2010. július 21., szerda

Nesze nektek... Itt van Rambo Imre

Itt pedíg Isteni szinten képzeli magát
Imre!
Csak le ne szopd magad!

15 megjegyzés:

  1. Imre, többször is céloztam annak idején arra, hogy képzelt nagyságod egy beteges agy mellékterméke, sõt, tovább is menve megkozkáztattam a lehetõséget, hogy ez a fajta vagdalkozás honlapodon nem más, mint egy jól megtervezett és irányitott akció, aminek te csak egyszerü kis kivitelezõje vagy...
    Bármelyik"rögeszmémhez" is tartom magam, rád nézve egyik sem vet jó fényt. Hogy te mit hiszel vagy gondolsz rólam - édesmindegy. Nem dolgozok egyetlen szolgálatnak sem; nem voltam-vagyok Jacobs, nem szeretem az öntelt embereket, nem hiszek azoknak a prófétáknak, akik képzelt fényükkel a világot akarják elvakítani.



    (Ezt a kis megjegyzést csak azért vetettem papírra, mert röviddel ezelõtt kért meg egy közös ismerõsünk, - pedig nem barátod!!!!! - hogy ne szivassalak már tovább a Jacobs levelekkel...Ha pedig nem én lennék Jacobs, homályositsalak errõl fel téged. Imre, én nem irok egy zsidó nevében egy betüt sem le; nem gondoltam, hogy ennyire leértékelsz...)

    Nos, Imrém, teljesitettem kérését, s irtam neked, de hogy ne légy teljesen nyugodt: addig fogok sürgölõdni, amig az a bizonyos szög kibújik a zsákból, s kiderül, hogy ki is vagy te valójában.... Bizz bennem...

    papa53

    VálaszTörlés
  2. Szewa papa!
    Olvastam eme elmebajos összefüggés elméletét. Mert már ő olyat is tud. De ne aggódj, mi MOSSAD-osk vagyunk, meg KGB-sek. Ez is ott virít a levelében. Itt is láccik, hogy azt sem tudja miket hord össze. Ez egy elme bajos idióta. De most repked a föld felett 40 cm-re, hisz írt neki Gaudi. Mint mondá, ebből is látszik, hogy jó úton járnak! XDXD

    VálaszTörlés
  3. asszem, Móze látja helyesen a lényeget...

    papa53

    VálaszTörlés
  4. Én azon csodálkozom, hogy még nem rúgták ki :)))

    VálaszTörlés
  5. Most olvastam gerry bejegyzését, hogy támadják az oldalukat... A linkben az én IP számomat adta meg ami eddig stimmel is... Alatta felsorolt egy halom IP-t ami ismeretlen proxiról me4nt be hozzájuk. Lehet, hogy pár hete a Hide-vel olvastam a lapjukat, amikor - szokásuk szerint- a saját IP-mel nem tudtam bejutni. Madcsak két hete uj modemem van, amit nem veretek szét egy anonimizáló rendszerrel( Hide, JAP, TOR stb...) mert komplikációkat okoz. Ergo: én vagyok a postaimrecom. titkos zavarója, a cselszövõ, vaszeg zsidó ügynök. A nevem james papa53...
    Eddig jutottunk, motokám...
    Amikor az új modemet kiküldték két napig bxódtam az összeszereléssel; nem baj, de most müködik...Azóta letöröltem minden ilyen segédeszközt, mert postát egyenesbe olvashatom. A legjobb, hogy tudhatják a mail-cimemet, de meg sem kérdeznek.
    Vigyázat, Moto....Veszélyesebb vagyok Janonál is.......

    papa53

    VálaszTörlés
  6. papa!
    Én is TOR-ral nézem az oldalukat, méghozzá ugráló IP-vel. Akár hányszor klikkelek egyet, máris ugrik másik IP-re. Szóval GERRY hülye, mint a faszom.

    VálaszTörlés
  7. .....ne bántsuk Gerrryt, én baxtam el mert a link az a Utrace volt, ami automatikusan mutatta az n IP-met. Ezt félreértve szólt az elöbbi bejegyzés... Ha megint leállitanának, világos, hogy ismét felteszek valamit, mert nem birom ki Imrus nélkül...(hö-hö-hö)))

    papa53

    (ja, aszpirin is megkeveri az olvasókat, pedig teljesen ártatlan. Igaz, nem "egységben" gondolkodik...

    papa53

    VálaszTörlés
  8. Persze, hogy nem te vagy jacobs, papa53. Imike írogat saját mgának jacobs néven meg persze Gaudi és navratil néven. Ez már nem csak jácca a félhülyér hanem az is mert már asszem tudja jobb keze mit csinál a bal.

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  9. Na de papa53!

    Olyan kis izgága vagy!

