2010. július 27., kedd

Csak a szokásos: Az NBH rEnditre hívta Irénkét

Irénke gyönyörűen felvázol egy autós üldözést, de mivel csak egy kapszulát vett be, a mellékhatása gyenge volt, így kifelejtette az izraeli kém helikoptereket, akik őmiatta gyakorlatoztak Erdélyben, de mivel irénke nagy intiúcióval rendelkezik, gondolat-átvitellel lezuhintotta. Kihagyta továbbá az egész környék lezárását és a több tucatnyi kommandóst, akik nagyon féltek tőle, de ő hagyta magát, így tudták csak elfogni. Aztán vetít egy jó nagy adagot híveinek és eljátsza, hogy őt behívták rEnditre, de ő kőkemény lesz. Belőle nem szednek ki semmit, az biztos! Csak egyet ne felejtsünk el: Ő köpni megy és híveiről fog dalolni csodaszépen, mint egy dalospacsirta!!!!
A link, ahol olyat vetít, hogy a csillagok háborúja mese film hozzá képest, ITT olvasható!

12 megjegyzés:

  1. Ezek szerint a narancs hatalom hajlandó lenne sziszegni egyet a szarkeverők ellen akkor is, ha a szarkeverő a Jobbikot mocskolja rendszeresen? Hamarosan kiderül.

    kormi

    VálaszTörlés
  2. Bemegy, dalol egy szép nagyot, aztán megköszönik az információit, megkapja az utasításokat és megy minden tovább a megszokott módon. Aztán a postafoson vetít egy olyat, hogy popcorn és cola kell hozzá, mert egy 2 részes bűnügyi krimi kismiska lesz ahhoz képest amekkorát ez mozizni fog nekünk. A hívők meg olyan tapsolásba kezdenek majd, hogy a Nibiru lehet letér a pályájáról!

    VálaszTörlés
  3. Gratula Moto!

    Te vagy az első hozzászóló. A postasz@ron még senki nem nyilatkozott.
    Előbb beveszik a délutáni adagokat szerintem.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  4. Ezen én is csodálkoztam :)) 0 komment. nah, de várjuk ki a végét! XD lesz itt "Mindenkit kinyírunk", meg "FEGYVERBE!", nah meg üzengetés az NBH-nak XDXD

    Már várom, lesz anyagunk bőven, csak kapja el a hév őket! XDXD

    VálaszTörlés
  5. AHHHH!!!! 22012
    Becsületünkre váljék!!!
    G

    VálaszTörlés
  6. Motokám, én nem nagyon hiszek ennek az NBH-s hívásnak és még kevésbé az autókás akciós jelenetnek (milyen filmet látott tegnap a tévében?). Azt sem hiszem el, hogy kerecsent a titokszolgák valaha is megkalapálták volna, hiszen ő legfeljebb csak magának tudna ártani. Imre már 2 éve meséket tálal a szenilis közönségének, hogy legalább ezek szemében hős legyen. Nagy huncut ám a kis Zrínyikénk!

    kormi

    VálaszTörlés
  7. Kezdődik!
    "Fegyverosztásra várunk Imre!"
    "Húúúú, ez nagy falat!
    Még elolvasni is.
    Amikor engem követtek autóval, akkor az első dolgom volt a legközelebbi rendőrség felé venni az irányt. Mikor már majdnem odaértem, eltünk az árnyékom.:)
    Igaz, ez 1993-ban volt."
    Hahaha...
    A helyesírás és nyelvhelyesség nem az erősségük, pedig biztos van valami jelző ott is.
    Persze lehet, hogy színvak.
    G

    VálaszTörlés
  8. Fúk lányok! Lesz ma műsor elhihetitek! :))
    Jön minnyá JANI NAGYI meg a többi. Ájjjjájjjj készítem a söröm, meg a sós pogit, a ma esti műsor nagy lesz! XDXD

    VálaszTörlés
  9. Azért nem mertek még kommentelni az alzheimeres dzsiájdzsók mert hírtelen berezeltek és most próbálnak visszaemlékezni hogy vajon milyen marhaságokat írogattak a blogra az utóbbi időkben ami miatt esetleg ők is gályára kerülhetnek. Az emefenká hősök már csak ilyenek, végtelenül bátrak, de csak mértékkel :)

    kormi

    VálaszTörlés
  10. Lehet igazad van kormi! De várjuk meg míg megjelenik Imreisten és erőt ad nekik. Aztán lesz a mozi műsor! XD

    VálaszTörlés
  11. Vajh, miért kezdett imre ilyen eszeveszett tempóban vetíteni???? Azért, hogy sajnálják, vagy bebizonyítsa, hogy mennyire üldözik? Kilóg a lóláb ennél a pasinál, de ez nem zavarja. Az sem, hogy egyesek halálra röhögik magukat mindennapi rablómeséin. Lassan beéri Molnár F Árpit. Huuuuu, ha ezek Kft-t alapítanának XDXDXDXD)))

    Erkelenz

    VálaszTörlés