2010. május 28., péntek

Savanyú a szőlő Tas vezír? XDXD


Kibasztak a Gárdából, te kutya?! Most meg mindenfelé fröcsögsz? Acqvincum, meg Motthon néven a YouTuben? Alul az a szardarab mind a tiéd, kend a majom pofádra! Senkinek sem kellesz papírhuszár?? De szar lehet! XDXD Szopod Irénkét, hátha ott jó leszel? És mi leszel, ha nagy leszel? Kormányzó helyettes? XDXDXD

Tas vezír MFNK harci felszerelése

9 megjegyzés:

  1. A legprimitivebbek egyike a PI-kommuna tagjai között. A "Vezir" mindenhez tud valamilyen kommentot füzni közben azt sem tudja, hogy mi az amit olvasott.Ma pld. elsö bejegyzeseben köszötötte "Nemzettestvereit" es bejelentette, hogy elmegy fürcsizni(...) mert izzaszto napja volt...Elszall a tököm!!!DXDXDXD

    VálaszTörlés
  2. Atyaég..... ilyen szövegei vannak? Na majd figyelek már...
    ....."fürcsizni".... :)))
    Mondjuk nem lóg ki a sorból köztük....:))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mantis

    Biztos, hogy igazad van...Ugyan miert rugtak ki a Gardabol??? Bar ha HSZ-eit olvasod nem csoda. Az ilyen nagypofajuaknal valami sosem stimmel, egyszerüen gyanusak, raadasul hülyebb, mint egy asztalfiok...

    VálaszTörlés
  4. Most épp "TheLondonNewYork" néven írja mindenhova ezt a szöveget. De, ha nem ő, akkor is valamelyik büdös kis köcsög Psota irén fan.

    "Miert nem vett reszt Vona a kettos nepszavazason? Miert nem kaptunk elfogadhato magyarazatot miert maradt tavol? Nem engetek a Mszp-s gazdai? Mennyi penzt kapott erte? Kiderult: a Jobbiknak hazaarulo vezere van, akinek csak a szaja nagy de ha tenni kell inkabb felveszi a penzt es letojja a magyar testvereket. Hu de nagy magyar az ilyen Mszp berenc arulo! Egy TORTENELMI szavazast amit tobbszazszor megbeszeltek es mindenki tudott rola mikor lesz nem lehet elfeljeteni! Csak ha megfizetik..."

    VálaszTörlés
  5. Ezeket a szövegeket nyomját a psota irén fanaok:

    "Acquincum"

    Még MINDIG nem kaptunk magyarázatot miért nem volt jelen Vona a kettős állampolgárság megszavazásán? Ennyire nem törődik a határon túli testvéreinkkel? Mennyit kapott az Mszp -től? Inkább a magyarokat árulta el minthogy elveszitse az Mszp-s pénzt? Gratulálok, ez a Jobbik vezére...a hazaáruló Vona!

    VálaszTörlés
  6. Meg ezt az szöveget. És akkor kérdezed mantis, hogy, miért vagyok rájuk ideges? Ilyen agyament ökör köcsögökre hogy ne lennék ideges????

    "Miert nem vett reszt Vona a kettos nepszavazason? Miert nem kaptunk elfogadhato magyarazatot miert maradt tavol? Nem engetek a Mszp-s gazdai? Mennyi penzt kapott erte? Kiderult: a Jobbiknak hazaarulo vezere van, akinek csak a szaja nagy de ha tenni kell inkabb felveszi a penzt es letojja a magyar testvereket. Hu de nagy magyar az ilyen Mszp berenc arulo!"

    VálaszTörlés
  7. Mr Moto!

    Ezután a "fürcsizős" szöveg után már nem tudom komolyan venni ezt a tas majmot. Gondolom a YTn is ezt csinálja... Imi megmondta neki hogy a Jobbik rossz oszt most a YTn hirdeti Imre baromságait.
    Sajnos a Gárdánál úgylátszik nem működött rendesen a szűrő mert az ilyen kétszínű szarházikat maguk közé engedték...
    Az ilyenek legfeljeb "fürcsizni" mennek harcolni biztos nem...:))

    VálaszTörlés
  8. Hát nem véletlen baszták ki a Gárdából. Ilyeneknek a gyogyóban a helye, nem egy Nemzeti oldalon.

    VálaszTörlés
  9. A Vezir beismeri..."mostansag ugy mindenteren szivok"
    14H18, HSZ Posta Imre elöadasa... Tasköcsög, tudtuk mi ezt!!!!!!!!

    VálaszTörlés