2010. május 5., szerda

Posta Imre hallucinációi

Röviden szeretnék megemlékezni az Imre által jósolt be nem következett katasztrófákról illetve azon állításairól amik valótlannak bizonyultak, és egyéb furcsaságokról.

-2009 februárjában bejósolta a cigány-magyar polgárháborút amit a Mossad megrendelésére Drazsé fog kirobbantani. Ez ki tudja miért elmaradt....
(hozzátenném utólag azt közölte honlapján hogy ők akadályozták meg, hogy hogyan azt az MFNK egyenlőre titkosította :-) )

-ugyancsak 2009 valamikor a nyár környékére jósolta (egyik ismerősére hivatkozva, hogy ki az mint mindíg titok) a teljes államcsődöt. Ez is elmaradt. (hogy ennek a katasztrófának a be nem következtében benne van e a keze az MFNKnak azt nem tudni)

-A H1N1 hisztéria idején a honlapján tömeges elhalálozásokat jósolt a vakcinát(ami gyorsan ölő higany és egyéb mérgeket tartalmazott szerinte) igénylők körében amit a világhatalmi zsidó elit fejlesztett ki hogy megritkítson minket, és a helyünkre holokamu túlélőket telepítsen.Akkoriban megjegyezte hogy az ő általa szétküldött SMSeket a titkosszolgálatok(ismerrőse(?)tájékoztatta) lemásolják és a legfelsőbb körök elemzik. Nem tudom a pontos számot de ha jól tudom rengetegen be lettek beoltva a H1N1 vakcinával (nem csak Magyarországon) és sem itthon sem máshol nem jeleztek tömeghalált.(MFNK?)

-Már év eleje óta mondogatta hogy nem lesznek választások mert összedől a rendszer magától (ezt sosem tudtam hogy hogyan érti). Nos, mint ismeretes a választások mégis megvoltak. (Biztos a Mossad...)

-Már rég óta emlegeti hogy szerinte Pintér Sándor (olaj és ingatlan maffiózó zsideszes) már nem él mert ilyen olyan érdekkörök megölték. Orsós Vinya a napokban mutatta be miniszterjeit és köztük jól láthatóan ott virított Pintér.
(Imre egyébként honlapjá megjegyzi szerinte Pintér halott, ez csak az alteregója)

-A választások napján Imre weboldala összeomlott először azt állította hogy annyira nagy volt a látogatottság (megnézték a postaimre.com adatforgalmát 300 látogató volt összesen, tehát nem volt nagy a látogatottság a kurucok tízezer fölöttivel is bírták az oldalukat üzemeltetni), majd a szokásos mossad szabotázs jött elő.

-A régebbi Posta Imre weboldalt lekapcsolták. Azt állította hogy a mossad vagy egyéb titkosszolgálatok netán kormánymegbízás áll mögötte. Utólag kiderült hogy a Kanadai tárhelyére szóló keretét átlépte és mivel nem fizette ki ezért kapcsolták le.

-A könyveit a Mossad szedettel le a könyvesboltok polcairól (no comment)

-És persze ott van a szinte már hetente kitörő világháborúi (ma is kitört)

Bizonyára vannak még egyebek is amiről lemaradtam de azt hiszem ez is elég hogy elgondolkodjanak egyes még ép eszű Posta Imre hívők.

Mantis

4 megjegyzés:

  1. Mantis!
    Írnék kommentet, de nem tudok, mert lezuhantam a szék mellé a röhögéstől XDXDXD
    Amint csitul zihálásom, hozzászólok. :))))

    VálaszTörlés
  2. Mr. Moto

    Csak azt furcsállom hogy a lelkes hallgatóságának ezek az anomáliák nem tünnek fel. Ezekért az őrültségekért nem tárgyal vele senki érdemben. Ez teljesen nyilvánvaló.
    Mondjuk nagy az ország, 10millióból 50 elmebeteget találni végül is nem olyan nehéz. :))
    Mellesleg király lett a címoldal a logóval.XD

    VálaszTörlés
  3. Mantis!

    Szerinted nem tűnt fel ma, hogy reggel még mindenkit buzdított a harcra, mert megindult a hegy, délre meg már kiderült, hogy hadgyakorlat van?! Igaz, erről mélyen kussol és már más összeesküvéseken töri a fejét.
    Félek, hogy elmebeteg és, ha túl dimenzionálja a dolgokat, előjön belőle a skizofrén mivolta és belehajt a járdán álló, buszra váró tömegbe, azt híve, hogy a zsidók megszállták a buszmegállót, de ő észrevette és megmenti a hazát.

    TEHÁT, A MAI 3. VILÁGHÁBORÚ ISMÉT ELMARAD!
    Jegyek a következő "Imre csoda" című előadásra, Posta Imrénél rendelhetők!

    VálaszTörlés
  4. Mr Moto

    "Félek, hogy elmebeteg és, ha túl dimenzionálja a dolgokat, előjön belőle a skizofrén mivolta és belehajt a járdán álló, buszra váró tömegbe, azt híve, hogy a zsidók megszállták a buszmegállót, de ő észrevette és megmenti a hazát."

    XDXDXDXDXD!!!! Nála sose tudni...

    '.....és már más összeesküvéseken töri a fejét"

    Abban biztos lehetsz! A jövő héten írni fog egy cikkel "ELKEZDŐDÖTT" címmel. És ír pár Jobbikot becsmérlő cikket. Ebben merül ki az oldala. Csak azt nem értem hogy az odajárkálók miért vannak még ott. Nem látják hogy Imre teljesen elszakadt a valóságtól????

    VálaszTörlés