2010. július 16., péntek

Irénke legújabb önpolírozása

Most megint elájult magától Irénke. Ismét tőle fél mindenki. Csak azt nem értem, hogy míg 2 idióta bloggert nem tud beszaratni, addig hogyan hangoztathatja, hogy fél tőle bárki is nemhogy a Fidesz-Likud-MOSSAD egyveleg? Természetesen ezt hívői meg sem kérdik, isszák szavait és hangosan tapsolnak. Kemények mint a vídia. Jaaah, hogy holnap előadást tart ez az idióta és kell az önreklám?? Így már más a leányzó fekvése, így már értjük mire az önajnározás.
A Link, ahol te is elájulhacc nagyságától: ITT olvasható

Segítünk Irénkének!
Irénke! Ha majd megkérdezik mi, vagy ki vagy te, ígérem mindannyian segítünk neked és őszintén elmondjuk, hogy te, csak egy nethuszár vagy, aki karatézik a billenttyűkkel, miközben honfoglalósdit jáccik a többi idegileg labilis fotelforradalmár haverjával. Max gyógykezelést írnak elő neked és, ha nem vagy magadra sem veszélyes, akkor haza engednek és heti max 2x kell kontrollra menned. A pirulákat viszont szedned kell rendszeresen, mert képes vagy visszaesni. Látod, mi a barátaid vagyunk, figyelünk az egészségi állapotodra!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Jó szorakozást mindenkinek,nem kell vicc-oldalt nyitni van itt ingyen kabaré..há-há!
    Ezt komolyan is gondolja vagy a hivek elött akar nagyobbnak látszani? Ehez amiket ír Imink(emefenkááá)nem hinném,hogy egy tíz éves gyerek beszopja.Na hivek nyelveket elő és erőteljes mozdulatokkal bele Imre csoki-raktárába..-))))
    Aki ezek után is komolyan veszi az menthetetlen.

    Ghost R.

    VálaszTörlés
  2. ... azt nem értem, kit altat Imre az ilyen kijelentéseive, hiszen a többiek már ismerik az efajta hõsködéseit... Az az érzésem, hogy ez csupán tudatalatti önbátoritás, mint amikor a gyerek fütyül a sötét udvaron....

    papa53

    VálaszTörlés