2010. július 27., kedd

Újabb hülye a postafoson: LIBONA

32 megjegyzés:

  1. ez a szerencsétlen még a nyelvünket sem ismeri; vaszeg provokátor, mert már ezért a HSZ-ért bezárhatnák félórán belül Posta web.,oldalát. Janó hozzá képest ártatlan kisdiák...

    LIBONA, ne izéjj mááá!!! Mit olvasunk, ha az internet-felügylet rendes munkát végez???

    bajonet

    VálaszTörlés
  2. Ez nem hülye, hiszen eggyire hülyék nincsenek...

    luca

    VálaszTörlés
  3. Csak azt tudnám, hogy ki a tökömmel akarnak háborúzni nap, mint nap?! Tudjuk, hogy zsidó felvásárlás folyik, de ha kimegyek az utcára, azon felül, hogy eleve idegbetegek a magyarok, mégis csak nyugodt embereket látok mindenhol. Egyenlőre a sok fideszes birka teljesen elégedett a mostani kormány munkájával. Eszük ágában sincs háborúzgatni senkivel. Van az a pár (1 millió) szoci barom, ők se akarnak háborúzni. Van még kb 400 ezer LMP-s köcsög, őket se látom fegyverkezni. Ezen felül van 850 ezer Jobbikos, akik nagyon elégedetlenek, de mitha ők se akarnának lövöldözi. Maradt az ország nagyobbik fele, aki pont leszarja a politikát, még szavazni sem mentek el. Mindezek után maradt kb 2% hót hülye, mint a postaszopók és hasonlók, akik háborúkat vízionálnak. Rendben. De ki a tököm fog háborúzni, ha mindösszesen kb 1-200 ember van aki vért akar ontai!?
    Ezek a postaszopók igen nagy barmok, az hétszentség! Ez a rövid véleményem.

    VálaszTörlés
  4. Miért nem mentek ezek a stupidok hentesnek, esetleg sebésznek????

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  5. Szwea E!

    Miért, a hentességet is lehet a fotelból csinálni? Háborúzni és nagyokat mondani sokkal könnyebb! XD

    VálaszTörlés
  6. Nekem három gyrekem volt. Ma már csak kettõ van. Ennek a fasszopónak ugyan van-e fia, vagy lánya? Ha lenne, nem írna ilyeneket a degenerált...

    Xman

    VálaszTörlés
  7. Moto
    ha Posta a szilvafákon gyakorolja a késdobálás mmüvészetét, miért ne tudna Janó vagy LIBONA a PC elõtt sebészkedni, vagy disznót vágni?... Ismered a pszichopatákat. Ezek mindenre képesek...

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  8. Motokám, valóban senki sem akar öldökölni Magyarországon, viszont vannak néhányan, mint pl Imiguru és főleg megbízói, akik azt szeretnék, hogy Mon mindenki mindenkit gyűlöljön mert ha már gyűlölet akkor félelem és ha már félelem akkor a "csendes többség" szívesen fogad el egy olyan rendszert, ahol tilos a Magyar Gárda és mindenki állandóan ellenőrzés alatt van, mert egy ilyen társadalom kell az elitista "újvilágrendnek". Olvastad már Orwellt, Moto?

    Ami Imikicsivitézt illeti, szerintem nem kapott semmiféle behívást, ezzel a mesével csak fontoskodik, mert már kezdik sokan kiröhögni. Ő is olvassa a blogodat Motokám és tudja, hogy néhányan már csodálkozunk, hogy vajon miért nem kapcsolnak le valakit, aki folyton tömegmészárlásra buzdít. Hát most ezzel Imistenke azt üzeni, hogy hiszen le akarják kapcsolni, nincs ő különösen megvédve a narancs hatalom által stb.

    kormi

    VálaszTörlés
  9. kormi

    jól látod...Egyébként is a postaimre.com több bejegyzett tagánál is egyre gyakrabban felmerül aq kétkedés és ezt le is írják hozzászólásaikban. Ki tudja mi lesz ennek a vége, de Imrének nem sok ideje maradt az önploírozásra. Ezek már a végsõ hadonászások...

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  10. Egyébként a postablogon van jó néhány provokátor is, ne gondoljátok, hogy ennyi igazi csonthülye lenne. Lényegében csak egy tucatnyi igazi rendszerese kommentelő van, a többi Imiguru vagy kerecsen valamilyen avatárja és persze a bérkommentelő provokátorok. A provokátorokat úgy lehet felismerni, hogy sosem beszélnek személyes dolgokról, mindig csak ugyanazt a gyűlöletszöveget nyomják különböző formában és általában rövideket írnak mint pl janó vagy libona.

    kormi

    VálaszTörlés
  11. Szevasztok!