    Megnéztem hány darab proxy-t használ egy-egy ilyen program! Hát rohad sokat! Egyessével kitiltani az összes proxy host-ot, pedig iszonyat sok időt venne igénybe! Annyi munka lenne vele, hogy biztos nem kezdenék bele, mert annyit nem ér nekem ez az egész! De ez nem is olyan fontos!

    Sokkal inkább érdekelne engem kedves papa53, az a php kód amivel olyan anomáliákat okozol, mint pl. az amelyik telebassza az adatbázist a hozzászólásaiddal! (Asszem a múltkor is vagy 40000 bejegyzést csinált a kis trükkös algoritmusod! Már nem sok kellett volna hozzá, hogy galibát okozzon!)

    Szerintem is veszélyesebb vagy Jano-nál! Az informatika terén biztosan!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!
    Bocs, hogy beleszólok, de nem szabad elárulni semmit! Nem miattatok SZ-M, mert veletek nincs gond. De, irénke életét minden féle módon gátolni kell. Hadd bosszankodjon. XD Amúgy meg tényleg felesleges ez az IP tiltigatás, mert pont magatoknak csináltatok ezzel gondot. Így kénytelen mindenki már IP-kel felmenni és gy nem látjátok a tényleges usereket. A másik, hogy felesleges mind letiltani, mert napi 1000 IP-vel növekszik a szám.Egyszóval lehetetlen mind letiltani. Ha rám hallgatsz, inkább leveszed az összes bannolást, 1000x kevesebb adat terhelné az oldalatokat.

    VálaszTörlés
  11. Egyet azé elárulok. Az izraeli IP-k mind én vagyok. Csak azt töltöttem be. Hadd MOSSAD-ozzon Irénke XDXD

    VálaszTörlés
  12. Sz-M
    hogy tisztán lásd a dolgokat... Amig nem tudtalak titeket olvasni elsõ alkalommal Tort haszn►ltam (kb 6 hete)4 héttel ezelõtti büntetésemkor HID-et...Röviden; mert hülye vagyok a PC-hez mindkettöt törölni kellett, ui. a modemen elállitódott valami, s ki kellett az egész szart cserélni - ennek 8 napja. Azóta semmi nics a gépen, amikor olvaslak titeket(is). Biztos vagyok benne, hogy ezt te nem hiszed, ami ugyan hidegen hagy, de ez az igazság...Ha visszaemlékszel, itt otonál reagáltam az un. Jakobs els– beirása után, ti. ez a Jacobs nem igazi, s nem értettem pontosan valami triplacsavaros hasonlatodat... Már világos...SZ-M, sajnálom szivbõl, hogy ez a valóság, pedig ez jó tréfa lehetett volna részemrõl...Kértem már, ne becsülj túl. Fent röviden leirtam a HSZ-ben már kis terveimet, s ehhez tartom is magam. Gondolom, nem lennél hamis irányban, ha inkább a sát potátokon néznél szét.Csak intuicio, de asszem, meglepõdnél.( Valahogy nem tudom rólad feltételezni, hogy Imrussal egy követ fújtok...)

    papa53

    VálaszTörlés
  13. SZ_M

    elfelejtettem valamit, s tudom, ha azt feltételezed rólam amit, most kiakadsz...
    mondd meg, mi az a php-kó? Ha azt hiszed, hogy trükközök, rossz nyomon vagy; nekem fogalmam sincs a PC-rõl. Becsszó!!!!!

    VálaszTörlés
  14. papa53!

    Triplacsavaros hasonlat? Nem emlékszem ilyenre! Mindjárt visszaolvasok, hogy mire gondolhatsz, mert nem igazán értelek! Nem túl sok időm van nézelődni, leginkább csak akkor nézelődöm ha valaki túllő a célon!


    Moto!

    Nem figyelsz arra amit írok!
    Én nem IP címek kitiltásáról beszéltem, hanem a proxy host-ok ról! Esetenként egy-egy proxy-host-hoz 5000 de akár 50000 IP-cím is tartozhat!
    Na és még így is olyan sok meló lenne egyessével, hogy eszem ágában se lenne hozzákezdeni!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  15. SZ-M

    vannak határok, amiket nem lépünk át...Én magtamnak szabom a határaimat, s hiszed vagy nem, ezek eléggé merevek. Ha a lapotokat megtudnám is keverni, nem azért nem tenném meg mert annyira kedvelem Imrét, hanem nem tudnék mit olvasni, na meg a duplaM is lassítana.... Akkor meg má mit böngésszek???
    Látom, a csapatotokban egyre nõ széthúzás, kis csetepaték színesitik a HSZ-eket. Ez a vég kezdete, ahogy sejtettem. Hiszed vagy nem, mindennek Posta Imre az oka.....Írtam már, kötözzétek össze és küldjétek el csomagba valahová nagyon messze. Csak ne ebbe az irányba, bitte...

    papa53

    VálaszTörlés