2010. július 24., szombat

főparancsok

Tisztelt főparancsnok úr!
Rövid leszek. Amíg ön egy postacomon írogat, vagy egy Posta Imréhez adja a nevét, addig nem fog önnel tárgyalni senki, de nem is kérünk az ön együttműködéséből!
Üdvözlettel, Fehér Gábor

3 megjegyzés:

  1. Ennek meg mi baja van a Robival? Magyarázza már meg vki ennek az operettkatonának hogy a csatatéren nem szokás cserbe hagyni sajátjait csupán mert nem teccik valamelyik parancsnok stílusa. Ömber, itt nem rólad vagy Robiról van szó és még nem is a Gárdárol bammeg, hanem Magyarország jövőjéről (4 év múlva választások!), világos? Most pedig pihenj! oszolj!

    kormi

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezeket, finnyáskodnak mások "stílusán" de eszükbe sem jut hogy esetleg az ő stílusukon is lehetne finnyáskodni. Ezek az "én meg én s aztán majd én" emberek tényleg azt hiszik, hogy róluk szól a mese. Ilyenekkel egyébként mindig tele van pakolva minden hadsereg tisztikara, Napoleon is ilyen volt de ő legalább tehetséges volt a csatatéren és bírta a gyűrődést.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  3. Sztem ez csak a szenilizmus hatása. Meg hát persze, ha már valaki "főparancsnok"-nak képzeli magát, természetesen képtelen elfogadni, hogy nem mindenki alattvalójának tekinti magát.

    öcspöcs

    VálaszTörlés