2010. július 26., hétfő

Kérdés: Ki az igazi bohóc????

Irénke bohócoknak nevez minket
Itt pedíg Irénkét nevezi "kedvenc bohócunknak" a szentkoronaradio.com

6 megjegyzés:

  1. Imre azt írja, hogy "(...) már nincs visszaút, (...) a helyzet olyan mint amikor az ember katapultál, de ernyő nélkül. El kell könyvelni a veszteséget, de nem bánkódni miatta." TELJESEN IGAZA VAN! Csak azt nem veszi észre, hogy ez pontosan saját élethelyzetére vonatkozik és idáig sajnos nem volt képes saját tanácsát követni, azaz "elkönyvelni a veszteséget, de nem bánkódni miatta". Tedd fel magadnak a kérdést, Imre, hogy miért nem vagy képes rá.

    kormi

    VálaszTörlés
  2. Ezt is írja ez a gyerek: "A hulladékot (zsidót, cigányt, embernek alkalmatlan magyart kitakarítva nem sok ember fog itt maradni, mert nagyon fertőzött a társaság és a főpróba még előttünk áll." Szerinte tehát, szinte mindannyian az "embernek alkalmatlan" csoporthoz tartozunk és ezért el kellene pusztulnunk minél hamarabb. Ennek a gyereknek nagy lelki problémái vannak és az sincs kizárva, hogy veszélyes, minimum önmagára, de talán nem csak.

    Kőszegi Margit

    VálaszTörlés
  3. Ír eza hülye már mindent. Azt sem tudja már, hogyan überelje magát. Bolond!!!

    VálaszTörlés
  4. Motokám

    Ha te ezen az oldalon ezeket leírnád, biztos lehetsz benne, hogy pár óra múlva nem lennél szabadlábon. Mantissal együtt elmélkedhetnétek valamelyik belügyi intézmény alagsorában a világ folyásáról.

    Posta weboldalán ez teljesen köznapi, elfogadott elmélkedésnek számít, s Posta Imrének a hajaszála sem görbül... Gondolkozzunk el ezen...

    papa53

    VálaszTörlés
  5. Igen papa53, ez valóban elgondolkodtató. Posta Imre egy hasznos bolond lehet valakiknek és talán még ő sem tudja kik a valakik, csak éppen élvezi a banánt.

    kormi

    VálaszTörlés
  6. Postáról mondhatunk bármit, de lebecsülni óriási hiba lenne. Vagy éppen az a taktikája, hogy ne vegyék túl komolyan? Imre nagy játékos és taktikus. A Jacobs féle inszcinírung is jó példa erre, de van még egyébb is a tarsolyában, s ebben biztosak lehetünk...

    VálaszTörlés