2010. május 17., hétfő

kerecsen véleménye Pörzséről



kerecsen!
Tudod mi a bajod Pörzsével? Az, hogy rólad meg senkinek sincs véleménye!
Szerencséd van, mert nekem viszont van. Jobbik fóbiád van és nem tudod már mivel hívd fel magadra a figyelmet. Szar lehet számkivetett senkinek lenni, de erre nem ez a megoldás. A megoldás az, hogy előbb a saját portádon tisztogass, aztán ha az gyönyörűen ragyog, azután mondj bárkiről is véleményt! De azt is, csak azután, ha kikérte valaki. Addig az MNFK dolgaival törödj és mutasd meg mit is tettetek, vagy tesztek le az asztalra!

Tőled is megkérdezem: MIÉRT NINCS AZ MNFK A GÁTAKON??

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! rajtatok kívül látogatja valaki az oldalatokat?? Pörzse?? Ugye nem emlékeztek, MSZP rendezvény-speaker, közben a Fidesz rendezvények lelkes első soros résztvevője. De nem annyira volt igény Pörzse "intellektusára". Megtalálta a helyét, ahol még ő is valaki lehet, irány a Jobbik??
    Tényleg ti naponta mennyi esküt szoktatok tenni?? Egyet amikor jelöltek lesztek, egyet amikor már "képviselők", rögtön utána pedig egy harmadikat... Csak egy apró kérdés a végére, csak a szokásos, mit lesu képes tenni a jobbik Zagyvával és Pörzsével fémjelzett csapata?? Hmmm??

    VálaszTörlés
  2. ezt gondolom imseritek. Na nem mintha Bayert bármire is tartanám, ezért elég ha Jobbik valódi alapítójára figyelsz:
    http://www.youtube.com/watch?v=nXbi_dB7Y_0
    a második részt ki ne hagyd az ám zaftos...

    VálaszTörlés