2010. május 5., szerda

Meghívó a "Nemzet mentőnek" és szimpatizánsainak

Tisztelt Posta Imre:

Örömmel fogadná minden hazájáért aggódó magyar ember ha megmagyaráznád hogy a párt és rendszer ellenességed miért merül ki merül a Jobbik szennyeseinek kiteregetésében? Korábban a Magyarok Szövetségével szemben is megfogalmaztál kritikákat de összességében elmondhatjuk hogy a Jobbik van leginkább a bögyödben. Miért? Hiszen az ő táboruk már nemzetben gondolkodik. Miért nem a Fideszes , Mszps vagy (mert sajnos ilyen is van) lmps magyarokat próbálod megszólítani ,felébreszteni. A Jobbik téged eddig sem akadályozott semmiben annak ellenére hogy bár régen egütt dolgoztál velük most az összes létező módon támadod őket. Ezzel amit most csinálsz még ha figyelnének is rád, csak megosztottságot tudnál elérni , és én jóhiszeműen azt gondolom hogy ez nem célod. Továbbá céljaid a rendszer megdöntésér sem egészen világos az egyszerű emberek előtt, és mivel a sejtelmes utalgatások, ködösítések és az oldaladon lévő írásokon kívül semmit nem mutattál még az MFNKból ezért nem haragudj ha némileg bizalmatlanok az emberek a forradalmi elképzeléseiddel szemben.
Ezt a blogot azért hozta létre Mr.Moto hogy az ellen véleményt megfogalmazóknak is legyen fóruma, ugyanakkor szívesen látjuk Posta Imrét és szimpatizánsait, itt nyugodtan kifejtheti a véleményét mindenki és még csak nem is lesz kimoderálva de nem lesz törölve a regisztrációja sem. Ezt csak azért jegyzem meg mivel minket rövid úton lapátra tettek anélkül hogy az "Imre Csodát" megmagyarázták volna nekünk.

By Mantis

5 megjegyzés:

  1. Nem hiszem, hogy tudnának, vagy mernének válaszolni. Mint a múltkor is kiderült, gyengék és GYÁVÁK!

    VálaszTörlés
  2. Elég lenne ha kerecsen meg a többiek közül néhányan átjönnének, komolyan érdekelne a véleményük ezzel a Posta teóriával kapcsolatban. Hívd meg őket. Jó lenne ha kialakulna egy beszélgetés, az talán rajtuk is segítene.

    VálaszTörlés
  3. Srácok!
    Imre nem azért írt a Jobbikról kemény kritikát, mert a bögyében van a párt, ezt az egyik videóüzenetében is kifejtette. Ennyi erővel a kuruc is képen köpi a Jobbikot, ha nem bólogat mindenre elégedetten, márpedig nem ezt teszi. Az ok az, hogy a Jobbik az EP választás óta megváltozott...és nem pozitív irányba...Érezhetően visszavettek a radikális retorikából jópáran a pártból és vannak kérdések, amiket feltűnően kerülnek. Ráadásul olyan embereket engedtek a párt közelébe, akiknek a felvételkor el kellett volna hasalnia! Gondolok itt a drogos szóvívő Királyra és az SZDSZ-t, MSZMP-t, Hitgyülit és még ki tudja mit megjárt emberkékről. Úgy gondolom egy igazi, nemzeti radikális párt nívójába ez nem nagyon fér bele! Arról meg azt hiszem Imre nem tehet, hogy a Fidesz az NBH-s kapcsolatokat kihasználva elkezdte borogatni a bilit a választások közeledtével. Kerecsen és még jópáran megmondták, hogy ez így nem fog menni. A jelen történések nem titeket igazolnak ne haragudjatok! És a végére egy kérdés: mégis mit fog tudni kezdeni a Jobbik a narancs 2/3-dal, a sajnos vezető ellenzéki neokomcsikkal és a Lehet MÁS az SZDSZ-szel szemben ebben a parlamenti homokozóban?
    Tisztelettel
    moonlight

    VálaszTörlés
  4. Moonlight

    Imre hol ezt mond hol azt. Te meg a többiek nem veszitek ezt észre? Hogy mire lehet képes a Jobbik? Nekik most az a feladatuk hogy szemmel tartsák a Zsideszt és ha nem teljesítik az igéreteiket azt azonnal szóvá kell tenni és közvetíteni a nép felé.(Vona akár parlamenten kívüli megoldást is felvetett ha ez így történne) Továbbá be kell nyújtaniuk a törvényjavaslataikat a parlament reakcióiból majd le lehet mérni hogy milyen irányban akar haladni az új kormány. Ha a saját és a többi párt tevékenységét jó kommunikálják akkor az emberek hamar észhez térnek. És talán nem is kell újjabb 4 évet várnunk. Jelenleg a nemzeti oldalnak ezek a reális lehetőségei.Az embereknek kell megváltozniuk először nem a rendszernek, az úgy sem fog menni. Imre agyatlan baromságainak meg semmi féle alapjuk nincs. Egy szöveg a képernyődön és annyi. Ajánlom figyelmedbe Kraft levelét, okulhatsz belőle. Ti már nem tesztek fel kérdéseket , nem tudjátok a válaszokat csak annyit tudtok hogy ha Imre ír nektek néhány ökörséget akkor ujjongani meg bólogatni kell. A világban meg nem néztek szét csak azt látjátok amit Imre mutat nektek.

    Egyébként én is meghallgatnám hogy Imre és az MFNK hogyan és mire lehet képes.
    De akár a te véleményedre is kíváncsi vagyok.

    Üdv
    Mantis

    VálaszTörlés
  5. Üdv Moonlight!

    Szeretettel üdvözlünk! Örömmel tapasztalom, hogy tudsz te normálisan is hozzászólni a dolgokhoz. Sajnálom, hogy ezt a múltkor elmulasztottad. Remélem választ adtok majd pár kérdésünkre, hogy tisztábban lássunk az MFNK-val kapcsolatban! A Múltkor is csupán az volt az célunk, hogy egy "egészségeset" vitatkozzunk, de választ nem kapva, cserébe jól kibaxtaok onnan.

    Feltettünk pár kérdést a Kérdések az MFNKval , annak működésével és törekvései... topicba, ha azokra válaszolnátok, azt megtisztelésnek vennénk és nagyon megköszönnénk!

    Üdv, Gábor

    VálaszTörlés