2010. május 5., szerda

Kérdések az MFNKval , annak működésével és törekvéseivel kapcsolatban

Néhány kérdés amely bárki egyszerű magyar emberben felmerülhet Posta Imrével és az MFNK-val kapcsolatban, ha némely kérdés kellemetlen lenne annak az az oka hogy ők teljesen tiszta és feddhetetlen kormányként hirdetik magukat, akik készek a kormányzásra és arra hogy nemzetünket felemeljék, tehát komolyan meg kell vizsgálnunk hogy kik is azok a remek emberek akik erre a nemes feladatra vállalkoztak és legfőképpen hogyan képzelik ezt a nem éppen egyszerű feladatot véghez vinni.

-Kik alkotják ezt a Nemzeti Kormányt

-Milyen múlttal rendelkeznek (politikai netán titkosszolgálati)

-Rendelkeznek e megfelelő tapasztalattal ahhoz hogy egy nemzet és egy ország vezetését megoldják

-Rendelkeznek e támogatókkal (anyagi, politikai, diplomáciai, titkosszolgálati, katonai)

-Megvan e feléjük a megfelelő támogatás a nép részéről amely felhatalmazná őket a kormányzásra, magyarán van e bármiféle tömegbázis az MFNK mögött

-Mi adná meg a legitimitását az új kormánynak

-Pontosan hogyan képzelik elmozdítani a helyéről a jelenleg hatalmon lévő elitet, amelynek kezében jelenleg ott az nbh a magyar honvédség, és az őket támogató emberek milliói

-A Szent Korona Tanra alapuló alkotmányt (amit egyébként sokan többek között én is támogatnék) hozzá igazították e korunk követelményeihez.

-Hogyan képzelik úgy átvenni a hatalmat hogy a közigazgatás ne omoljon össze, és emberek milliói ne haljanak éhen fagyjanak meg, vagy legyenek kiszolgáltatva a segély nélkül állatcsordává alakuló cigányokkal szemben.

-Van e bármiféle hadianyag amely rendelkezésre állna akár a nyílt akár a gerilla háborúhoz.

-Felkészültek e a jelenlegi nagyhatalmak (USA,Oroszország,Kína, EU) reakciójára egy ilyen esetben.

-Posta Imre múltja (katonai, civil)

Volnának még egyéb kérdések is de azt hiszem hogy ezeket is bőven elég lenne ha megválaszolná akár Posta Imre, akár valamelyik követője, máris közelebb kerülnénk az "Imre Csoda" megértéséhez. Hozzátéve hogy mindezt egyedül képzelik megtenni hiszen az MFNK egyik jelenleg parlamenti vagy azon kívüli nemzeti szerveződéssel sem tárgyalt az esetleges szövetségről.

Izgatottan várjuk a válaszokat.

Mantis

49 megjegyzés:

  1. "-Pontosan hogyan képzelik elmozdítani a helyéről a jelenleg hatalmon lévő elitet, amelynek kezében jelenleg ott az nbh a magyar honvédség, és az őket támogató emberek milliói..."

    A Mossad, a MAZSIHISZ, az izraeli és NATO "zsiráf" haderő, valamint az IOSA és az In-kal Security kimaradt! Mintha a jelenlegi Parlament is őket szolgálná!

    VálaszTörlés
  2. László

    Ez így van.
    Ezeknek a felszámolása sem egyszerű feladat Magyarországon. Még a Jobbiknak sem, ami már egy működő mozgalom(és a Jobbikkal sem holnap). Akkor egy MFNK mit tehet ellenük? Hát erre keressük a választ. Ílletve várnánk az illetékesektől.

