2010. július 31., szombat

Veréb jól látja a dolgokat

21 megjegyzés:

  1. Ez a veréb mindenkit megfosat, de rendesen....

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  2. Erkelenz!Csak a csípákat szeretném kitörölni a szemekből.Most majd jön az össztűz,majd a törlés.

    VálaszTörlés
  3. Veréb!
    kérdezd már meg lécci itt, hogy akkor most mi van? Lesz háború, vagy csak ugattak a semmibe, mint mindig? :))

    http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.2293

    VálaszTörlés
  4. A blogon nem is fog történni semmi, ez csak az első kör. A második kör az, amikor a postafanok elzarándokolnak rendszeresen Posta "előadásokra" (rajtuk kívül nincs is ott senki) ahol shoppingolhatnak Posta könyveket és persze "hozzájárulhatnak a szekta egyéb költségeihez". Aztán jöhet a harmadik kör amikor részt vesznek a már nem nyilvános összejöveteleken ahol felesküsznek az MFNK-ra, na itt kezdődik a mély víz. Aztán a harmadik kör leghülyébbjeit kiválasztja Imiguru (ehhez nagyon ért) és bevezeti őket a negyedik körbe, ahol különleges agymosáson mehetnek át. Ezek feltételezhetően egyelőre csak a guru személyes kis gárdája, de talán később, ha úgy adódik, ezek lehetnek az MFNK balek "harcosai".

    525

    VálaszTörlés
  5. Az eskütétel már több ízben megtörtént. kerecsen még dicsekedett is vele.
    Amúgy meg ezektől semmi félni való nincs, hisz egytől egyig gyávaszarok!

    VálaszTörlés
  6. Veréb, még csak az első körben vagy, a postablog regisztráltjai között. Még be juthatsz a második körbe, ha elmész az előadásokra és persze shoppingolsz is, mert a te pénzedet is szívesen látja a guru, de már nem juthatsz tovább, mert a harmadik körbe már nem engednek be, nem fogsz kapni meghívást a találkákra. A harmadik körben kezdődik csak a szekta, a titkos társaság.

    525

    VálaszTörlés
  7. Moto, szerintem sem lesznek túl sokan a negyedik körben, mert ott már nem nyuggerek kellenek. De azért lehetnek páran, főleg hogy még csak most indul be a szekta.

    525

    VálaszTörlés
  8. Veréb

    Most látom, hogy mik történtek a postaimre.com-on,( na meg itt is) amíg nem voltam itt.... Huuuuuu...Asszem, Gerry és Kerecsen kapkodhatják a fejüket. Te, Hun-szabi - már eleve a helyesen látjátok a web.oldalt.Mézesmózes hozzászólásait pedig nem kell kommentálni...

    Ha már nekem nem adott a lehetõség Imrét a saját lapján elérnem, tegyétek ti, amíg errelehetõségetek van.Sok sikert és okos HSZ-eket kivánok:

    papa53

    VálaszTörlés
  9. Papa 53!Pont akkor küldtem neked pü-t,mikor kiregisztráltak téged úgyhogy már nem kaptad meg.Én már több mint 1 éve látogatom az oldalt-több néven mert mindig törölnek-ha adsz egy emilcímet újra elküldeném.525 biztosan nem leszek felső kategóriás.

    VálaszTörlés
  10. Veréb

    email cím Mantisnál.... Ne izéjj mááá....Csak nem levelezni akarsz velem????? Hasznosabban is eltöltdhetet az idõdet...

    papa53

    VálaszTörlés
  11. Papa53!Nem-e dolgoztál a transeurope-nál?Akkor szerintem összefutottunk 1szer valahol németországban.

    VálaszTörlés
  12. Mantis mail-címét ki kell bogarásznom a káoszból...(nincs most rá idõm, se kedvem...) Transeurópa ismerõs, de én csak "hagyományos" cégeknél voltam, ahol megbecsülik a munkaerõt, s rendesen utalják a suskát...Ha a maailcímemet akarod, írj Gerrynek...Csak sikerül megkapnod, de itt nem teszem közre... sorry....

    papa53

    VálaszTörlés
  13. ...vagy Mantisnál érdeklõdhetsz...Neki is megvan...talán...

    papa53

    VálaszTörlés
  14. Papa53.No problemo.Itt úgyis tudunk véleményt cserélni.

    VálaszTörlés
  15. .... na, ha gondolod....

    VálaszTörlés
  16. Papa53!Nem titok,tudsz újra regisztrálni,nem az ip címedet törölték.Kéne 1 kis segítség.

    VálaszTörlés
  17. Veréb!
    Nem hiszem, hogy neked segíteni kéne. Ezek olyan gyengék, hogy simán levered őket. Ez a gagyi JANI is próbál poénosokat mondani, de nagyon nem megy szegénykének. :))

    VálaszTörlés
  18. Veréb, ajánld fel a szektának ezt a cikket a Barikádról: "Vona: Akik azért jöttek a Jobbikba, hogy karriert csináljanak, azok nagyon rossz helyre tévedtek". Biztos fog tecceni a gurunak, mint minden ami róla szól :)

    Icus

    VálaszTörlés
  19. Egyébként ma reggel láttam Imikét egy benzinkútnál, még püffedtebb a feje mint a fotókon. Aggódok ezért a gyerekért.

    Icus

    VálaszTörlés
  20. Milyen segítség?... Mindenki segítsen magán, (de nem vagyok olyan szõrös, mint ahogy mások látnak). A postaimre.com-al különben is tele van a zacskóm; ha regisztrálnák is - minek????

    Imre tudja, hogy mit tartok róla. Én tudom, hogy õ mit hisz rólam... Veréb, hidd el, én ebben az egészben már semmi örömömet nem lelem, hiszen miért foglalkozok Posta Imrével???? Az én besorolásom szerint már van számomra egy fix karaktere, s ezen nem hiszem, hogy változtatni tudna... Nem akarok én senkinek rosszat, vagy jót, sz@rok mindenre, hiszen kisebb gondom is nagyobb jelenleg, mint hogy debilekkel, gurukkal, meg ehhez hasonlókkal foglalkozzak... Csak akkor kapcssolok a lapjára, ha már máshol minden szarságot elolvastam... Néha bosszankodok, néha halálra röhögöm magam, de még élek...
    Nos, Posta Imre nem oszt és nem szoroz nálam. Ha ez így lenne, nem tudnám az életemet másképpen meghatározni, minz sivár...Ezt a fokozatot pedignem hinném, hogy elviselném...

    papa53

    VálaszTörlés
  21. regisztrálák = regisztrálnék... (kezdek hülyülni?????)

    VálaszTörlés