2010. május 24., hétfő

Majd Psota Irén vár mindenkit a kapuban.... (Egyre többen vannak a Psota Irént követők) XDXD

Kedves Imre!

1. Tehát, ismét "egy barátod mondta". Erről a bizonyítási módszereidről mikor fogsz leszokni, azt csak a jó Isten tudja. Hiába no... meggyőző érvek. :))

2. Imi bácsi! Te tényleg azt gondolod, hogy, ha ténylegesen bekövetkezne a katasztrófális VALAMI, akkor abban a bizonyos kapuban, ahol ti már őrt álltok és ott találkozol majd a tömeggel, akkor az majd téged, illetve titeket fog követni???? XDXD Komolyan mondom, röhögőgörcsöt kapok tőled! XDXD
Imre! Hisz hót debil fejed van. Rád néz az ember és azt látja, hogy egy agybeteg idióta vagy. A hírös előadásaidon, (amin 10-12 ember vesz részt átlagban, azok is állandó hallgatóid) olyan ember benyomását kelted, mint aki most szabadult valami gumiszobából A hangod is kislányos. Semmi olyan nem sugárzik belőled, ami az embert "megfogná" és magad mögé tudnád állítani. Te nem, hogy vezető nem vagy, de még vezér egyéniség sem, sőt, még azt a 8 fórumozódat is alig bírnád vezetni, nemhogy egy tömeget!
Te tényleg azt hiszed, hogy követni fog bárki is?? Önkontrolt szoktál gyakorolni??

3 megjegyzés:

  1. Az utolsó mondat inkább sajnálatra méltó...
    Beteges küldetéstudatról árulkodik....
    Imi! Ébresztő!

    VálaszTörlés
  2. Helló Mantis!

    Megfogom mutatni a Irénünk írásait egy pszichológusnak. Kíváncsi leszek mit fog mondani.

    VálaszTörlés
  3. Hali Mr.Moto

    Szerintem azonnal a telefonért fog nyúlni és beviteti Imrét.
    Amit mostanában művel az már tényleg korházi eset , főleg ezek a küldetés tudattal átitatott baromságok mint a cikknél amit itt kiragadtál. Komolyan mondom ijesztő....:)))))

    VálaszTörlés