    VálaszTörlés
  3. Kik alkotják, nem mondom, mert megüthetik a bokájukat. Nem kítérés, csak még nincs itt az ideje. Iskolai végzettséget tekintve szakemberek,felsőfokú végzettséggel,és gyakorlattal.
    Politikai titkosszolgálati múlt... Nevetséges, mert akkor nem az MFNK-ban lennének, hanem bedarálták volna őket. Tisztességes, nem fogható emberek.
    Támogatók egyenlőre az olvasók. De szeretném felhívni a figyelmedet, hogy Rómát sem egy nap alatt építették. Diplomáciai összeköttetés van.
    Katonai fogalmam sincs. Nem az a cél, hogy belelőjék a jelenlegi képviselőket a Dunába, hanem a tájékoztatás erejével az emberekhez eljuttassák a sajtófigyelés(ld. külföldi) eredményeit, lehetőség szerint közérthetően, a napi aktualitásnak megfelelően. Tudjuk, hogy sokmindent elhallgat a média. Pont Morvai képviselőasszony nyilatkozta a választás estélyén, hogy alig kaptak lehetőséget az igazság elmondására.
    Nos.
    Sokan nem beszélnek nyelveket, akár koruknál fogva, akár pusztán azért,mert nincs anyagi lehetőségük a tanulásra, és fordított cikkek szerepelnek. De olvassátok el a jeruzsalem post újságot és utána lehet az oldalunkat támadni, hogy milyen agyrém.
    Legitimitást a választás adja, én nem vagyok harcos, de ha esetleg a történelem örvényébe kerül az ország(bár ne legyen, de minden válságot háború követ)és a harculó remélhetőleg győztes erő hatalmát megerősítik.
    Senki sem tervezi házon belül azt, hogy megrohanjuk a parlamentet, attól tartok, hogy a külpolitika fogja ezt "kierőltetni"
    közigazgatást ne féltsed, mert az már összeomlott. Azon csak javítani lehet, de ha volt már dolgod hivatallal, tapasztalhatod.
    Nem lesz szerintem gerillaháború, legalábbis nem polgárháború szinten. Aztán a szlovákoknak milyen fejlövésük lesz és mikor pattannak a tankjaikba,hogy lerohanják BP-et(Slota) az a jövő zenéje.
    Egy utolsó gondolat a nagyhatalmakhoz, szerintem magasról leszarják mi van velünk, úgy mint 56-ban.
    Mindenki tudja mi a dolga, akár közel van akár távolabb. MFNK-magyar felelős nemzeti kör. Ezért nem pontosak a kérdések,mert úgy képzelitek, mint árnyékkormányt. Ne a hagyományos szerkezetbe gondolkodjatok, nincs alá-fölérendeltség. Én sem utasítalak téged, te sem teheted ezt velem. Önjáró gondolkodó emberek. Ki erősebb képességekkel, ki gyengébbel, de senkinek nem célja a másikat eltiporni. Sőt a kisdobos ahol tud segít.
    Elnézést ez már egy másik kor.-)

    VálaszTörlés
  4. Mantis!
    Ne aggódj Motoért senki sem ejt egyetlen könycseppet sem, viszont veled lehetett volna beszélni, akár mélyebben is.
    Pár megjegyzés még. Nincs zsidó az mfnk-ban, se nekik, se nekünk nincs igényünk egymás társaságára.
    Szlovákia:Pont Fico nyilatkozta, hogy a nyelvtörvénynél kisebb okból tört ki a 2WW. Két napja lehetett. Valószínű ha így folytatják, kizárják őket az unióból, mert politikájuk szöges ellentétben áll az unióval.
    Nem tudom melyik írásból következtetted ki, hogy ahogy te nevezed nemzetmentő vezér gerillaháborúra hív fel, és annyit olvasok ki, ha beüt a ménkű légy felkészülve.
    A jobbik sajnos szétfogja magát verni. Erre mondtam, hogy Morvain kívül halál. Nézd a közvetítést, ha ráérsz. Nem tudnak beszélni. Mellette a jobbik kemény vonala elvárja majd azt a hangnemet, amit kampány alatt megütöttek.
    Nos.
    Megvonják tőlük a szót, és megbírságolják őket. Ezt nem fogják bevállalni, mert kiürülne a pártkassza. A választók csalódni fognak.
    Mennyivel tartalmasabb a Jobbik, mint az MFNK?
    Olvastam a 80valahány oldalas programjukat, negyed annyi konkrétumot sem tartalmazott, mint a mi cikkeink. Egyetlen utalás volt egy bizonyos ÁFa kulcs 0%-ra, azt is tőlem vették. Nem haragszom,mert csinálják meg, verjék át a parlamenten ez az ország jövője.
    Kitiltások:
    Azzal egyettértek Gerryvel, ha elmész valahová vendégségbe, ne szarj bele a házigazda tányérjába. Irásaidra nem emlékszem, de a társadéra igen. Nem volt való oda. Ezen meglehet sértődni,mint az oviban, hogy akkor betöröm a képedet, csak ez nem felnőtt emberhez méltó.
    A ledarálásokról kutyatápba én is hallottam,szóval van valami alapja.

