2010. július 31., szombat

LIBONA-nak vaB egy otlete

LIBONA!
Ha ketó otleted vobna az job vobna! Tunank valobgatnyi!


36 megjegyzés:

  1. Persze lehet rajta mosolyogni, de meg is lehet érteni hogy egyre többen begolyóznak miután ráébrednek, hogy nincs még egy olyan ország a "civilizált" világban, amit úgy kiraboltak volna az utóbbi húsz évben, mint Magyarországot. Celente jóslata sajnos bejöhet és kitörhet nálunk egy olyan káosz, hogy a Dunát is vörösre festi majd a vérünk. Én ezért is támogatom a Jobbikot: egyelőre ez az egyetlen szervezett és józan erő, ami képes lenne úgy kormányozni, hogy Magyarország elkerülje a nagy vérfürdőt és újra jó legyen magyarnak lenni. Ámen.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  2. mézesmózes

    Úgy gondolom, egykori (???) foglalkozásod hamarosan ismét gyakorolhatod, hiszen meglátásom szerint egyre többen vannak, s lesznek is akik egy hozzáértõ lélekgyógyász nélkül a semmibe hullanak...

    papa53

    VálaszTörlés
  3. Hey Mantis, ezt is te tetted a hálóra? http://www.youtube.com/watch?v=Vowv0k5TzgQ&feature=player_embedded#! Gratula! Meg értem, hogy a film be lett tiltva, hiszen az ÁVO tovább is él és talán csak most jön a fénykora az új Európai SzovjetUnió birodalom szolgálatában. Az én családomat is jócskán megtépázták ezek 56 után. Szebb jövőt!

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  4. Papa53, már nem praktizálok, de egyébként is szerintem az igazságtalanság által okozott traumákat nem nagyon lehet kikúrálni pszichoterápiával, csak az igazság helyreállításával.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  5. Ugyan, mózi, ne szerénykedj. Praktizálsz te, ha közvetett módon is... Gondolod, hogy a "gyógyíthatatlonokon" kívül bejegyzéseid nem hatnak másokra is a postaimre.com-on?...Ez egyfajta preventív módszer, aminek eredményessége sokkal nehezebben mérhetõ, de ez nem jelenti fölöslegességét.
    Egy nemzetet ért trauma "gyógyulása" csakis a nemzeti, illetve a nemzettudat gyökeres  átváltozásával lehetséges, aminek - igazad van - alapja az igazság - többek között...Sajnos a szerintem másik fontos tényezõk( hit és remény), manapság mintha hiánycikknek számítana európaszerte. Celente jóslatának beteljesedése szinte biztosra vehetõ. Hogy azután mi lesz, csak a Mindenható tudja...

    papa53

    VálaszTörlés
  6. Papa53, ha kitör a nagy balhé, akkor egy dolog biztos: nem a "rendes emberek" és az értelmiség fogják túlélni, hanem az erőszakosak, elsősorban a cigányok és a börtönből kiszabadult mákvirágok. Az értelmiség azonnal menekülni fog az országból, ha van rá lehetősége, ha pedig nincs, el fogja őket söpörni a randalírozó hordák cunamija. A rendőrség csak a nagyobb városokat tudja majd megvédeni a káosz ellen, hadseregünk pedig alig ha lenne. Sok "rendes embert" valószínűleg meg fog védeni a Magyar Gárda, de néhány ezer gárdista nem fog tudni csodákat művelni. A szarkeverők pedig elsőként fogják betuskolni az autóba a kis családot és a kutyust, aztán irány Gerry lakása Svájcban.

