2010. május 25., kedd

Névtelen írta...

Névtelen írta...

Üdv. mindenki.

Nem akarom mentegetni Posta Imrét, de a blogját már egy idő óta az a bizonyos "Gerry" rohasztja el: mivel minden olyan hozzászólót ki tilt a cybermókus, aki nem rögeszmésen zsidózik és Imrében messiást lát, nincs kedve már egy értelmes fickónak sem regisztrálni az oldalon. Ennek köszönhetően és megfelelően a kereslet-kinálat törvényhez, Imre elfelejti használni az eszét és csak olyasmikat írogat, amivel fenn tudja tartani a Gerry által szelektált idióta közönség állandó orgazmusát és persze Imre-imádatát. Ráadásul Imre, miután nem sikerült megszereznie Vona Gábor bizalmát és bejutni a Jobbik vezető körébe, látszólag egy bosszú hadjáratott indított és olyan baromságokat kezdett terjeszteni a Jobbikról, amik önmagukban is elegek voltak távol tartani a blogtól az értelmes nemzeti érzésű embereket.

Kérdés, hogy ez mire jó ez az egész Gerry szájbérmókusnak, aki állítólag önkéntesen működteti a blogot annak cserében, hogy kedve szerint szabdálhassa a hozzászóló közönséget aza elvégre a blog jellemét. Mindenesetre az egész nem csak oda lyukad ki, hogy egy magát nemzetinek mondó Jobbik-ellenes blog született, hanem oda is, hogy eggyel több primitíven zsidózó blog van Magyarországon, aminek csak örülhetnek a holokószt biznisz haszonélvezői akik a nemzeti érzésű magyarokat és különösen a Jobbikot erőszeretettel fassisztázzák le.

6 megjegyzés:

  1. Egy másik probléma a Posta Imre bloggal: hiába állítja azt Imre, hogy nem akar erőszakot, a bejegyzések nagy része és a hozzászólások még nagyobb része nem ezt hangsúlyozza. Tudjuk, hogy az elvtársak felszámolták a magyar pszichiátriát (lassan már több magyar pszichiáter van Norvégiában, mint itthon) és ezáltal több száz vagy akár több ezer szkizofrén marad kezelés nélkül. A legtöbb esetben a szkizofrének agresszivitása saját maguk ellen irányul (mint valószínűleg ezesetben is: http://www.youtube.com/watch?v=O613-kTtGQE&feature=player_embedded), de ez nem mindig így van. Ezért szerintem különösen veszélyes manapság Magyarországon megerősíteni a reménytelenséget és erőszakos megoldásokat emlegetni bizonyos csoportok ellen. Ilyen értelemben igazat adok Mézesmózesnek, amikor hiányolja a pozitív gondolkodást Posta Imre blogjárol.

    VálaszTörlés
  2. Ez így van. Én magam is úgy látom hogy jelenleg egy nyílt erőszakos lépéssel ártani tudnánk magunknak csak. Meg hát ahhoz is ember tömegek kellenének akik ténylegesen hajlandóak áldozatot hozni.
    Az erőszakosság szempontjából is furcsa kettősség van Imrénél.
    Az egyik írásában még a szeretetről meg a könyörületességről írkál, a másikban húskampókról, fejbelövöldözésről, véres kardról...
    Nehéz kibogozni hogy Imre pontosan hogyan áll ezekhez a kérdésekhez. De nekem nem tűnik úgy hogy lenne egy határozott vonal amin mozogna.
    A hallgatósága meg úgy sem fog tenni semmit, hiszen ők Imre vezény szavára várnak ami szerintem soha nem fog hadba szólítani senkit.
    Ott fognak szektáskodni amíg el nem fogy az érdeklődés és Imre be nem zárja az oldalt.

    VálaszTörlés
  3. Üdv Névtelen, üdv Mantis!

    "Ott fognak szektáskodni amíg el nem fogy az érdeklődés és Imre be nem zárja az oldalt."

    Amit természetesen a MOSSAD, vagy a Fidesz fog bezárni. Irénünk elmélete szerint. :))

    VálaszTörlés
  4. Arról még nem is beszéltünk, hogy irénünknek van ám egy nagyon nagy trükkje.
    Még pedíg a választékos beszéd. :)) Én már rég észrevettem, hogy beszéd stílusával, ezekkel az agyon csavart, ragózós, szó képleteket gyártó (ar)rogáns, Bűn-tethet-Ő, Rend-Őr-Köz-I-Gazság, stb... stb.... mondataival, amiker előszeretettel használ kommentjeibe és írásaiban, amit 3x-4x kell elolvasnom, hogy értelmét találjam, azzal ő azt a benyomást szeretné kelteni, mintha über intelligens lenne és ezáltal amit ő mond, csak is úgy lehet. Hgyjétek el, volt hasonló ismerősöm és nála, ill. rajta megtanultam, hogy ezek a dolgok önámítás, sőt mások ámítására szolgáló tettek. Hogy meg is nevesítsem ismerősömet, ő egy Görög származású barátom volt, skizofréniát állapítottak meg nála kb 10 éve. A keresztneve Apollón volt. Váltig állította, hogy neki már pedig küldetése van, ami a nevéből is kiderül, hiszen Ő képviseli az Alfát és az Omegát. Hiába mondtuk neki, hogy neve végén N betű van, ő hajthatatlan maradt. A gyógykezelésére úgy került sor, hogy a kv-jába, italába lettek a napi adag gyógyszerei titokban becsempészve, hiszen nem látta be, hogy ő beteg. orvoshoz is erőszakkal és zsarolással lehetett, csak eljuttatni.

    JAVASLOM IRÉNKE CSALÁDJÁNAK, TITOKBAN VIZSGÁLTASSÁK KI PSOTÁT. MEGLEPŐ, DE KORÁNT SEM MULATSÁGOS EREDMÉNYRE FOGNAK JUTNI!

    VálaszTörlés
  5. Moto

    Ez azért van mert imre EL-ME-BE-TEG....XDXDXDXDXD

    VálaszTörlés