2010. május 6., csütörtök

Az MFNK felhívása azokhoz akiknek elment az esze

Íme a felhívás:

"A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya (MFNK) felszólítja az ország állampolgárait, hogy azonnali hatállyal függesszenek fel minden, a hatalmon lévő nemzetáruló kormány által működtetett, idegen érdekeket szolgáló közhivatalok, bankok, adóhatóság, műsor- és energiaszolgáltatók részére teljesítendő befizetést!

Felhívásunkat a nemzet polgárai, a családok érdekében tesszük azért, hogy a küszöbönálló változások előtt lehetőségük nyíljon élelmiszer, orvosság és üzemanyag tartalékolására ahelyett, hogy befizetett forintjaikat uraik az országból kilopva idegen érdekek szolgálatába állítanák, és ellenünk fordítva, ezzel vásárolnák ki alólunk hazánk maradék értékeit és jövőnket!

Nincs jelenleg hazánkban egyetlen olyan befizetési kötelezettség sem, amely teljesítése a közjót és nemzetünk érdekeit szolgálná!

A kivetett terhek, a megállapított díjak behajtását hazug választási színjátékokkal fenntartott rendszer, és egy, a magyarság által soha el nem fogadott nemzetidegen alkotmányra alapozó jogrend biztosítja, amelyet a tolvajkormány tart fenn saját jóléte érdekében!

Felszólítunk mindenkit, hogy felhívásunkat amennyiben teheti nyomtassa ki, terjessze, ismerőseit tájékoztassa, hogy tavaszra tartalékot tudjon képezni, hogy ember és állat ne éhezzen!

Merj végre felnőtt lenni. Éljen Magyarország!

A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya."

Ezt a felhívását valamikor február-március környéként teresztette. Nos, azok a hiszékeny és nehéz helyzetben lévő emberek akik elhitték és eleget tettek a felhívásnak (és most ott állnak víz, gáz, villany nélkül), miközben az MFNK még mindíg sehol, valószínüleg most jobban vadásznak Imrére mint a Mossad. Ez talán megmagyarázza Imre egyre rosszabbodó üldözési mániáját.

IMRE!!!! Legközelebb akkor szólj ha már biztos az MFNK hatalomátvétele, jó?
Mellesleg a "Merj végre felnőtt lenni. Éljen Magyarország!" zárómondatoknál még én is tudtam volna valami értelmesebbet kitalálni.

Mantis

4 megjegyzés:

  1. Tisztelettel érdeklődnék, hogy ennek a felhívásnak hányan tettek ezidáig eleget?? Vagy a MOSSAD meggátolta, hogy eljusson eme felhívás a néphez??

    VálaszTörlés
  2. És még csodálkozik Imre, hogy Vona rá sem bagózik. :)))

    VálaszTörlés
  3. Hát az úgy volt hogy amikor február-március környékén Imre megosztotta ezt a felhívást a fanjaival , sokan jelentkeztek hogy szórólapokon terjesztik. Ha tényleg szorgalmasak voltak talán 100-200 ember tudott róla. Abból jó ha 5-10 komolyan vette. Őket sajnálom, de aki hülye azzal nincs mit kezdeni. Természetesen az Imre fanok azóta sem vonták felelősségre "A Mestert".
    De hogy a kérdésedr válaszoljak , egészen biztos hogy a MOSSAD szabotálta ezt az akciót is, hiszen nincs jobb dolguk a közel-keleti felderítés mellet mint hogy Imre 50 személyes internetes homokozóját tönkretegyék:))))

    VálaszTörlés
  4. Ezt nevezzük Postaizmusnak. :))

    VálaszTörlés