    VálaszTörlés
  5. Üdv

    Hogy van e köztetek zsidó vagy sem arról nekem fogalmam sincs, de erre szerintem magadtól is rájöttél, az az írás Imre egyik cikkére volt reagálás (Véres kard azt hiszem). Senki nem modja hogy nem lehet véleményetek a dolgokról (akár a Jobbikról), de azért ott nem a jószándékú kritizálás ment... Hanem bizonyítékok nélküli jósolgatás, a libsi média által kitálal botrányok átrágása...
    Hogy mi lesz vagy mi nem lesz a Jobbikkal az csak és kizárólag rajtuk múlik. De én nem osztom ezt az úgysem fog működni hisztériát. Szerintem az ott még ki fogja forrni magát.
    Ficoék most ránk lettek engedve de itt most bármilyen efféle háború az unio széthullását eredményezné, de nem is hinném hogy Ficon és Slotán kívül ott ilyesmi bárkinek is az eszébe jutna, sőt lehet hogy nekik sem. A töketlen Sólyom Lászlónak köszönhetjük hogy így ránk szálltak...
    Imre sok írásban emlegette hogy fel kell venni a vasat (hogy honnan és hogyan az titok maradt) ezt kár tagadni.
    Gerry személye nekem egy kicsit bűzlik, de nem ez a gond... Nálunk sokkal kultúráltabban érdeklődőket is kivágtatok tehát ez nem stílus kérdése nálatok...
    Őszinte leszek... Amit csináltatok az év elejétől én kifejezetten kártékonynak tartom, ostoba pánikkeltés, és a nemzeti oldal kritizálása kontrol nélkül ami legfeljebb a kevésbé elkötelezettek között némi megosztottságot eredményezhet. Azok a Gárdisták és Jobbikosok akik immár nálatok köpködnek az én szememben árulók. Az a Gárdista aki letette az esküt és most a személyes sértődését nálatok éli ki az milyen ember? Annak mennyit ér az esküje? Ez érvényes a volt Jobbikosokra is...
    Csak az alkalmatlanságukat bizonyítják ezzel. Egyébként ez Imrére is igaz.
    Moto stílusa olyan amilyen, lehet néha egy kicsit erős... de ami itt folyik nálunk az még mindíg ártalmatlan, nem is hasonlítható össze azzal amit ti műveltek néha ott Imrénél.
    Mennyivel tartalmasabb a Jobbik? Már most többet tettek azért hogy a nemzetben gondolkodók végre egy táborba kerüljenek mint amennyit az MFNK valaha is tudna...De most nem sorolom fel hogy miket tettek le az asztalra.
    0% Áfa kulcsot tőled vették? Erre most nem tudok hirtelen mit mondani...:-)
    Ha mélyebben akarsz vagy bármelyikőtök akarna beszélni itt is bátran megteheti, nincs akadálya....

