2010. május 5., szerda

Béláim, a hegy már elindult!

Mint ma is, Posta Imre felhívta hívei figyelmét, hogy ismét "Megindult a hegy", tehát kitört a 3. világháború, kitudja Posta szerint már hanyadszorra. Mindenki zsákoljon be élelmiszerekből és ragadjon fegyvert, mert jön a VALAMI!

Imre! Tudjuk, hogy jót akarsz, csak faszul csinálod!

By
Mr.Moto

13 megjegyzés:

  1. Bizony-bizony.... Ezek a dolgok így működnek arra felé:)
    A világsajtó egyenlőre a közel -keleti ügyben sem tájékoztatott nagyobb balhéról, de Imre szektavezér már világégésről beszél.
    Kérjük hiszékenyebb Posta Imre olvasókat hogy azért nézzenek szét egyéb hírforrások irányában is mielőtt az utolsó buznyákukat is élelmiszerre költenék. Mert félő hogy csak a hó végi számlák fognak megérkezni , nem a tankok.

    By Mantis

    VálaszTörlés
  2. Már írtam is. Egyenlőre ismerkedek a felülettel. Ha már kinézünk valahogy és csináltunk pár topicot majd elkezdem reklámozni. Te is beajánlhatod majd kerecsennél:) De szerintem csak már ha készen van a blog rendesen akkor kellene nem?

    By Martins

    -----

    VálaszTörlés
  3. Láttam írásod. Csinál, egy profilt magadnak, hogy ne Mr.Moto néven jelenjen meg hozzászólásod. Amikor blog bejegyzést csinálsz, akkor használd a kódot.. Hosszászólásnál saját profilt haszbálj szerintem.
    Már elküldtem postának és kerecsennek is a linket és Aetila-nak is írtam, a YT-on, ő is figyelemmel kíséri posta ámukfutását.
    Olvastad? Már késeket vásárol minden posta fan! :))) A fotel forradalmárok be vannak szarva. És postát fogják követni?? Mert szerintem posta lesz az első, aki repülőre ül, ha kitör a VALAMI! :))

    VálaszTörlés
  4. Nem értek hozzá, de már ismerkedek ezzel, majd csak kiismerem

    VálaszTörlés
  5. Nem kell kapkodni, szerintem bőven lesz időnk mire az a VALAMI kitör, tehát lesz még időnk elmélkedni az "IMRE CSODÁN"! :)))

    VálaszTörlés
  6. Miért, mi a baj a bloggal? nem jó ez így? Vannak sémák, csak rá kell kattintani. Mit szeretnél? Fekete hátteret, vagy mit? Adj egy linket ami tetszik neked és megpróbálom olyanra megcsinálni.

    Felnéztem az égre, de nem láttam jönni az "IMRE CSODÁT". Este is megnézem. :))

    VálaszTörlés
  7. Ja nem azért, csak mittudomén mint a kurucinfó vagy valami hasonló kialakításra gondoltam, amúgy rendben van így is Végül is a tartalom a lényeg.
    Imre csoda? Hát mire gondoltál te, azt agymosott Jobbikosok nem érthetik.:))))) Magyarországon jelenleg kb 50 ember érti csak. Sajnos mi nem vagyunk benne ebben az 50ben.
    De moto figyelj.... valami jön:)))))))))))

    VálaszTörlés
  8. Legalább a Jobbik- Posta Imre főcim ne narancssárga legyen szerintem. Még azt hiszik ez valami zsideszes blog

    VálaszTörlés
  9. okés, amit kiismerem magam a funkcókon máris átcserélem. De te is megcsináltatod! felteszem a posta logóját, hátha beperel! :))))

    VálaszTörlés
  10. Jóóóó:)
    Majd próbálom kiismerni hogy hogyan működik a blog szerkesztése. Ha tudok én is próbálok alakítani rajta.

    VálaszTörlés
  11. Ha jobbra felmész, ott a testre szabás opcióra klikk, aztán a más sablon választása. Van pár, de mind fos. Válassz egyet, én rád bízom.

    VálaszTörlés
  12. Na a két fasszopó, faszcibálónak!

    Itt az elején kellett volna eltörni azt a kacska kezeteket! Tény és való, hogy jól bírjátok, kitartó kis szarjankók vagytok, ezért jár az elismerés!

    Azt sem bírom amikor az a "Kerecsen" nevű ráveti magát minden Jobbikos témára, hiszen még a hülye is látja, hogy valamiért nagyon be van feszülve rájuk ezért mindig csinál egy halom szart ha valaki szóba hozza a Jobbikot, de az amit ő csinál az kutyafüle ehhez a gigantikus trágyadombhoz képest amit ti ideszartatok erre a blogra!
    Ez kajakra egy igazi szartelep! Szinte hihetetlen, hogy képesek vagytok ennyi időt és energiát beleölni a mocskolódásba, komolyan mondom Imre az egészcsapatával együtt egy év alatt nem hányt másra fele ennyi szart sem, mint amennyit ti itt ketten összefostatok!

    Na ti aztán igazi mélymagyar nemzeti érzelműek vagytok mondhatom!

    Nem kár érte, hogy patkányból féreggé avanzsáltatok! Van aki ilyen irányban fejlődik bizony ám! Bár ez várható volt miután a Jobbikos vezetőitek is mint az őrült úgy siettek, hogy beülhessenek a pénzéhes tolvaj bűnöző politikai elitbe! De nézzétek a jó oldalát, így velük együtt liberalizálódhatokk majd! Egyik nap bejuttattátok őket a fertőbe, cserébe egy nap majd ti is együtt buzulhattok velük a fürdőben! Na csak így tovább semmirekellő kis köcsögök!

    VálaszTörlés
  13. Nah mitől vagy ilyen kis ideges te bátor Névtelen nagy megmondó? Talán "férfi" létedre megjött a menszeszed?

    Elolvastam írásod és 2x-i nekifutásra is, csak annyi jött le belőle, hogy bla... bla... bla...
    De, hogy érdemben is válaszoljak magasröptű firkálmányodra, annyit tudok mondani, hogy: Böfff...
    Remélem válaszom kielégítő volt és a mentruációs zavarod is hamar rendbe jön!

    VálaszTörlés