    525

    VálaszTörlés
  7. Így van 525, ha itt minden bedöglik és kitör a káosz, akkor először jól ki fogják tombolni magukat a magyarokat gyűlölő kolompár hordák (akiktől még a cigány többség is retteg) és a kiszabadult sittesek aztán majd jön a NATO rendet csinálni, aki majd átadja a hatalmat a metélteknek, ők pedig a rendfenntartásra hívatkozva kőkeméns diktatúrát fognak bevezetni (ez már nem is "irányított" demokrácia lesz) mindaddig, ameddig a maradék magyarokat teljesen agymosták vagy kibelezték, mint ahogy ez megtörtént 56 után is.

    kormi

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!

    Ti láttok az utcán elégedetlen embereket? Mert én nem nagyon. Tudom vannak sokan akik nem jól élnek, de láttok ti bárhol olyanokat, akik harcolni akarnak? A postafoson kívűl. Bár ők is, csak a fotelból ugatnak. Úgy látom benneteket is elkapott a posta gépszj. Sajnálom, de itt még tüntetéseket sem látok kibontakozni, nemhogy vérfürdőket. Ha lesz is valami, az még nagyon odébb van.

    VálaszTörlés
  9. Nem érted, Moto, nem lesz itt szabadságharc sem talán még tüntetések sem, elégedetlen emberek viszont egyre többen és ha össze kombinálod a növekvő munkanélküliséget egy élelmiszer és energia hyperinflációval (mindkettő a küszöbön már), akkor egyre több bűnözés és zavargás lesz, ami gyorsan káoszba mehet át, mivel a magyar állam még a jelenlegi állapotban is alig képes fenntartani a rendet a nagyvárosokon kívül. Posta azt hiteti a balekokkal, hogy majd szabadságharcosok teremnek a nagy semmiből, de sokkal inkább elvadult hordákat láthatunk ha minden így megy tovább.

    kormi

    VálaszTörlés
  10. Ha pedig elégedetlen embereket akarsz látni, Moto, menj nézz körül a kisvárosokban és a falukban/tanyákban, de főleg ne a városi szórakozóhelyeken és a plázákban, mert ott csak azokat látod, akiknek még van mibűl és akik egyre kevesebben vannak.

    kormi

    VálaszTörlés
  11. Kedves Kormi!

    Nem igazán akarok most vitába szállni, mert túl fáradt vagyok ma ilyenekhez, de holnap kitárgyalhatjuk bővebben ezt a témát. Mindenesetre, szerintem volt már ennél sokkal rosszab is és akkor se történt semmi. 30 éve megy ez az elégedetlenség. Én biztos vagyok benne, hogy itt még hosszú, hosszú évekig nem lesz semmilen háború, meg vérontás. Ne felejtsétek el, hogy ti is még pár éve pont sz@rtatok a politikára. Ez korral jár. Elértünk egy kort, átlag 40 év és már jobban odafigyelünk, de a nálunk fitalabbak most pont ott tartanak, ahol mi pár éve. Tehát a korunknál fogva hisszük azt, hogy úúúú most aztán világvége, meg hasonló. Lesz háború, de az izrael és az arabok közt lesz, szerintem. Nálunk nem lesz semmi. Főleg, hogy a felmérések szerint, az ország nagy része narancs ködben ájuldozik.

    VálaszTörlés
  12. és elégedett a fidesz munkájával.

    Ez lemeradt.

    VálaszTörlés
  13. Miről beszélsz, Moto? Nem volt itt komoly elégedetlenség Kádár óta egészen a kilencvenes évek vége felé. Az elégedetlenség pár évvel ezelőtt kezdődött csak, ahogy elfogytak a tartalékok, kezdtek bedőlni a hitelek és nyugati árak kialakulni a boltokban miközben a jövedelmek balkáni színten maradnak. Most pedig már általános a recesszió és jön az élelmiszer/energia elvadult infláció együtt a már nem kordában tartható munkanélküliséggel, de Magyarországon ezeknek a kombinált hatásai természetesen sokkal kegyetlenebbek lesznek, mint a legtöbb európai országokban. Ha csak ezeket veszed figyelembe (nem is beszélve a már megoldhatatlan cigány kérdésről), egészen másképpen látod a dolgokat. Ami a fidesz népszerűségét illeti, ez csak egy nagyon felszines jelenség ami nem érinti az igazi nagy problémákat és ezek már karácsony után az előtérbe fognak kerülni.