    VálaszTörlés
  6. Vona nem ment szavazni. Elfelejtette. Boncolgathatnánk, de minek- két napja ezen csámcsog a média.
    Még azt is kinézem a szlovákokból,hogy nem is vágynak már az unióra. Szabad a kijárás.
    Nézd ezek tényleg átvett cikkek. Nem paranoia, ha van időd olvasad a neten a külföldi lapokat.
    Gárda:
    Nagyon jóravaló gárdistákat raktak lapátra ezek a Kis Róberték. Nem véletlenül gondolkodnak a nemzeti őrségen. A gárdából akinek sütnivalója volt kiszekálták. Én nem ismerem a felvételi szabályzatot, de olyan 16-18 év körüli kölykök vonultak minap, hogy csak akkor volt nagy a szájuk, mikor többen voltak. A régi gárdistáknak volt tekintélyük. Részben koruknál, részint megjelenésbe.
    Ha olyan nemzetmentő a jobbik akkor miért csak most kerültek be?2000-ben, vagyis 10 éve már vastagon volt jobbik. Ha annyi magyartudatú ember volt akkor hol voltak eddig? Vagy eddig nem volt fontos Trianon, a határon túli magyarság és egyébb a szavazók között? Kire szavazott a tagság 2002-ben?
    Mire kellett nekik 10 év? Mikor a többi párt pár hónap, fél év alatt felállt?
    Várom megtisztelő válaszod.

    VálaszTörlés
  7. Üdv Névtelen

    Rengeteg badarságot hordasz itt össze, ezért nem is állok le vitetkozni. Mindössze 2 kérdésem lenne hírtelen?

    1. A régi Gárdisták a Nemzetőrségen gondolkoznak. Miért nem lépnek? Megmondom: Mert, csak gondolkozni tudnak és észt osztogatni. Halmozottan hátrányosak.
    2. Vissza kérdezek: Ha ti olyan über nagy magyarok vagytok, ti hol voltatok 10 éve? hisze Posta Imre több, mint 40 éves, nem beszélve az MFNK tagok életkoráról.

    Amúgy az IGAZI JJobbik 2006 óta számítandó, mióta Vona átvette a vezetést. Ahhoz képest már a parlamentben vannak, röpke 17%-kal. Az MFNK meg, a béka segge alatt van! Psota Irén nem vezetőtök, hanem a szekta vezéretek. Csak ti olyan debilek vagytok, hogy észre sem veszitek, mennyire megvagytok vezetve. Bennetek ez a közös. ti vagytok azok az emberek, akiknek mindig meg kell mondani merre legyetek arccal, hisz önállóan képtelenek vagytok cselekedni. Sajnálom, ha megsértettelek, de ez csupán tény megállapítás a részemről. Még mindig jobb egy görbe tükör, mint vakon haladni semerre!

    By Moto

    VálaszTörlés
  8. Pár betűt elírtam, bocs, de idő hiány miatt nem tudtam átnézni mielőtt elküldtem volna előző kommentem.

    VálaszTörlés
  9. Beteg vagy, tanulatlan és faragatlan. Szüleid roppant büszkék lehetnek rád.
    Más:
    Nem hiszem, hogy feleséged pszichológus, mert egy tanult ember nem áll össze egy olyannal, mint te. Tudod engem a panelprolikra emlékeztet a stílusod. Tényleg miért nem kezel téged? Vagy rajtad kísérletezik a disszociatív lény gondozása és tartása címen? Esetleg ebből írja a Phd-ját? Bocs nem kérdezek ilyet,mert túlterhelőtsz!
    Azért nem értesz, mert nincs mivel. A fejedben éhenhal az agyrágó bogár. Menj Vonához, aki megcsúfolta a jobbik eredeti céljait. Érezd magad jól az új magyar gárdában, hiszen olyan tuskókkal van tele,mint te.
    Félreértés ne essék nem Vona érte el a 16,666%-ot, hanem Morvai! Akkor kezdték a jobbikot szájon forgatni, mikor találtak egy aránylag szalonképes embert. És miért nem 75% Pont Vona miatt, mert az elitisták nem csatlakoznak fel egy olyan bunkó mögött mint Vona.
    Ahoz is hülye vagy, hogy megértsed, Imre nem vezető! Szóval nincs miről beszélni. Kiabálj csak hátha találsz valakit aki még kíváncsi rád!

