Ha ez működik, akkor nem foglalkozunk veletek...

4 megjegyzés:

  1. Üdv Mantis!

    utólagos engedelmeddel odaírom a te neved is a fegyverszünet felajánlásához és elnézésed kérem, hogy, csak magam nevében nyilatkoztam, de mikor írtam kommentként, akkor még nem tudtam, hogy kiteszem a főoldalra. Egyben köszönöm, hogy támogatod a javaslatot!
    De milyen uanalmasak lesznek napjaink, ha nem lesz kit fikáznunk! XDXD

    VálaszTörlés
  2. Üdv Mr.Moto

    Vettem a lapot és egyet is értek vele.
    Az igazat megvallva az MFNKs kérdéseknél már feléledt bennem a remény hogy lesz valamiféle érdemi válasz, de sajnos a szövegelésen kívül most sem jött semmi érdemleges imiéktől...
    Valószínűleg nincs is válasz...
    Hááát... legalább nyertél egy ingyen cigit nóritól, az is valami :))
    Tényleg eléggé szórakoztató volt az imre korház elemzése , hiányozni fog, bár kerecsen és imre Jobbik fóbiáját ismerve
    lehet még adnak nekünk melót:))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mantis, Mr. Moto...
    KUTYABOL NEM LESZ SZALONNA - sajnos...

    VálaszTörlés
  4. Erre most mit mondjak? Az ember feje megfájdul ilyen írások olvasásától :((

    VálaszTörlés