    kormi

    VálaszTörlés
  14. Ami pedig a magyar fiatalokat illeti, Motokám, mit gondolsz mi fog történni, amikor már alig lesz reményük állást találni a diploma után és már a nyugateurópai munkapiac is zsúfolt lesz? Ez pedig a 2011-12 szakaszban fog bekövetkezni minden józan gazdasági elemző szerint.

    kormi

    VálaszTörlés
  15. Nem azt vitatom, hogy vannak-e, vagy még többen lesznek-e az elégedetlenek, hanem azt, hogy itt nem lesz semmilyen vérontás. Ennyi.

    VálaszTörlés
  16. Amúgy teljesen megújult (meghülyült?) a Posta blog: http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php

    Úgy láccik hogy van rendesen pénz és logisztika a Posta szekta mögött.

    Öcspöcs

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok.Ez a lipoma oly setét minda páko.Örülök Mózi hogy itt vagy.

    VálaszTörlés
  18. Jah, azt meg már tavaly óta mondogatom, hogy a fidesz szokásához híven semmit sem fog betartani az ígéreteiből. Én is max 2012-ig gondolom, hogy kormányozni fognak, mert addigra már kinyílik a fideszesek szemei is. Aztán a Jobbik átveszi a hatalmat és talán jobb lesz. Ezen kívül semmi más nem fog történni.

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok, akit még nem üdvözöltem!

    VálaszTörlés
  20. Már is van vérontás, Moto. A lakosság egy jelentős része, többnyire cigányok de nem csak, már mindennapi szinten gyakorolja a vérontást, csak ez nem jelenik meg a hívatalos statisztikákban, mert nem politikailag korrekt erről beszélni. Ha már nem lesz elég meló, a kenyér 300ft és a benzin 500ft körül lesz, a lakótelepi srácok is átmennek "megélhetési bűnözőnek" és ez nem tíz év mulva lesz. Aztán jöhet a káosz, amikor már pár millió fiatal minden gátlást maga mögött hagyott, kényszerből vagy csak azért mert az RTL Klub nevelte fel a putriba, illetve a lakótelepen.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  21. Ha valaki, akkor én igazán nem védem Postát.... Azt azonban nem hinném, hogy egy esetleges káoszban elmenekülne az országból...Más kérdés, hogy enyhén szólva elvonatkoztatott okfejtéseire ki, vagy kik lennének kívácsiak a vészhelyzetben. Akkor ha a fegyverek ropognak az üres duma nem sokat segíthet, sõt bizonyos helyzetekben kifejezetten káros az egészségre.

    Így, hogy naponta megvívja kis net-csatáit, elvan magának ugyanúgy, ahogy kis létszámú rohamcsapata, akik esténként a csataláztól félájultan dõlne ágyukba. Másnap aztán elõrõl kezdõdik minden, mint már több, mint egy éve. Attól tartok, ha az igazi csata kitörne, õk már fáradtak lesznek felsorakozni Imre vezér mögé...

    papa53

    VálaszTörlés
  22. Iminek a püffedt feje már nem fért a régi honlapra,ezért újat szerkeszt neki szumaki.

    VálaszTörlés
  23. Papa53, nem csaták lesznek, hanem portyázó hordák, ebben egyetértek kormival. Az elvadult hordák ellen pedig senkinek sem lesz kedve kockára tenni életét, azaz aki tud az menekülni fog külföldre vagy a nagyobb városokba, ahol a rendőrség még valahogy tud rendet tartani. Posta mint a többi saját családját és önmagát fogja próbálni biztonságba helyezni, de a szarkeverők általában még a szabadságharcokban sem vesznek részt, hanem csak a harcok után kerülnek elő valahonnan.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  24. Verébbel egyetértek! XD
    A többi kérdésre úgyis, csak az idő adja majd meg a választ. Ez is olyan Nibirus. Vagy, lesz, vagy nem.