    A kitett írás szerintem is egyszerű provokátor műve.
    Xman!
    Három gyermek apja PI!
    G

    VálaszTörlés
  12. Aztán még azt is illik tudni, hogy a posta jellegű blogok azt a célt is szolgálják, hogy oda csalják azokat az agyzoknikat, akik tényleg égnek a vágytól valamiféle idióta véres "hőstettet" végrehajtani. Ezek a debilek persze nem veszik észre, hogy a szaros kommentjeikkel saját kis kezükkel jelentik fel magukat. Fekete listára kerülnek, megfigyelés alá kerülnek és szükség esetén ha megfelelően idióták még "találkozhatnak" is egy operatív ügynökkel, aki valódi "hőstettre" szervezi be őket, hogy legyen néha valódi terrorista is akit fel lehet mutatni a mediának. Ezek mind űberklasszikus módszerek amik azt a célt szolgálják, hogy a demokráciából rendőrállamot vagyis "szoft diktatúrát" lehessen kovácsolni és sajnos egyelőre ez sikerülni is fog, mert sokan azt hiszik, hogy a Jóisten kalaptartónak adta nekik a koponyájukat. Magyarországon elsősorban a Jobbik áll a szoft diktatúra útjában, ezért gyakorlatilag minden ilyen piszkos akció közvetlenül vagy közvetetten a Jobbik ellen irányul. Ámen.

    kormi

    VálaszTörlés
  13. Bocs, hogy kicsit hangosan gondolkodtam ma reggel, de ugye gondolkodni még egyelőre szabad? :DDD

    kormi

    VálaszTörlés
  14. Ezt jól leírtad kormi. Teljesen egyetértek.
    Még annyit fűznék hozzá, hogy meggyőződésem, hogy akik tényleg zsidó írtásra, vagy bármiféle véres harcra készülnek, vagy készülnének, azt nem az interneten egy nyílvános honlapon beszélik meg. De lehet én vagyok a hülye és, csak le vagyok maradva, mert Bin Laden is itt neten osztja a parancsokat. :))

    VálaszTörlés
  15. kormi!

    Örülünk, hogy elmondod véleményed! Végülis erről szól ez a blog. Ha Irénke nem rúgott volna ki minket állandóan, akkor ott mondanánk el ugyanezeket. De mivel mindegyikük olvassa eme blogot, olyan mintha ott írkálnánk!

    VálaszTörlés
  16. Igen is meg nem is, Moto. Magyarországon sztem még senki sem készül komolyan véres terrorizmusra, mert a magyar ember ennél értelmesebb. Viszont van jó néhány fickó, akik egyelőre az internet fórumokon írtják az "ellenséget" mert már tele vannak elégedetlenséggel és gyűlölettel és ezek közt olyanok is vannak bizonyára, akiket valódi akcióra tud buzdítani a hatalom ha úgy akarja.

    kormi

    VálaszTörlés
  17. A második kommenteddel kapcsolatosan (10:25), én is remélem, hogy a postafanok olvasnak, mert pl őszintén sajnálnám, hogy egy fapapi csak azért rácsok mögött fejezze be életét, mert egy ideális balek.

    kormi

    VálaszTörlés
  18. Amúgy Imrével kapcsolatban az a meglátásom, hogy ő régen nagyon beindult, mikor a jobbik házatáján sertepeltélt. Mikor meg picsán rúgták, az akkora pofon volt neki, hogy a mai napig nem tért még magához belőle. Mindezekért a sérelmekért eltökélte, hogy ahol tud ott árt a jobbiknak. Ráadásul annyira belejött a hallucinálásokba, hogy már képtelen abbahagyni. A terve nem volt rossz, csak felsült vele és fagyi visszafelé nyalt és végképp kiírta magát a nemzeti oldalról. Ezt sem veszi be a gyomra és erőlködve próbálja a nasemmit prédikálni. Viszont hiába megy bármerre, a hírek szerint míg szerez 2 hívőt 6-ot veszít. Nem tudom mi lesz vele, mikor nemsokára csak 5-8 hívőja lesz, de hogy jó vége nem lesz, az biztos. Véleményem szerint öngyilkos lesz. Ezt komolyan gondolom!

