2010. július 20., kedd

Navratil, Psota Irénke vállán próbál menedékre találni

Kedves Attila!
Csalódnom kellett benned. Sok éves munkádat figyelemmel kísérve és a veled folytatott telefon beszélgetések után nagyon jó véleménnyel voltam rólad. Egy roppant szimpatikus ember benyomását keltetted, akinek érdemes odafigyelni szavaira. De úgy látom óriásit tévedtem. Aki egy Posta Imréhez küldi el nyilatkozatát és azt hiszi akkor mások is meghallják szavait, az nagyon téved. Posta oldalát jó esetben, ha 30-50-en olvassák. Abból 20-30 olvasó eleve idegileg instabil, gyenge felfogó képességű. Nem sok értelmét látom, hogy miért Postánál próbálod igazad keresni. Ő annyira súlytalan neve sincs senki ember, hogy ezzel a tetteddel, csak magad járattad le. Azt írtad előző nyilatkozatodban, hogy te még készen állsz a Jobbikkal együtt működni, ha helyes irányba fodulnak ismét. Vélményem szerint ezzel a nyilatkozatoddal és, hogy Postához menekültél, végképp leírtad magad! Sajnálom, hogy a lehető legrosszabbat választottad, ahonnan nincs visszaút! Hamarosan te is megkapod az "Imre pirulákat" és reméljük minél előbb olvashatjuk a Jobbikot mocskoló szösszeneteidet a postafoson! Üdvözlünk a postafanok táborában!
Fehér Gábor

Megjegyzés: Erről a nyilatkozatról, csak annyit, hogy gyakorlatilag egy darab konkrétum nincs benne... Olyan Posta Imrés nyilatkozat. Sem az általa gyanúsnak vélt személyek nevei, sem a velük kapcsolatban felmerülő gyanúról egy szót nem ír. Nem derül ki ebből a nyilatkozatból hogy mihez "nem adja a nevét". Az meg, hogy ezt Iminél teszi közzé, inkább az ő hitelességét kérdőjelezi meg, mint a Jobbikét.
Mantis

16 megjegyzés:

  1. Kérdezd meg tőle, hogy mi a napi júdás árfolyam. Meg fog sértődni, de legalább nem fogja gondolni, hogy mindenki balek.

    Icus

    VálaszTörlés
  2. Ha meg esetleg beszélsz Vonával, Moto, mond meg neki hogy ne a fitymákat vizsgálja mert ez hülyeség hanem aszerint nevezze ki embereit, hogy mennyire anyagiasak vagy sem vagyis mennyi ájrót ér szerintük a hazafiasság.

    Ósplebsz

    VálaszTörlés
  3. Gondolom mindenkinek más ára van. 3 és fél éves jobbikos munkát, csak úgy ripsz-ropsz ott hagyni, nem kis apanázzsal jár. De hamarosan megtudjuk, hisz pár hónap és látjuk majd, hol bukkan föl, abból meg már mérni lehet az összeget. Sajnálom, hogy ennyi árulót szült édes hazánk. Viszont tisztul a párt, ami nagyon fontos!

    VálaszTörlés
  4. Az is elég sztem, ha megnézzük egy év múlva hogy milyen autóval fulikázik, a júdások szeretik a flancot.

    Icus

    VálaszTörlés
  5. Icus! Megfogjuk látni. Úgy sem maradhat az ilyen titokban. Szépen lassan, de minden kiderül. De nem baj, én örülök, hogy Navratil távozott. Nagy rombolást nem tudott végezni. Max most fröcsög egy kicsit, aztán eltűnik a nevesincs senkik táborában.

    VálaszTörlés
  6. Moto, az aki szerint a hazafiasságnak van ájrós ára, bármi is legyen az összeg, ne kerüljön a Jobbik vezetőségébe. Ilyen egyszerű. Jobb 10 gerinces ember, mint 100 giliszta.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  7. Egyet értük Ős!

    VálaszTörlés
  8. Erről a nyilatkozatról csak annyit hogy gyakorlatilag egy darab konkrétum nincs benne... Olyan Posta Imrés nyilatkozat. Sem az általa gyanúsnak vélt személyek nevei sem a velük kapcsolatban felmerülő gyanúról egy szót nem ír. Nem derül ki ebből a nyilatkozatból hogy mihez "nem adja a nevét". Az meg hogy ezt iminél teszi közzé inkább az ő hitelességét kérdőjelezi meg mint a Jobbikét.

    VálaszTörlés
  9. Fiúk, engedjetek meg egy kérdést.
    Ha olyan nagyon súlytalan, jelentéktelen Posta I., miért fordítotok rá ennyi időt és energiát?

    VálaszTörlés
  10. Hogy még annyi neve se legyen, mint ami esetleg van.

    VálaszTörlés
  11. Ráadásul roppant élvezem lealázni minden nap :))

    VálaszTörlés
  12. Na meg azért is, Moto, mert tudjuk, hogy ha bár egyelőre még csak egy csíra az anti-jobbikos Imihisztiszekta, valahol talán már gondoskodnak róla, hogy a csírából egy mérgezett kis erdőcske legyen minél hamarabb. Oda terelni minél több barmot csak pénz és idő kérdés.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  13. közben Imike valahol fürcsizik kerecsen különleges testőrével és vígan költik az alzheimeres hívek nyögdíjjpénzéből átutalt ezreseket :DDD

    VálaszTörlés
  14. küldjetek nekik legalább egy képeslapot kis hun-cutok! :DDD

    VálaszTörlés
  15. Jah persze Imike most rá fog lökni egy kis hülye dumát a blogjára hadd higgyék a hívek hogy "dógozik" a nemzet megmentésén csak éppen azt nem tuggyák a hívecskék hogy Imiguru már vett egy laptopot is pénzükből és így bármelyik strandról tuggya már nyomni a hülyedumát a blogjára :DDD

    VálaszTörlés
  16. XDXDXD De bolond vagy. De amit mondtál, az szín igaz :))))

    VálaszTörlés