    VálaszTörlés
  25. Ti láttok Irénke weboldalából valamit? Mert én csak egy fotót, oszt slussz.

    VálaszTörlés
  26. Moto, az a cél, hogy ne legyen vérfürdő és csak is ezért érdemes fikáznod Posta Imrét. Magyarán, akkor vannak jó esélyeink elkerülni a már küszöbön álló társadalmi káoszt, ha mihamarabb egy nemzeti kormányunk van. Olyanok pedig, mint Posta, ezzel a széllel sz@rnak szemben amikor a "pártokrácia" nevében eltántorítják az embereket a szavazó urnától miközben csak fokozzák az elégedetlenséget azaz keverik a sz@rt azaz közelebb hozzák a káoszt amiről annyira álmodoznak és amitől sztem is elsőként menekülnének külföldre ha bekövetkezne.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  27. Egészen dögös kis blogja lesz most már ennek a hülye postagyereknek. Tényleg honnan van rá a zsozsó?

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  28. Õsplebsz, nem lesznek portyázó hordák... Nem is lehetnek, mert azokat a dolgokat amiket mi itt amatõr szinten fejtegetünk a profik( szolgálatok, NATO stratégák) egészen biztosan tucatszor lejátszották már minden formában. Ha a helyzet komolyra váltana, itt pillanatok alatt megszállják az országot és akkor nekünk annyi...Bárcsak ne lenne igazam de félek, az igazi krízis még elõttünk van. Egy globalizált Európában nem sazeretik a tévelygõ bárányokat...

    papa53

    VálaszTörlés
  29. Nem kell hozzá zsozsó, 4 sváci frankos ócska weblap. Gerry kicsit bűvészkedik rajta, nem több. Ingyenek Php-ja van. Amúgy már 100x igényesebb és ráadásul ingyenes weboldalak vannak. Megint jön majd a paraszt vakítás.

    VálaszTörlés
  30. Ebben egyetértek mózes. Posta lesz az első aki kiszalad a világból, ha itt lesz valami. Gyávaszar, ez már 1000x bebizonyosodott.

    VálaszTörlés
  31. Az a "pillanatok alatt", Papa53, több hét vagy pár hónap lenne, mert ez nem gombnyomásra megy és egy társadalmi káosz helyzetet nem is bombázó gépekkel lehet megoldani meg tankokkal, vagyis erre nem nagyon vannak felkészülve még a nátós csapatok. Aztán jönne mindenképpen a diktatúra.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  32. Most mi van a postacom-al??? Csak bejelentkezéssel lehet bejutni, vagy még serénykednek a gépészek??? Motokám, hivd már fel a cenzor-cimborádat Kerecsent...(hehehe)

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  33. Nem hívom, mert most biztos buzulnak XD

    VálaszTörlés
  34. Buzulhatnak is 2368 regisztrált taggal hiszen elég ha mindegyik átutal csak egy ezrest évente vagy shoppingol egy könyvecskét ez már is egy szép summa. Jó kis biznisz ez a postaszekta, most már értem miért nem zavarja el az asszony a bányába :)

    Icus

    VálaszTörlés
  35. Kerecsenbõl Inyakrab lett ???( fõadmin)....
    Barkanyi talán???

    VálaszTörlés
  36. Ugyanmá Icus, nincs ott még ötven regisztrált tag sem, nemhogy kétezer valamennyi. Elég megnézni hogy kb hányan szoktak kommentelni, legfeljebb 2-3 tucatnyi és ezek közt is vannak néhányan Imiguruval és kerennel meg gerryvel akik több néven is szerepelnek. Ezeknél még az sem igaz amit kérdeznek.

    öcspöcs

    VálaszTörlés