2010. május 31., hétfő

Psota Irén szerint a Jobbikosok sátánisták

13 megjegyzés:

  1. Imre egy beteg fasz!
    Ez a kis megjegyzése meg sértőbb mint az összes írás meg kép amit mi össze szedtünk.

    VálaszTörlés
  2. Na de kérem ez azért egy kőkemény bizonyíték, hogy a Jobbik egy sátánista szervezet: 16,66! Csak azt nem értem, hogy ez a tökkel ütött Sátán fickó miért nem 66,6 százalékos győzelmet teremtett a Jobbiknak, hiszen ez az igazi sátánszám. De tán Sátán bácsi nem igazán matek zseni.

    VálaszTörlés
  3. Pedig kérdezte, hogy van-e köztük matematikai zseni, de aaszem ehhez nem kell zseninek lenni. A hülye is tudja, hogy a sátán szám simán 666 és nem 1,666. Ez már mindenben agyrémet lát. Kár, hogy a 88 oldalas Jobbik program füzetet nem hozta fel. Az is kb ugyanekkora bizonyíték. Ez egy hülye fasz!

    VálaszTörlés
  4. Nah ez az. Ez a bizonyíték, hogy a Jobbik az náczi. XDXD

    VálaszTörlés
  5. De addig jó, míg csak ilyen baromságokkal tudnak a Jobbikkal szembe menni. Itt is látszik, hogy érvek helyett csak a szánalmas butaságokat póbálják fontossá titulálni. Erőlködés az egész.

    VálaszTörlés
  6. Vona Gábor neve pedig 9 bötűböl áll és -láss csodát- C I O N I Z M U S is 9 bötűből áll! Bebizonyul tehát az is, hogy Vona Gábor egy cionista ügynök! aaaaaaaaaaaargh!!!!

    VálaszTörlés
  7. Uhhh erre nem is gondoltam. Érdekes. XD Viszont, ha a Vona után T betűt teszünk, akkor a vonaT szót kapjuk. Na és ugye tudjuk, hogy Auschwitz-ba mik mentek! Nah ugye. Logikus.

    VálaszTörlés
  8. Aztán ott van még MORVAI krisztina is. Visszafelé olvasva MORVAI=IAVROM vagy fonetikusan YAVROM ami egy gyakori héber vezetéknév!!!! Mé jó tele vagyunk ésszel nem hagyjuk magunkat megtéveszteni bözmeg!

    VálaszTörlés
  9. na ez má durva mi? és még vannak akik azt hiszik hogy a Jobbik valóban az aminek láccik ha abbó a szemszőgből nézzük ahonnan nem annak láccik mint amilyennek láccana ha abbó a szemszőgből néznénk amibő kéne ha úgy akarnánk látni ahogy láccik amikor nem annak láccik aminek nem kéne bözmeg! naná hogy vanám itten hely az észnek kérem! minket nem lehet csak úgy átsmuccolni a spánclikán denemááám!!!

    VálaszTörlés
  10. Ejjha ez az utolsó komment olyan igazi Posta Imrés megmagyarázás vót. Én értem, hogy ti nem értitek, de épp ezért értjük. Tehát én tudom, hogy ti tudjátok, hogy ők nem tudják, hogy mi tudjuk. Teccik érteni????

    VálaszTörlés
  11. egyébként Posta Imre is 9 bötű mint cionizmus bözmeg... há már senkibé se lehet bízni aztakutyafáját!?

    VálaszTörlés