2010. május 31., hétfő

Psota Irén összeesküvés-elmélete a cigánygyilkosságok és a közelgő atomháború között

4 megjegyzés:

  1. Szerintetek ezek a posta imre szopós malacok, mekkora idióta seggnyaló szarkupacok?? :)) Íme egy jutubos komment:


    brojoe100 has made a comment on Vona Gábor: "Mind a 47 képviselőnk eskűvel erősíti meg a visszahívhatóságát" (2010.04.29.):

    Egy kérdés: miért nem ment el a Jobbik vezére a kettős állampolgárság megszavazására? Igaz hogy nem érdeklik a határon túli magyarok és pénzt kapott az Mszp –től? Jobbikosoktól hallottam hogy azért is maradt távol mert az Mszp-sek megigérték neki hogy megsemmisitik a cigány származását bizonyitó dokumentumokat. Ezt szerintem úgy hivják hogy hazaárulás, nemde?

    VálaszTörlés
  2. Kedves brojoe100!

    Azért nem volt szavazni Vona Gábor, mert anyádnál volt szopatni. Anyád meg mikor telefröcskölték ondóval a zsidó, herpeszes pofáját szájzárt kapott és így Vona, csak akkor tudott szabadulni tőle, mikor telerúgta a busa fejét és kirúgdosta az összes fogát. Hát nem vetted észre anyádona a változást??

    VálaszTörlés
  3. Újabb Posta fan komment:

    TheLondonNewYork has made a comment on Balczó Zoltán: "Ha a fidesz nem tartja meg ígéreteit, számon fogjuk kérni" (2010.04.26.):

    Miert nem vett reszt Vona a kettos nepszavazason? Miert nem kaptunk elfogadhato magyarazatot miert maradt tavol? Nem engetek a Mszp-s gazdai? Mennyi penzt kapott erte? Kiderult: a Jobbiknak hazaarulo vezere van, akinek csak a szaja nagy de ha tenni kell inkabb felveszi a penzt es letojja a magyar testvereket. Hu de nagy magyar az ilyen Mszp berenc arulo! Egy TORTENELMI szavazast amit tobbszazszor megbeszeltek es mindenki tudott rola mikor lesz nem lehet elfeljeteni! Csak ha megfizetik...

    VálaszTörlés
  4. Tudod mi a probléma Moto ? Az, hogy ezek a kommentelők még a kettős állampolgársággal vannak elfoglalva, holott az egész kettős-állampolgárság dolog a külföldön élő zsidók itthoni földvásárlásához kell és nem ahhoz, hogy erdélyben vagy a felvidéken Mari néninek magyar állampolgársága lehessen.

    Az a baj, hogy az ország nagy része akkora sötétségben van, hogy nehéz lenne itt bármit is csinálni. Ennyi sötét embert nem lehet felvilágosítani egy perc alatt. Amíg ezek azon tanakodnak, hogy hol volt Vona Gábor addig a földet vagy a lakásukat kivásárolja alóluk a zsidó tőke.

    Inkább erre figyeljetek, mert ezt is megírtam egy régebbi hozzászólásban : Most lesz egy alapítvány, ami MEGVÁSÁROLJA a fizetni nem tudó tulajdonosok lakását a banktól és a tulaj tovább lakhat bent a lakásban. előre megírtam, hogy ezt fogják csinálni mert ez a leglogikusabb lépés! Tovább lehet a vérét szívni a szegény ostoba hülyéknek és még hálásak is lesznek, hogy nincsenek kirakva az utcára. Így működik a zsidó fifika. A saját házadban bérlő leszel. Porig aláznak és még kezet csókolhatsz nekik háládban.

    Mondom: kegyetlen a sötétség szép hazánkban.

    bukovinai.

    VálaszTörlés