    VálaszTörlés
  10. Kedvas bátor Névtelen!

    Hisztis vagy, nem bírod a kritikát és érthetetlen. biztos büszke rád a családod.

    A feleségem nem pszichologus, csupán tanult, diplomázott ember, aki Imre szófosásait olvasva megállapította, hogy elmebeteg.

    A 3-ik bekezdésed egy lemezjátszóra emlékeztet amin beragadt a tű és, csak sisteregve azt mondja Bla.. bla... bla...

    Menj szekta vezéredhez Psota Irénhez és csüngj szótlanul nemiszervén hátha friss magjától szívsz magadba némi bátorságot és eszedbe jut a neved, és írásod után oda mered majd biggyesteni!

    Milyen bátor harcosok vagytok ti MFNK tagok, ha még magadat sem mered vállalni??
    Papírhuszárok!

    VálaszTörlés
  11. Egy szavadat sem hiszem Panelköcsög!
    Treinfel Nóra és a tied?
    Így már jó?

    VálaszTörlés
  12. Én sem a tiédet Szektaribac!
    Fehér Gábor.
    Treinfel... változtasd Tejfelre, az magyarosabb. :P

    VálaszTörlés
  13. Ismertem egy Fehér Gábort, akkora zsidó volt, mint a ház. Csak ő nem volt trágár.

    VálaszTörlés
  14. Én is ismerek több Nórát, talán még zsidót is. De egyik sem beszél úgy, mint egy kocsis.

    VálaszTörlés
  15. Mert nem azok. Lehet én kocsis vagyok.

    VálaszTörlés
  16. Illene tudnod ki vagy. :P

    VálaszTörlés
  17. Mi bajod a kocsisokkal?

    VálaszTörlés
  18. Nincs bajom a kocsisokkal, a mosdatlan szájú csajok, akiktől undorom.
    Én, miért ne tudnám. Te "lehet"-ezel itt.
    Esetleg van valami érdemi kérdésed is, vagy dedózunk?

    VálaszTörlés
  19. Te mondtad,amilyen az adj isten olyan a fogadj isten. Kultúráltan jöttem hozzátok, te kezdeted a köpködést, dedózást. Hogy is írtátok?
    Nem kell a szívünkre venni. Akkor te se vedd!
    Vagy fáj? Ne legyél hisztis, mert én a hisztis férfiaktól undorodom.

    VálaszTörlés
  20. Kedves Nóra!

    Úgy látom az agyacskáddal alap gondjaid lehetnek. Ha már amnéziás vagy, akkor legalább olvass vissza!
    Te kezdted el ócsárólni a Jobbikot, arra kaptál válaszul egy Postás választ. Pont azért, mert amilyen az Adjon Isten....
    Hisztizésre úgy látom inkább te vagy hajlamos.
    Ha menstruálsz várj pár napot, el fog múlni. Állítólag 4-5 napig tart a ciklus. de fordítsuk komolyra a szót!
    Te is mész Irénke szex bulijára? Állítólag tömeges CUMI lesz :)))))

    VálaszTörlés
  21. Csak ha te is! Nem szeretném, ha életed eddigi 28 éve kárba veszne, hátha látsz valami jó figurát.-)

    VálaszTörlés
  22. Bocs a majmok 30 évesek.

    VálaszTörlés
  23. Ha megyek, te is jössz?? Nórika figyelmeztetlek! Én, csak gumival engedem bekapni! Nem vagy allergiás a gumira? nehogy herpeszed legyen ! :P:P
    Hmmm... akkor én nem vagyok majom.
    A szektás állatok a Psota Irén oldalán találhatóak. :P

    VálaszTörlés
  24. Látod? Dezinformálod a kedves olvasókat!.-)
    Gyere megismersz almazöld mazda2-essel megyek.