    VálaszTörlés
  19. Én is azt hiszem, hogy eleinte jó szándéka volt az Iminek. Akkor még jó kapcsolatban voltam vele. Talán azért nem jött össze a Jobbikkal, mert ő mindenáron a Szima Juditot akarta az EP választásokra, Vonáék pedig Morvait. Szerencsétlen Imre talán azt hitte, hogy amennyiben Szima oda ajándékozza a TMRSZ szavazatait a Jobbiknak a magyar választásokon, Vona lemond Morvairól, de ez nem jött be. Aztán talán akadt olyan, aki felhasználta Imre bosszúvágyát a Jobbik ellen, talán még meg is zsarolta vagy/és vmit beigért neki. Ebben a sztoriban nem is Imre a lényeg, hanem az, hogy be lett állítva mint paraszt a nemzeti oldal elleni sakktáblán.

    kormi

    VálaszTörlés
  20. Na, itt van egy másik igazi balek, "Tulius" kommentje: "8 évem ráment, sokaknak ez már egy élet, leukémia. Az életemet is feláldozom Magyarországért!!!" (10:29) Ilyenek valódi csemege a szarkeverők számára.

    kormi

    VálaszTörlés
  21. Én ennék kicsit egyszerűbben hallottam a Posta sztorit. Egyszerűen már követhetetleek voltak az összeesküvés elméletei. Mikor meg kérték, hogy tegyen le bizonyítékokat, mert akkor majd csinálnak belőle "jó kis botrányokat", akkor az már nem ment. Aztán el kezdte építeni a saját karrierjét a Jobbikban, ami sokaknak nem tetszet. Mikor ezt szóvá tették nekik, akkor kezdte el, hogy a Jobbik be zsidósodott, meg a hasonló agyrémeit. Összefüggéstelenek lettek a dolgai és ajtót mutattak neki. Először még szépen, aztán mikor már erőszakoskodott, akkor rúgták picsán és szóba sem állnak vele. Én így hallottam.

    VálaszTörlés
  22. Ha Posta bezárta a bótot, honnan kerülnek elõ ezek a új nick-ek? Nem érdekes ez? Errõl a pszichopatáról aki zsidó gyrekeket akar tarkón lõni még sosem hallottam, nem emléxem rá.(LIBONA) Hirtelen elõbújnak a semmibõl, s mind gyilkolászni akar. Nagyon különös, de már ezen meg sem lepõdhetünk.
    Kilóg a lóláb, Imrus.....

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  23. E!
    Hát ezt már én is észrevettem. Kicsit furcsa ez a sok sosem látott ember, mind Imikézi a nagy vezírt és úgy irogatnak, mintha évekóta ott lennének. :))

    VálaszTörlés
  24. Az igaz, hogy PI már régóta moszadfóbiában szenved és zsidót lát minden bokorban, de sztem ez nem annyira zavarta volna a Jobbikot amennyiben magával hozta volna a TMRSZ-t, legfeljebb nem jelölték volna ki utána Imrét képviselőnek, de ez sem biztos. Azt az árat viszont nem akarták megfizetni Vonáék, hogy lemondjanak Morvairól az EP választásokon és sztem helyesen döntöttek, mert Morvai saját karizmája nagyon fontos volt az EP választásokon.

    kormi

    VálaszTörlés
  25. Erkelenz, nagyon jól látod, honnan a nagyfrancban vannak új hozzászólók, miközben már nem lehet regisztrálni? :DDD

    kormi

    VálaszTörlés
  26. Imre az állami szektorban már nem tud elhelyezkedni.
    A politikai karrier jól jött volna Neki, mind a maga mutogatásra, mind anyagilag.
    Szerintem evvel a szándékkal közeledett a Jobbikhoz. Nem fogadták elutasítóan, de kiismerték és elküldték.
    Szerintem kerecsennel is így áll a dolog.
    G

    VálaszTörlés
  27. ... itt van a tuli honved, vagy tulius, vagy kiafaszom... ha elolvasod a HSZ-t, mit gondol egy csak közepesen értelmes ember is???
    az ilyenfajták tuti, hogy hülyítésre vannak beállítva, mert különben ellaposodna és érdektelenné válna a postacom. Illetve szürkévé. Ezek bebuzitják egymás estére, s éjjel vérfürdõröl álmodnak.

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  28. Biztos lehet regisztrálni, de ajánlással.
    Másrészt a bennlévő bennfentesek jó szokása a több néven való írogatás.
    G

    VálaszTörlés
  29. kerecsenről azt se tudják ki fai borja. Ő, csak Irénke árnyékában próbál valami eredményt elérni, de még ahhoz is hülye. Az MFNK legsúlytalanabb tagja.

    VálaszTörlés
  30. Ide is beírom, hogy véletlenül se kerülje el Posta úr figyelmét..........

    Imre
    ...ha lenne vér a pucádban, elmondhatnád olvasóidnak, hogy személyesen JACOBS hallgatott ki...
    Ha már lúd, legyen kövér...ecsém.

    Üdvözlettel: papa53

    VálaszTörlés