2010. május 29., szombat

Az apró különbségek az MFNK hívők és a Jobbik szimpatizánsai között

Az egyik hozzászóló lényegretörő megállapítása:

Megjegyzés:
Kerecsen! Mielőtt kritizálsz, illik példát mutatni...
Nagyot mondani tettek nélkül bárki tud, tessék megmutatni, hogy hogyan kell ezt jól csinálni... Ja, hogy eddig nem tettetek semmit? Nem is tervezitek a közeljövőben? Talán azt gondolod, hogy a Jobbik szimpatizánsai azt várják, hogy az elmúlt 60 év mocskát a Jobbik ellenzékként majd egyedül megoldja egy hét alatt?
Sem én, sem más nem gondolja ezt. És ahhoz, hogy ők eredményesek legyenek , minden magyarnak hozzá kell tennie valamit az ügyhöz. Élni pedig nem fog helyettetek senki, sem a Jobbik, sem az MFNK, sem más.

6 megjegyzés:

  1. Üdv Mantis!

    Az MFNK hívők helyett, nem MFNK szekta tagokat akartál írni?

    VálaszTörlés
  2. Ja, de írhttam volna a Jobbik-gyűlölők klubját is... Mert ez az mfnk nemigen több annál...

    VálaszTörlés
  3. Ha nem haraxol, ismét javítalak! Nem inkább Jobbik-ra irígykedők klubját akartál írni? :))

    VálaszTörlés
  4. Azért gyűlölik mert irígyek rájuk. Szar lehet hogy a Jobbik 1 millió embert odaállított a magyarság ügyéhez (sok igaz magyar ember kemény munkájának segítségével), ők meg a szaros kis honlapjukkal csak 40-50 embert tudtak összeszedni, akik amúgy sem akarnak tenni semmit, csak a neten akarják egymásnak bizonygatni hogy ők mekkora hazafiak.:))

    VálaszTörlés
  5. Ami még iritálóbb lehet ezeknek az MFNK szekta tagoknak, hogy Vona Gábor 33 éves, a majd 50-es éveit taposó Psota Irénkéhez képest. A Jobbik vezérkarának átlag életkora sem éri el az MFNK szekta tagok felének az életkorát. Kivénhedt vén trotty huszárok. Gondolom, mikor fapipa, meg Jani papa netezik, a déduokáknak kell lenyomni az entert, hogy elmenjen az 1-2 óra alatt leírt kommentje, mert már alig lát szegény és a remegő kezeivel is alig van ereje lenyomni a gombot. De, azért harcolni akar minden áron. :)) Bár, akinek 2-3 év van az élet és a halál között, annak nem nehéz felajánlani a szaros életét.

    VálaszTörlés
  6. Attól hogy valaki öreg még nem kellene autómatikusan seggfejnek lennie, a Jobbikban is vannak idősebb de tapasztalt és tenni vágyó emberek.
    De aki most öreg korára az mfnk-t akarja "erősíteni" annak nem árt ha a bogyók kéznél vannak.
    Jani papa egy igazi csoda, vénségére sikerült úgy kiábránulnia a Jobbikból hogy igazán még azt sem fogta fel hogy mi is az.
    Fapipa.... ő se semmi.... úgy 6-7 hónappal ezelőtt azt írta az egyik fórumon hogy "a Parlamenti demokráciának vége , mert negyed éven belül A NAGY HULLÁM(?!) el fogja söpörni a parlamenti pártokat"....
    Valamiért soha nem fejtette ki sehol (még imre) sem hogy mi is ez a "nagy hullám".:))
    De W.F. egyszer megjegyezte hogy biztos az agyhullámokra gondolt... tudod amikor jön a roham....:)))))
    Az a fapipa amúgy ha jól tudom Fiser Tivadar , ő az egyik mfnk-s góré.:)) Meg nem mondom milyen pozicióban , de asszem ő kezeli a pénzügyeket...

    VálaszTörlés