    VálaszTörlés
  25. Miért is dezinformálom?
    Kocsiban csináljuk? :))

    VálaszTörlés
  26. Nóri drága!

    Mi lesz, ha késem kicsit és te már Irénkén lógsz?! Miről ismerlek meg? :))Javaslom légy te az első és várj a fűtött kocsiban. A neved már úgy is tudom, több nem is kell. Csak ne FOGAZZ!!

    VálaszTörlés
  27. Az életkoroddal dezinformálsz. az adatlapodon az áll majom és nyilas.

    VálaszTörlés
  28. Hol, milyen adatlap? De nyilas az tény.

    VálaszTörlés
  29. Amit erre az oldalra raktál. Gyere motorral, az szexisebb.-)

    VálaszTörlés
  30. Jaaa, ezt a blogot 2 perc alatt csináltam. Nem igazán foglakoztam holmi adatok kitöltésével.
    Szexeltél már motoron?? :))

    VálaszTörlés
  31. Akkor itt az alkalom! :)) Megmutatom milyen a Jobbikosok Istene! :)))

    VálaszTörlés
  32. A feleséged mit szól? Nem mintha érdekelne.-)

    VálaszTörlés
  33. Mekkora cumi!!
    Nőnek akkor higgyé ha ló legel a sírján!!!

    VálaszTörlés
  34. Nem kérdezem meg tőle, elhiheted! :))
    Nóri drága! Egy bizalmas kérdés, amiért ne hari!
    Tudsz annyira, hogy én egy cigiért lemotorozzam? Ér majd nekem annyit? :))

    VálaszTörlés
  35. Ha nem jössz nem tudod meg.-))

    VálaszTörlés
  36. Nóri, szerintem te becsapsz!
    Lecsábítasz és szektásítasz?

    VálaszTörlés
  37. Én becsapni bárkit? Mondom, hogy beteg vagy.-)
    Az ember az ösztöneivel nem viccel? Vagy beijedtél nagyfiú? Félsz a szektás gruppitól?
    Nálunk nem piulósak a nők sokkal inkább bökősek.
    Ha érted?-))))

    VálaszTörlés
  38. Nóri drága!
    El kell rohannom videót csinálni, megkért egy nemzeti portál. 1 óra múlva jövök.
    Csóóóók... Láng Vince :)) Addig be ne pasizz!

    VálaszTörlés
  39. No akkor ha már Nóri szopott... egy kicsit vissza a témához..:))

    A kérdésre hogy hol volt a Jobbik 2000ben csak azt tudom válaszolni hogy akkoriban a Jobbik még nem volt ennyire erős, kellett hozzá az a 8 év hogy kialakuljon az a réteg aki változást akar... ha itt most minden hawaii lenne akkor nehéz lenne egy gyökeres változást akaró Pártot elfogadtatni. A helyzet szülte hogy a Jobbik ennyire vitte. Mert most szükség is van rá...
    De feltehetném én is a kérdést, hol voltatok és hol volt Posta Imre 2000ben??

    A többit inkább hagyjuk.... az erősen nézőpont kérdése és nem Vona tehet ezekről..

    VálaszTörlés
  40. Valószínűleg nem foglalkozott még politikával.
    Érdekes, hogy számos ember akkor kezdi a témát feszegetni, ha nem úgy mennek a dolgok ahogy kéne. Ne értsd félre nem vagyok jobbik ellenes. Csak mivel hirtelen ugrott a számuk számos oda nemvaló ember került be. Vannak gárdista barátaim, olyanok akik méltánytalanul kerültek ki. A régi garnitúrás jobbikosok akik kiléptek, mind nagytudású emberek voltak. Hidd el Vona lesz a párt veszte. atután kilehet állítani egy rakás dr.-t a listán, ha a főnök hülye az alapján ítélik meg őket. Ne mond, hogy nincs így, mert nektek nem szimpatikus Imre, ezért az egész baráti -ismerősi gárdát cikizitek.
    Nálunk is van ilyen és olyan. Soha nem sértegetném Jani Papát a maga sokxedik évével.
    Amelett nem tarom jónak az ellnvélemények kitiltását, mert nem halad a fórum. A viták viszik előre az embert. Ha az adminok így döntöttek akkor ez van. Ha valaki nagyon akar úgyis be tud jutni, de lehet gúnyolódni és sebeket nyalogatni.

    VálaszTörlés
  41. Vona úgy jó ahogy van, ez a véleményem (bár most elkövetett egy komoly hibát). Az alapvető baj veletek hogy ti a Jobbik élére egy Szent és tévedhetetlen "lényt" képzeltek el, nem csak egy magyart a sokközül akinek ugyanúgy vannak gyengéi és erősségei mint bárkinek. Megsúgom ilyet nem fogtok találni soha. Imre néhányotoknak azért tűnhet annak mert nincs ott ahol Vona. Láthatatlnul nagyokat mondani, tettek nélkül bárki tud...
    Ritkán szoktam foglalkozni a hozzászólokkal csak ha valami égbekiáltó baromságról szólnak egyesek (ez amúgy nem is olyan ritka). Én és Moto is voltunk már sokminden a hozzászólóitok körében szóval nem értem ezt az érzékenységet...
    Ami Jani Papát illeti a sokadik x évével talán több bölcsesség és tisztesség is szorulhatott volna, nem? A belinkelt kis megjegyzése, (amire már AS Roma nem tud válaszolni ugyebár),
    nem egy évek által megnemesedett jellemre vallanak...
    De amúgy engem csak az "Imre jelenség" foglalkoztat igazán. De azért néhány hozzászóló azért megmosolyogtat néha...
    Egy ilyen nagy szervezetnél mint a Jobbik vagy a Gárda bizony előfordulhatnak igazságtalanságok... De rengeteg a személyes sértődés....amikor az alázat hiányzik az adott emberből...
    Szoktam nézegetni a cikkeket (mármint anélkül hogy valami csibészséget akarnék:-)) de ebből nemigen fog semmi említésre méltó kisülni, ami a magyarság hasznára válhatna...
    Én egy kicsit azért másként nézem Imre ténykedését mint Moto barátom, ha nem muszáj nem szoktam dúrván támadni (kérdés kinek mi a durva), de úgy gondolom hogy jópáran ott nálatok is nem egyszer túl lőnek a célon.... mostanában ritkábban. De a választásokig bezárólag méltatlan módon mocskoltátok a Jobbik és a Gárda vezetőit. Ez nem megmagyarázható....
    Csak éppen az álltalad is emített kizárások miatt ritkán botlotok ellenvéleménybe....Az pedig nektek se jó...

    VálaszTörlés
  42. Ezzel tisztában vagyok, hogy nem jó. Ez volt a gond a diktatúrákkal és a maffiával is. Egy idő után elérhetetlennek érzed magad.
    Szereted Vonát azzal nincs baj. Nem szerthet mindenki mindent,ezért jó a prularizmus.
    Imre jelenség.?L! Ezzel nem tudok mit kezdeni. Egy ember híreket mond a többi lereagálja. Akkor heti hetes jelenség is ban, csak mi nem vagyunk zsidók és nem a bulvársajtóról filozófálgatunk?
    Mennyire rossz a széthúzás,hogyha valaki csatlakozik hozzánk,vagy hozzátok, MSZ-be vagy jobbikhoz, egyből megjelenik valaki, aki megmondja a tutit, miért vagy szar alak.
    Nem heyles! Amíg marakodunk addig elrejtődnek a gondok. Márpedig gond van hidd el az egész parlament egy csapat. Jól mondja Imre.
    Nem szeretném egyenlőre azt a szerktort megnevezni(elég nagy bajban van)ahol honatyáink maffiamódszerekkel éves szinten minden intézménytől kétszámjegyű milliós "védelmi pénzt" kapnak a pártkassszába. Ez 60-40 más elemzők szerint 70-30%-ban kerül elosztásra. Vagyis a több a kormánypárté a kevesebb az ellenzéké. Ezért nem érdekeltek a korrupció és számonkérés erőltetésében. Szerinted akár Zusch-i a maga 80 millájával valaki? Kellett egy bohóc, az átlag embernek elképzelhetetlen nagy összeg, és rajta gyerekek lehet nyalni a mézesbödönt. Elkaptuk!!
    Ez aprópénz. Nekem is csak most kezd körvonalazódni ennek a mélysége. Szóval kicsit be kell fékeznem.

