2010. május 20., csütörtök

Posta Imre a Hasznos Hülye



Posta Imre és a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya. Hányszor hallották Lendvait ellenük fröcsögni? Hányszor határolódott el tőlük Orbán? De mekkora volna a hangorkán, ha Vona mondana olyanokat, mint Posta? Már bíróság előtt állna terrorizmussal, felbujtással, felforgatásra való felszólítással, gyűlöletkeltéssel vádolva. Továbbá nem Posta Imre van börtönben terrorizmus vádjával, hanem Budaházy, nem a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya ellen indítottak koncepciós pert, hanem a Magyar Gárda ellen, és nem Posta Imre baráti körétől határolódik el egyhangúan a magyarországi komprádor elit, hanem a Jobbiktól.

Miért van ez? Van egy amerikai kifejezés az amerikai politikai zsargonban: useful idiot. A hasznos hülye. Postát így ítélik meg. Ennyi az egész. Ha nem látnák, hogy a programja meg az egész szerveződés olyan ostoba és veszélytelen, mint Szabó Albert náci pártja volt, ugyanúgy nekiesnének, mint a Jobbiknak. De őt ugyanúgy nem bántják, mint annak idején Szabó Albertet. Mert ők tudták, hogy Szabó Albert nem volt veszélyes a számukra, mint ahogy azt is tudják, hogy Posta sem jelent veszélyt. Sőt, tudják, hogy ez nekik használ, mert a Jobbik ellen fordíthat pár embert. De ez a pár ember, ott olvasható Posta weboldalán. 15-20 fröcsögő, böfögő, irígy, hasztalan, a társadalomból kivetett idióta barom. Egyik hülyébb, mint a másik. Valamelyik nap, még a 3. világháború kitöréséről beszéltek, hogy az már úgy kitört, hogy még az állatok is furcsán viselkednek, ma meg, a tavaszt köszöntik és a csicsergő madarakról beszélgetnek és semmi jele a 3. VALAMINEK! Bevallom, nekem ez már túl magas.

Ki hazudik nagyobbat, ki határolódik el hangosabban? Programjuk, mondanivalójuk pedig semmi sincs, az önmeghatározásuk pedig abban merül ki, hogy ők nem olyanok, mint a Jobbik. És ebben igazuk van! Tényleg nem olyanok!

Posta Imre egy teljesen hiteltelen senki. Nem tud mást, csak vízionálni. A vízióit meg ráerőszakolja 15-20 emberi selejtre és velüK akar háborút indítani. Posta Imre a valóságtól elrugaszkodott, ostobaságokat fecsegő, ál forradalmár. Ha majd őt is támadni fogják azok, akik a Jobbikot támadták, talán újra felfigyelek Postára. De amíg, csak Én és Mantis barátom foglalkozik vele, addig ő, csak egy hiteltelen SENKI!

Fröcsögjetek kicsi Posta-galambok! Mást úgysem tudtok. Csüngjetek szótlanul Posta nemiszervén és szívjátok magatokba bőséges magját, hátha lesz belőle valami!

Ha meg nem, akkor CUMIZTATOK EGY JÓT! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése