2010. július 24., szombat

Irénke legújabb "nesze semmi fogd meg jól" firkálmánya

A se eleje, se közepe, se vége, se füle, se farka borzalom
ITT olvasható
De, ha már kerecsen se érti... talán nagy baj van
kerecsen!
Azért, mert nem érted, az gondolom nem baj, attól még szopod édesgazád és hiszel benne rendületlenül, igaz? Ritka nagy burnyák vagy te, hallod-e!
FEGYVERBE! XD

keepfargo is elfáradt kicsit :))

19 megjegyzés:

  1. Mind Hüjjék vagyunk, bammeg, mert ez egy eccerü irás, csak a sorok mögé kell belÁÁ ÁÁ
    ÁÁÁÁ...-tni.Tudi????

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  2. kerecsen megtagadta gazdáját! Nem tapsol neki hangosan! Áruló van az MFNK-ban!
    kerecsen! Le leszel fokozva! postaszopóból vissza leszel minősítve postaseggnyalóvá! Há nem tudod, hogy a ranglétrát ki kell járni?? Nem leszel így jóba édesgazdáddal!

    FEGYVERBE! XDXD

    VálaszTörlés
  3. Na, megszólalt maga a Mester is, s Kerecsennek korrepetálást ajánlott fel Gondolom, kötelezõ a megjelenés. Ne félj, Kerecsen, nem fog fájni... Vagy?...(tudtam én mindég: aki Imre gondolataihoz nem ér fel, az bunkó.Ez pedig a nagy többség)

    papa53

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Hát igen ez egy tipikus Psota írás(agyrém)-sirni vagy nevetni kéne? A rajongoknak jó a trágya kupac is...no meg a makkos lakkos topánka fehér zokniba(két tenisz ütövel).
    Én már két honapja nem olvasom az Iminket mert nincs miért,söt égés!! Utolag csak idő pocsékolás volt,majd a nyuggerek is rájönnek ám csak idő kérdése.

    Ghost R.

    VálaszTörlés
  5. Ez a Posta szekta vagy akárminek is nevezzük valóban egy siralmas jelenség. Miért nem keres magának egy tisztességes állást ez a fiatalember? Szebb jövőt!

    Kőszegi Margit

    VálaszTörlés
  6. Kedves Margit

    Véleményem szerint azért, mert a tisztességes állásokat nem ilyen emberek számára tartogatják...

    VálaszTörlés
  7. Vagy talán azért mert már teljesen leszokott a munkáról és észrevette hogy csirkefogóként lehet kevés munkával is pénzt keresni.

    Icus

    VálaszTörlés
  8. Kedves Margit!

    Azért, mert Posta Imre eleve nem tisztességes ember!

    VálaszTörlés
  9. Icus, kedves...Mi az, hogy PI "leszkott a munkáról"?
    Dolgozott õ valaha is? Nagyon kusza a múltja, jelenlegi ficánkolása meg telkjesen áttekinthetetlen. Ja, dehát van foglalkozása, hisz az MFNK kormányzói posztján van...

    VálaszTörlés
  10. Na, a szokásos tünetek megint, de ez már postáéknál igy van... Hamu nevü szektatag megpróbál még Imre hülyeségére is rátennei s nem kis sikerrel sikerül is neki. Mi lesz még itt éjfélig? Kéne hivni a mentõket már most XDXDXDXD

    Luca

    VálaszTörlés
  11. bocs a képzavarért, de a lényeg csak érthetõ

    Luca

    VálaszTörlés
  12. Luca értünk mi mindent, csak kerecsen jácca itt a Grétsy tanára úrat. Azt hiszi a postszopója, hogy itt valami szakvizsgát ír mindenki és nem lehet betűt téveszteni. De, ha már csak ilyenekbe tud belekötni.... XDXD

    kerecsen! FEGYVERBE! XDXD

    Luca! hamut kiteszem külön XD

    VálaszTörlés
  13. Kedves Névtelen, én úgy tudom, hogy ez az Imre valamilyen rendőrpszichológus volt és ezért gondoltam, hogy talán valamikor ő is hasznos tagja volt a társadalomnak. Igaz még sosem találkoztam egy zsarupszichológussal, nemrég még azt sem tudtam, hogy van ilyen. Ezek tulajdonképpen mit művelnek? Nekik is van gumibotjuk?

    Icus

    VálaszTörlés
  14. Kedves Icus!

    Az őrezredél volt pszichológus. Ott kattant be és rúgták ki páros lábbal. Sajnos nem vette észre, hogy hol a határ és olyan össze-esküvés elméletekbe kezdett, amit már saját mga sem tudott követni. Bizonyítékokat sosem tett állításai mellé, csak a "bizos forrásai-ra" hivatkozik mai napig. Még senki se látott, vagy hallott egy biztos forrását, de hát a hívőknek nem is kell. Imi mondta és kész. Ezért nevezik őt a nemzet bohócának.

    VálaszTörlés
  15. Jah! A pszichológusnak is kell pszichológus. Ez arany szabály! De Imre erről hallani se akar.

    VálaszTörlés
  16. Azért kiváncsi lennék a pszichomókusi egyetemi diplomájára, mert úgy tudom hogy egyetemi végzettség kell ehhez a szakmához.

    kormi

    VálaszTörlés
  17. Imrének 4 diplomája van, errõl már többször is irt, sõt, szeret is ezzel büszkélkedni mindenhol, ahol lehetõsége adódik. Az nem jelenti azonban, hogy az agyában ne lenne hiábás ha jól tudom, a ráillõ tüneteket a pszichiátriai szaknyel a "cezarománia" gyüjtõfogalom név alatt említi, de lehet, hogy tévedek...

    Luca

    VálaszTörlés
  18. Hát ja, marha büszke a diplomáira...Ezektől nőtt nagyra az arca...Mondjuk én arra a katonaira nem lennék oly büszke.Mit várhatunk egy egykori ifjúgárditától ,aki aztán katonásdit játszott mint sz.parancsnok.Sok léhűtő...40 éves nyugdijas alkesz.
    Jó lenne már dolgozni neki v.mi értelmeset is.
    Munkaterápiára fogni!

    Forrest

    VálaszTörlés
  19. Hu ez lemaradt, a ruszkinál tanult faszikat meg különösen szeretem.TAVARIS POSTA! :-)
    Maci a málnásban, erre emlékszik valaki??XDXD
    Nagy volt...még most is a hasamat fogom a röhögéstől.XDXD

    VálaszTörlés