    VálaszTörlés
  43. Ennyit sem kellett volna mondanom. Látszik, hogy kisember vagy (ami jó mert ilyenekre is nagy szükség van)aki még nem került összetűzésbe a hatalommal. Majd ha éjszaka téged is bevisznek, megrugdosnak,majd kiköpnek( ami ártalmatlan embereknél mindennap előfordul) akkor nyilván nagy szájjal(ami a jobbikra jellemző) cincognátok neveket. Látod ezért lettetek kitiltva. Néha csöndbe kell maradni, mert olyan emberre nincs szükség aki egyből csipog, ha szorul a hurok. Vagy elhiszed amit a másik mond, vagy nem. Ha nem nincs meg a bizalom, és nem kell vele foglalkozni. De ti kaptatok egy elutasítást, és azóta itt hemzsegtek ketten,(szintén nem baj, mert ezzel teszitek sz MFNK-t gazdaggá)nem tudtok legyinteni túllépni.
    Megkérdezem:
    ha partnerkapcsolatban visszautasítanak titeket, akkor is lejárató kampányba kezdtek az illető hölgy ellen?
    Ha nem érdekel nem foglalkozom vele. Mellesleg zsidóban nem lehet megbízni. Ezt tudnád, ha jobban ismernéd őket.Legjobb esetben csak kihasznál.
    Nem az MFNK bomlaszt hanem a magyar mentalitás.
    Soha nem fogsz neveket hallani, mert nemkell, hogy a másik elveszítse a munkáját. Ebből az elszólásból látszik, hogy nagyon fiatalok vagytok. Nálunk is fiatalabbak. Ahogy Jani Papártól is nyilatkoztál megmutatkozik, hogy nem tiszteltek sem istent sem embert, csak a dühötöket világgá tudjátok kiabálni. Ez is jobbikos mentalitás. Hát igen ilyen emberek is vannak. legalább Tv-t néz mert tegnap mondták be azokat a híreket amit Imre múlt héten kezdett mondani.
    Ne haragudj, annyival kevesebb az élettapasztalatotok és tárgyi tudásotok, hogy a napi rutin mellett nincs időm Ádám Évánál kezdeni. Kicsit komolyodjatok még. Nincs harag, de durván lefordítva. Mit akartok tőlünk? Általános iskolából nem lehet egyből egyetemre menni. Addig számtalan lépcső van.
    Miért van emellett egyettértés köztünk? Mert ugyanazokon mentát mindenki, és megértjük a másikat. Hanyas vagy? 47-es? Akkor mi félszavakból is megértjük egymást.

    VálaszTörlés
  44. Üdv Névtelen!

    Rövid leszek. Még 1x elmondjuk, 99-edszerre, csak úgy látom nem akarjátok megérteni!!!
    Nincs bajunk veletek, Posta Imrével sincs bajunk! Ha a Jobbikról befejezitek a mocskolódást, Mi is alább hagyunk a Ti fikázásotokkal! Lehet véleményetek a Jobbikról azt nem tílthatjuk meg, de legyetek tényszerűek és mindezt kulrúrált hangnemben tegyétek. Ne törpillázzatok, meg Emőkézzetek, se Lobbik, se Zsobbik ne legyen és akkor Mi sem Psota Irénezünk. Ha mindezt 1x megértitek, hajlandóak vagyunk fegyverszünetet kötni! Amit már 15x felajánlottunk. Rajtatok múlik.

    By, Moto

    VálaszTörlés