2010. május 5., szerda

Béláim, a hegy már elindult! - Posta Imre legújabb összesküvés elmélete

Csak az első szösszenetet másolom ide, mert akkora össze-visszaság, hogy ember legyen a talpán, aki kitud igazodni Posta Imre írásán. Itt elolvashatod baromságát: http://postaimre.euroweb4you.eu/print.php?news.1645


Ha már a görögök harcra szólítanak fel, akkor azt illik komolyan venni. Slotáék ezt is tették és kijelentették, hogy nem szándékoznak támogatni a görög kormány luxuskiadásait. Miután Putyin leült tárgyalni a hellén miniszterelnökkel, ez a gesztus érthető is. Dőljön be az egész korrupt és elzsidósodott EU, úgy, ahogy van, és járulékos veszteségként rántsa csak magával az USA-t és vele együtt a NATO-t is. A helyzet komolyságára való tekintettel itt van egy olvasóm levele: „Mondtam hogy elég nagy területen járok Esztergomtól Szekszárdig, most éppen a szekszárdi környéken. Az elmúlt két nap történéseiben kicsit már sok a véletlen. Tegnap Tengelicen légiriadót szimuláltak majd bemondták hogy ez egy csökkentett próba volt és vége. Az ismerősöm Dunaújvárosban ugyanezt tapasztalta a piacon dél körül. Tegnapi hír, egy másik ismerősöm Tatáról jelentette, hogy nem volt senki a konditeremben ahová a katonák is járnak, mint kiderült az állomány 80% át berántották. Ma Szászvár és Kaposvár között jártam, minden szem az égre szegeződött, kettesével jártak a vadászgépek. Plusz nem láttam még ennyi motorosrendőrt és posztost égész életemben, mint az elmúlt héten somogyban és baranya felső részén.”

Kérdésem imréhez:
1. Ki az ismerősöd Dunaújvárosban? Gondolom meri vállalni véleményét, hisz ha a barátod, akkor csak bátor ember lehet. Remélem nem a képzeleted szülte barátod, mert ez az "ismerősöm mondta" bizonyíthatatlan demagóg szöveg 100 éve lejárt. Ha mondunk valamit, azt illik forrás megjelöléssel alátámasztani!

2. Ki a másik ismerősöd Tatáról? Kérdésem ugyanaz, mit előbb!
3. Arra gondoltál, hogy esetleg valami "nagykutya" jöhetett országunkba, amit esetleg veled nem közölt az NBH, sem a MOSSAD? Biztos vagy benne, hogy elindult a hegy??
4. ORVOS LÁTOTT MÁR???


3 megjegyzés:

  1. Milyen furcsa, ezekről a létező összes médium mélyen hallgat. Imre szerint egy világháború robbant ki és rajta és az 50 fős csapatán kívül nem tud róla senki. Imre, jobbulást kívánok:)))

    VálaszTörlés
  2. Szegényke annyira agyalágyult, hogy mielőtt leírna valamit, sehol sem tájékozódik. Mint kiderült, Kecskemét és környékén április 26 és mjus 7 között nemzetközi hadgyakorlat van.
    http://htka.hu/2010/04/22/hadgyakorlat-kecskemeten/

    Szegény Imre! Most mi lesz a sok megvásárolt élelmiszerrel??

    VálaszTörlés
  3. Ez a cikke is azt bizonyítja ha Imre azt hallja a neten hogy Putyin kiment szarni a budira , szerinte már az is a biztos világháború előjele.

    VálaszTörlés