2010. július 26., hétfő

Semmi mozgás, semmi háború...

Kedves olvasóink!
Sajnos nem tudunk friss hírekkel szolgálni, mert nem tudni mi történt, de a postafoson semmi mozgás. Semmi háború, semmi "mindenkit kinyírunk", semmi FEGYVERBE!, semmi kondenszcsík bigyó, semmi zsidózás, se mocskolódás, semmi. Leszámítva GERRY napi überokos megmondásait. Tehát, Irénke köddé vált. Reméljük nem rabolták el az annunakik, vagy a MOSSAD! Ha, csak nem az a baj, hogy állítólag tegnap nagyon felsült a szentendrei Gárda motorosoknak tartott előadásán és most azt heveri. Tudomásunk szerint ismét remekelt, de a műsora felére már majdnem kiürült a terem és, csak kerecsen mesterrel voltak egynéhányan. Lehet ennek a sokkját piheni. Amint tudunk valami érdekfeszítővel szolgálni, kitesszük azonnal! Addig is türelem, hisz ismerve a postaszopókat, ez csak vihar előtti csend! :))

--

5 megjegyzés:

  1. Állítólag visszavonul a guruskodásból mert végre megkapta a jutalmát Vityától a Jobbik mocskolódásáért: felajánlottak neki egy parkolóőr állást a narancs párt központjánál :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jól megérdemelt pihenőjét tölti az adományokbol..majd felbukkan ne izguljatok csak most huzza a szekta idegeit,hogy hova tünt Imi??
    Figyeljétek meg mekkora para lesz..hehe!

    Ghost Rider.

    VálaszTörlés
  3. Azért Kerecsen löki a süket sódert. :-O

    VálaszTörlés
  4. Kerecsennel az a baj, hogy ugyanazokat fújja, hetek óta, csak a dátum változik. Nem olvasni tőle új gondolatokat. ezekkel meg már nem fárasztanánk a nagyérdeműt.
    Majd, ha produkál valami "éretelmeset", azt kitesszük. :))))

    VálaszTörlés
  5. Moto! Kerecsen már nagyon régota nem ir semmit,de ha a jobbikkal kapcsolatos lejárató kampányát azt tolja egyfojtában..más nem számit,se a libás,szilvásy,molnár lajos,koka,az egész tetü bandát nem fikázza! Csak a jobbik a balfasz az ellenség,de ezek nem,érdekes igaz??
    Asszem ez a lényeg,az ország szétrablói nem akkora ellenségek mint a jobbik.
    Kerecsen tévuton jár a cimboráival együtt..

    Ghost R.

    VálaszTörlés